ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2

Οι συνδυασμοί συστημάτων που μπορούν να παιχτούν είναι πολλοί, για να μην φανώ υπερβολικός και πω άπειροι. Όπως έχω ξαναγράψει, η επιλογή του σωστού στοιχήματος, είναι ανάλογη με τις αποδόσεις που έχουμε επιλέξει να παίξουμε. Για πολύ μεγάλες αποδόσεις (σκοράκια, ανατροπές σε ημίχρονα - τελικά, κτλ), πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια επιλέγουν το σύστημα 1-2.



Τι σημαίνει όμως σε απλά ελληνικά ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2. Σημαίνει πως επιλέγουμε 2 αγώνες και πρέπει να πιάσουμε τουλάχιστον 1 για να πληρωθούμε. Αν πιάσουμε και τους 2 θα πληρωθούμε την ΔΥΑΔΑ φυσικά και τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Βασική προϋπόθεση για να παιχτεί το συγκεκριμένο ΣΥΣΤΗΜΑ στον ΟΠΑΠ, είναι να προσφέρονται οι αγώνες που θα ποντάρουμε σε μονά αποδεκτά, δηλαδή να έχουν μπροστά από τον κωδικό την σήμανση με τον αριθμό 1. Στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού όλοι οι αγώνες προσφέρονται σε μονό αποδεκτό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

Το ερώτημα που πλανάται πάντα στην επιλογή ενός συστήματος, είναι τι αποδόσεις βάζουμε. Η σωστή φιλοσοφία λέει, πως επιλέγουμε τέτοιες αποδόσεις, που αν τυχόν επαληθευτούν οι λιγότερες δυνατές επιλογές μας (στην προκειμένη περίπτωση αν πιάσουμε μόνον έναν αγώνα από τους δύο), να πάρουμε τα χρήματα μας πίσω.

Περνάμε στο πρακτικό μέρος για να εξηγήσουμε πως δουλεύει αυτό, στο συγκεκριμένο ΣΥΣΤΗΜΑ, το οποίο αποτελείται από 3 ΣΤΗΛΕΣ (δηλαδή πληρώνει 1 ΔΥΑΔΑ και από 2 ΜΟΝΑ).
Αν ποντάρουμε από 1 ευρώ στην κάθε στήλη, το  συνολικό κόστος του δελτίου τότε θα είναι 3 ευρώ. Για να πάρουμε λοιπόν αυτά τα 3 ευρώ πίσω, θα πρέπει οι αγώνες που βάζουμε να πληρώνουν απόδοση τουλάχιστον 3,00. Δηλαδή 3,00 απόδοση ο αγώνας που πιάσαμε επί 1 ευρώ που ποντάραμε στην στήλη, μας επιστρέφονται πίσω 3 ευρώ.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει αν ποντάρουμε μεγαλύτερο ποσό, πχ 2 ευρώ στη στήλη. Τότε πάλι οι αποδόσεις που πρέπει να επιλέξουμε θα πρέπει να είναι μίνιμουμ 3,00.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ:

Ο υπολογισμός του κέρδους μας είναι επίσης πολύ απλός, αφού έχουμε να κάνουμε μόνο με 3 στήλες, κοινώς 2 συνδυασμούς.
Έστω λοιπόν ότι έχουμε επιλέξει 2 αγώνες με αποδόσεις 3,00 και 4,00  και ποντάραμε στο ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2 6 ευρώ, δηλαδή από 2 ευρώ στην κάθε στήλη.

Αν επιβεβαιωθούν και οι 2 αγώνες, θα πληρωθούμε την ΔΥΑΔΑ που θα είναι: 3,00*4,00*2ευρώ=24ευρώ, τον 1 αγώνα με απόδοση 3,00 που θα είναι 3,00*2ευρώ=6ευρώ και τον 2ο αγώνα με απόδοση 4,00 που θα είναι 4,00*2ευρώ=8ευρώ.
Συνολικά λοιπόν αν πιάσουμε και τους 2 αγώνες θα πάρουμε 24+6+8=38 ευρώ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Σε αποδόσεις κοντά στο 3,00 όπως είδαμε και στο παραπάνω παράδειγμα, το συγκεκριμένο ΣΥΣΤΗΜΑ δεν συμφέρει να παίζεται, εκτός αν ακολουθούμε μια εξαιρετικά αμυντική τακτική, επιδιώκοντας την μέγιστη ασφάλεια στο ποντάρισμα μας. Αυτό γιατί όπως είδαμε και στο παράδειγμα, τα κέρδη μας ήταν 38 ευρώ, ενώ αν ποντάραμε την ΔΥΑΔΑ ξερή θα παίρναμε 72 ευρώ με το ίδιο ακριβώς ποντάρισμα.
Σε μεγαλύτερες αποδόσεις όμως, που το ρίσκο είναι αρκετά αυξημένο, πχ παίζοντας ανατροπές ή σκοράκια και είναι δύσκολο όχι απλά την ΔΥΑΔΑ, αλλά και 1 ματς να πιάσουμε απλά, τότε συμφέρει να παίζουμε το εν λόγω ΣΥΣΤΗΜΑ.
Συνοψίζοντας, το ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2, συμφέρει να παίζεται σε αποδόσεις από 5,00 και πάνω, ιδανικό για όσους κυνηγούν εκπλήξεις και γεγονότα που αποδίδουν πολλά χρήματα και έχουν αυξημένο ρίσκο.

Σχόλια

  1. Τζογαδόμουτρο πολύ σωστό το άρθρο σου, μακροπρόθεσμα και με σωστά προγνωστικά μπορείς να κερδίσεις στο στοιχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, το κλειδί της επιτυχίας είναι οι προβλέψεις, ο τρόπος παιχνιδιού είναι για να προστατεύεται ο παίχτης.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ