Αυτό το 2 στα 3

Σαν τον Μέσσι μετά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα αισθανόμουν χτες το βράδυ, αφού και στα 2 δελτία μου έχασα από έναν αγώνα.



Μεσοβδόμαδα βέβαια (αν και δεν έγραψα), ήταν μεγαλύτερο το ξενέρωμα μου, αφού περίμενα 1 γκολ στο Μπλάκμπερν - Νότινγχαμ για να βγει το OVER 2,5, το οποίο τελικά μπήκε στο 94', αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα ισοφαρίστηκε η Λιντς από την Γουίγκαν και με έστειλε στον κουβά. Ούτε να πανηγυρίσω δεν πρόλαβα καλά καλά. Σε αποδόσεις όπως οι χτεσινές πάντως, σηκώνει κάλυψη το δελτίο, αναλόγως βέβαια και το ποσό που ποντάρει κάποιος. Με 2 στα 3 ταμείο δεν πήγαινα σίγουρα, αλλά θα έπαιρνα τα χρήματα μου πίσω.

Στα σημερινά τώρα, μου άρεσαν πολύ λίγα ματς και κατέληξα πολύ δύσκολα στις τελικές μου επιλογές.

Λιουνγκσκίκλε - Ντέγκερφορς: Όσο δύσκολο είναι να τα προφέρεις, άλλο τόσο δύσκολο είναι να τα γράψεις τα ονόματα των 2 ομάδων που δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Από 3 συνεχόμενες νίκες έρχεται η γηπεδούχος κι ενώ έδειχνε καταδικασμένη διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας παραμονή. Την ίδια στιγμή η Ντέγκερφορς μετράει μόλις 1 νίκη στα 7 τελευταία της παιχνίδια, δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας, όπως και στο να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Η φόρμα και το μομέντουμ δείχνει ΑΣΟ σε μία κατά τ'  άλλα πολύ κρίσιμη αναμέτρηση και για τις 2 ομάδες. Δυστυχώς ο ΑΣΟΣ κατρακύλησε από το αρχικό 2,00 στο 1,60 και είναι πλέον στην κρίση του καθενός αν αξίζει ποντάρισμα (εγώ ο μαλάκας τον πόνταρα πριν δω ότι έπεσε).

Τορίνο - Λάτσιο: Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία η Τορίνο, έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και τρέχει αήττητο 5 αγωνιστικών. Δεν είναι σε κακό φεγγάρι η Λάτσιο, αλλά στα δύσκολα (με Γιουβέντους, Μίλαν) δεν τα πήγε καθόλου καλά. Η Τορίνο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δίκαια είναι το φαβορί στην αναμέτρηση.

Μορεϊρένσε - Ρίο Άβε: Για να ποντάρω σε ματς της Πορτογαλικής Λίγκας καταλαβαίνετε την απελπισία μου από το σημερινό πρόγραμμα. Η Μορεϊρένσε πάντως βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 5 συνεχόμενες ήττες και χωρίς να πετύχει γκολ σ' αυτά τα παιχνίδια. Πιο ποιοτικό σύνολο η Ρίο Άβε,  μπορεί να της βάλει ταφόπλακα.

Λειψία - Βέρντερ Βρέμης: Αν βάλουμε τις φανέλες των 2 ομάδων στην ζυγαριά, της Βέρντερ ζυγίζει ένα τόνο και της Λειψίας μισό κιλό. Αήττητη η γηπεδούχος, αλλά νεοφώτιστη στην κατηγορία, ενώ δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει το θετικό σερί της Βέρντερ, την αλλαγή ψυχολογίας και τις μεγάλες νίκες με Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ. Γιατί τόσο ψηλά το ΔΙΠΛΟ;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το μόνο σοβαρό τεστ που έδωσε ο Ολυμπιακός φέτος ήταν με την ΑΕΚ και το πέρασε με επιτυχία. Ζορίστηκε πολύ με τον Ηρακλή, ηττήθηκε από την Λάρισα, από το ΑΠΟΕΛ και αποκλείστηκε από το Champion's League. Έχει δώσει πολύ πιο δυνατά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ και παρότι επιθετικά κάνει ένα κάρο τελικές για να σκοράρει, αμυντικά τουλάχιστον είναι σταθερός. Βρίσκω λάθος τις αποδόσεις στο παιχνίδι, δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί αυτός ο Ολυμπιακός και πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε είναι η ομάδα που έχει φύγει με τα περισσότερα ΔΙΠΛΑ από τότε που χτίστηκε το νέο Καραϊσκάκης.

Βιγιαρεάλ - Λας Πάλμας: Έχει πάρει μπροστά για τα καλά η Βιγιαρεάλ και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα. Η Λας Πάλμας μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία της, αν και τα 3 από αυτά έληξαν ισόπαλα. Μπορεί η Βιγιαρεάλ να έριξε τάλιρο την προηγούμενη αγωνιστική στην Θέλτα, οι γαλιθιανοί όμως, διαθέτοντας ποιοτικό σύνολο, πήγαν να παίξουν το ματς στα ίσια. Κάτι το οποίο δεν θα κάνει η Λας Πάλμας σίγουρα, που έκοψε βαθμούς από την Ρεάλ, έχασε από την Σεβίλλη εκτός έδρας στα χασομέρια και κέρδισε εκτός έδρας την Βαλένθια. Ρίσκο με το ΔΙΠΛΟ κι εδώ.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ


Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2