Turning Point

Η ήττα της Κυριακής (πάλι στο 1 ματς) και η χτεσινή μου νίκη (για την οποία δεν έγραψα), ήταν ένα σημείο καμπής για μένα. Δεν θα παρεκκλίνω πολύ από τον τρόπο παιχνιδιού μου σήμερα, η στροφή όμως γίνεται προς τα συστήματα.



Το καλοκαίρι συνήθιζα να ποντάρω μικρά ποσά σε τριάδες με απόδοση κοντά στο 6,00 - 7,00 και αν κέρδιζα, την επόμενη μέρα πόνταρα όλο το ποσό σε μία ή δύο τριάδες με απόδοση 4,00 - 5,00. Ήταν μια χαλαρή περίοδος για μένα, χωρίς ιδιαίτερο "στοιχηματικό άγχος" και μπορώ να πω ότι αυτή η πρακτική δούλεψε σε ικανοποιητικό βαθμό.
Τώρα τα κόζια αλλάζουν, όχι σε μεγάλο βαθμό, αφού η λογική της τριάδας παραμένει, την ενσωματώνω όμως σε σύστημα. Αφορμή το χτεσινό μου κέρδος από το οποίο είπα να επενδύσω ένα μέρος του.

Άουε - Μπίλεφελντ: 2 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια για την Άουε και 2 ήττες, με κυριότερη ίσως αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με 0-3 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Δυναμό Δρέσδης. Ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ η Μπίλεφελντ, της οποίας τα ματς γίνονται συνήθως ροντέο. Ανάμεσα στις 2, η Άουε παίζει πιο συνετό και οργανωμένο ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις της μέχρι σήμερα είναι πιο πειστικές. 2/2 ήττες έχει η Μπίλεφελντ εκτός έδρας και αν ακολουθήσει την αλέγκρο τακτική της και σ' αυτό το παιχνίδι, μάλλον θα ηττηθεί. Ρίσκο με τον ΑΣΟ.

Ανζέ - Καέν: Παρόμοιο ζευγάρι με το προηγούμενο έχουμε εδώ, αλλά από διαφορετικό πρωτάθλημα. Μου έκανε χαλάστρα η Ανζέ την Κυριακή, ελπίζω να μην μου ξανακάνει και σήμερα που θα την ποντάρω. Η Καέν όχι απλά δεν έχει βαθμό εκτός έδρας, αλλά δεν έχει πετύχει ούτε γκολ προς το παρόν, ενώ έρχεται και από βαριά ήττα με 0-6 από την Παρί. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε κάποια αντίδραση από τους παίκτες της, η Ανζέ όμως έδειξε στα 2 τελευταία ότι βρήκε τα πατήματα της και θυμίζει αρκετά την περυσινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Με τον ΑΣΟ κι εδώ.

Μπαστιά - Νανσί: Η Κορσική είναι αφιλόξενη για οποιαδήποτε ομάδα και η Μπαστιά αντλεί τη δύναμη της κυρίως από εκεί. Άχρωμη, άοσμη και άγευστη η Νανσί μέχρι στιγμής, των ίδιων δυνατοτήτων όμως με την αποψινή της αντίπαλο. Παιχνίδι που ίσως κριθεί στη  λεπτομέρεια και θα ρισκάρω κι εδώ στον ΑΣΟ, αναλογιζόμενος κυρίως την εντός έδρας δυναμική της Μπαστιά.

Έστερσουντ - Νόρκεπινγκ: Με δικαίωσε την Κυριακή η Νόρκεπινγκ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χέλσινγκμποργκ και ελπίζω να το ξανακάνει και σήμερα. Πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ήττα της Μάλμε και διεύρυνε το αήττητο της στους 17 αγώνες παρακαλώ! Σκληρό καρύδι η Έστερσουντ εντός έδρας, (4-1-0 στα πιο πρόσφατα χωρίς να δεχτεί γκολ), με ομάδες όμως που είναι στα μέτρα της. Ο τίτλος του πρωταθλητή είναι πολύ ισχυρό κίνητρο, το οποίο απουσιάζει εντελώς από την Έστερσουντ που είναι εντελώς αδιάφορη. Ανέβηκε το ΔΙΠΛΟ και δεν βρίσκω τον λόγο να μην το ποντάρω!

Ουντινέζε - Φιορεντίνα: Σχετικά καλό το ξεκίνημα της Φιορεντίνα στο  πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ήττα της πρεμιέρας από την Γιουβέντους ήταν εντός προγράμματος. Αλλοπρόσαλλη η Ουντινέζε, κερδίζει στο Μιλάνο την Μίλαν με 0-1 και μετά χάνει από το Κιέβο με 1-2 εντός έδρας. Σαφώς μεγαλύτερων δυνατοτήτων ομάδα η Φιορεντίνα, που αγωνίζεται σε 2 ταμπλό (πρωτάθλημα και Ευρώπη) και έχει δείξει περισσότερα καλά δείγματα μέχρι σήμερα. Ακόμα ένα παιχνίδι που ίσως κριθεί οριακά και προσωπικά προτίμησα το ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5 (επί 4 τις ΤΡΙΑΔΕΣ, επί 2 τις ΤΕΤΡΑΔΑ και την ΠΕΝΤΑΔΑ)

Άουε - Μπίλεφελντ ΑΣΟΣ 2,30
Ανζέ - Καέν ΑΣΟΣ 2,10
Μπαστιά - Νανσί ΑΣΟΣ 2,20
Έστερσουντ - Νόρκεπινγκ ΔΙΠΛΟ 2,55
Ουντινέζε - Φιορεντίνα ΔΙΠΛΟ 2,15

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2