Σύστημα 2-3 σε ΤΕΤΡΑΔΑ αγώνων

Όταν δεν υπάρχουν πολλά χρήματα στην τσέπη το μυαλό διαρκώς ανακαλύπτει τρόπους. Έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, πως οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος δεν ποντάρουν πολλά χρήματα, τα οποία όμως παίζονται συνήθως σε παρολί με 4-5 αγώνες και πηγαίνουν άπατα. Για να παίξεις σύστημα δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, αρκεί βέβαια οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες να μην είναι να γίνεις πλούσιος με 2-3 ευρώ.


Θέλεις να βγάλεις ένα καλό μεροκάματο, να μην κλαις συνέχεια τα 3ευρα και τα 5ευρα που ποντάρεις, τότε το συγκεκριμένο άρθρο σε αφορά.
Αν είσαι από αυτούς που βιάζονται ή που θέλουν να γίνουν πλούσιοι με 1 ευρώ, πάνε αγόρασε κανένα ξυστό ή παίξε κανένα τζόκερ και που ξέρεις, μπορεί να σου χαμογελάσει η τύχη.
Το στοίχημα είναι μεν τυχερό παιχνίδι, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν (τα έχω ξαναγράψει αυτά να μην τα ξαναλέω). Εκεί που θα πετάξεις 2-3 ευρώ για να αγοράσεις σκρατς και να τα ξύσεις, με την συγκίνηση σου να διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα, το τζογαδόμουτρο λέει να παίξεις ένα στοιχηματάκι να το γουστάρεις.
Να ρίξεις το διάβασμα σου, να κάνεις την μελέτη σου, να παίξεις, να γυρίσεις σπίτι σου, να φτιάξεις τον φραπέ σου στο μεγάλο ποτήρι με 30 παγάκια και να κάτσεις να δεις τα ματσάκια που πόνταρες. Όλα αυτά μπορείς να τα αγοράσεις με 2-3 ευρώ, εκτός αν είσαι άρρωστος και είσαι πάνω από το LIVE και ποντάρεις σα να μην υπάρχει αύριο.

Στο ζουμί τώρα και ας εξηγήσω πρώτα απ' όλα την φιλοσοφία αυτού του συστήματος. Η λογική είναι αν πιάσουμε τους 2 αγώνες (συν τους 2 στάνταρ), να πάρουμε τουλάχιστον τα χρήματα μας πίσω. Από εκεί και πάνω ότι έρθει είναι κέρδος στην τσέπη μας. Οι αποδόσεις των αγώνων πρέπει να είναι μίνιμουμ 2,00 (εκτός από τους στάνταρ που θα εξηγήσω παρακάτω) και το κέρδος μας αν επιβεβαιωθούν όλοι, από 35,00-60,00 ευρώ περίπου. Ένα μεροκάματο δηλαδή με λίγα λόγια κυνηγάμε, φυλάγοντας παράλληλα και τον κώλο μας όμως.

Οι Στάνταρ αγώνες:


Ψάχνουμε να βρούμε 2 αγώνες με απόδοση από 1,50-1,60, ούτε παραπάνω ούτε και παρακάτω. Γενικώς σε συστήματα με λίγα χρήματα καλό είναι να βάζουμε 2 στανταράκια για να ανεβάσουμε λίγο τον συντελεστή και να αυξήσουμε τα κέρδη μας. 2 αγώνες κοντά σε αυτές τις αποδόσεις νομίζω δεν είναι υπερβολή και δεν εμπεριέχουν και μεγάλο ρίσκο. Σαφώς βέβαια, αν χάσουμε έστω και 1 από αυτούς, τότε χάνουμε όλο το σύστημα, γι' αυτό χρειάζεται τεράστια προσοχή στην επιλογή των ΣΤΑΝΤΑΡ!

Η Τετράδα:


Στην Τετράδα των αγώνων που μας ενδιαφέρει, καλό είναι να βάλουμε αγώνες με απόδοση από 2,00 και πάνω. Αυτό εξασφαλίζει πως αν πιάσουμε τους 2 θα πάρουμε τα λεφτά του συστήματος πίσω. Ότι γουστάρει ο καθένας βάζει, ισοπαλίες, ημίχρονα - τελικά, απλά σημεία, γενικώς ότι τον εμπνέει και πιστεύει ότι μπορεί να βγει.

Πως το συμπληρώνουμε:

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως συμπληρώνετε το συγκεκριμένο σύστημα σε ένα δελτίο του ΟΠΑΠ. Οι στήλες είναι 10 και το κόστος 2,50 ευρώ.




Οποιεσδήποτε απορίες, ενστάσεις ή επισημάνσεις έχετε να κάνετε είναι δεκτές και να τις συζητήσουμε. Άντε και καλή μας επιτυχία!

Σχόλια

  1. Μου λένε προς δεν ηπαρχη τετιω Σηστημα!Πίος κάνη λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνουν, υπάρχει και παίζεται όπως ακριβώς περιγράφω στο άρθρο. Μπορείς να πας σε ένα πρακτορείο να το διαπιστώσεις.

      Διαγραφή
  2. Μπορώ να παιωρείται 4 ματσάκια και στο σύστημα να βάλω 3-4?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2