Όλα τα 'χει ο μπαξές

Το κίνητρο κάποιων ομάδων είναι αυτό που κυνηγούν οι περισσότεροι παίκτες όταν μπαίνει η Άνοιξη και φτάνουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως δεν παίζει πάντα τόσο μεγάλο ρόλο, κάποιες φορές όμως, μπορεί να πληρώσει πολύ καλές αποδόσεις.



Το κυριότερο κριτήριο πρέπει να είναι η αγωνιστική κατάσταση, παντού και πάντα, με όλα τα υπόλοιπα να έρχονται δεύτερα. Τρανή απόδειξη το χτεσινό στραπάτσο της Γκαζιαντέπ στο παιχνίδι με την Αλάνιασπορ. Δεν ξέρω, μπορεί να παίζονται κι άλλα εκεί στην Τουρκία που δεν τα γνωρίζω, το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως, όπως το είδα εγώ παίχτηκε στα ίσια. Ούτε η Βαγιεκάνο τα κατάφερε, αν και προσπάθησε πολύ, ήθελε το παιχνίδι, η Τενερίφη όμως κράτησε με σφιχτή άμυνα το 1-1. Πέρασε μόνο η Νότινγχαμ Φόρεστ από τα 3 ματς που έγραψα, που πλήρωνε και την μεγαλύτερη απόδοση, γεγονός που καταδεικνύει πως οι αποδόσεις δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο αν πιστεύεις πολύ ένα σημείο.

Σήμερα έχω περισσότερα ματς να γράψω, μεγάλη γκάμα από αποδόσεις και επιλογές που αξίζουν την προσοχή σας.

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ουνιόν Βερολίνου: Ώρα αποδείξεων για την  Ουνιόν, που καλείται να βγάλει αντίδραση μετά τις 2 συνεχόμενες ήττες και να δείξει ότι έχει τα παπάρια να κυνηγήσει την άνοδο μέχρι το τέλος. Η Φορτούνα εκτός του ότι βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι, είναι και από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος εντός έδρας (έχει να κερδίσει στο σπίτι της από τον Οκτώβριο!). Διπλό ρίσκου ασφαλώς.

Ουτρέχτη - Τβέντε: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ουτρέχτη, που κέρδισε τα 3 τελευταία της παιχνίδια και φαντάζει δυνατό φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης. Η Τβέντε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play off, όσο ψηλά κι αν τερματίσει, καθώς είναι τιμωρημένη από την ομοσπονδία της χώρας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι παρουσιάζει αδιάφορο πρόσωπο στα παιχνίδια της, κάθε άλλο, η πλάστιγγα όμως γέρνει προς την πλευρά  των γηπεδούχων που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και έχουν το κίνητρο με το μέρος τους.

Τουλούζ - Μαρσέιγ: Πέρυσι σώθηκε στο 90' η Τουλούζ, φέτος οι παίκτες σκέφτονται ήδη τα μπάνια του λαού. Βράζει στο ζουμί της η Μαρσέιγ που δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και σίγουρα θέλει να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Έχει σωθεί πρακτικά η Τουλούζ, τα 27 από τα 33 της γκολ τα έχει πετύχει εντός έδρας, ενώ τα παιχνίδια της Μαρσέιγ έχουν πάντα ρυθμό και είναι ανοιχτά. Έχει καλές πιθανότητες το OVER 2,5.

Χέρτα - Άουγκσμπουργκ: Από 3 συνεχόμενες ήττες έρχεται η Χέρτα και βλέπει το ευρωπαϊκό της όνειρο να φθίνει. Έχει μπλέξει για τα καλά η Άουγκσμπουργκ, οι πρόσφατες εμφανίσεις της ήταν κακές, ενώ έχει δεχτεί συνολικά 13 τέρματα στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Ευκαιρία για την Χέρτα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με σύμμαχο την έδρα της, στην οποία έχουν προσκυνήσει σχεδόν άπαντες στη φετινή Μπουντεσλίγκα (10-1-2 ρεκόρ).

Θέλτα - Εϊμπάρ: Ταφόπλακα στα ευρωπαϊκά όνειρα της Θέλτα έβαλε η Βαλένθια μεσοβδόμαδα, αφού η ήττα με 3-2 μάλλον είναι καταδικαστική. Η Εϊμπάρ συνεχίζει ακάθεκτη, κέρδισε 3-1 την Λας Πάλμας και βρίσκεται στο -3 από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League. Τα παιχνίδια των Βάσκων είναι όλα ανοιχτά, πλούσια σε γκολ και θέαμα και ενδεικτικά να πω ότι μετράει 9/14 OVER 2,5 εκτός έδρας, 6 συνεχόμενα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ εκ των οποίων τα 4 ήρθαν και OVER 3,5. Στο ίδιο mood και η Θέλτα, με 4/6 τελευταία της στο OVER 3,5, εξαιρετική περίπτωση νομίζω να δούμε πολλά γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με το OVER 3,5 να πλερώνει 2,85.

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη: Από τα παιχνίδια της αγωνιστικής που πιέστηκε πολύ ο ΑΣΟΣ και πλέον παίζει κοντά στο 2,15. Ο Αστέρας δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλει να πάει να παίξει την σωτηρία του στα τελευταία 2 παιχνίδια με Βέροια και Ηρακλή που καίγονται κυριολεκτικά για βαθμούς. Τραγική η Ξάνθη εκτός έδρας, έχει πάρει μόλις 1 βαθμό στα τελευταία της 5 παιχνίδια, ενώ φαντάζει πολύ δύσκολο να περάσει την ΑΕΚ η οποία έχει εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. ΑΣΟΣ ρίσκου για τους Αρκάδες που θέλουν να καθαρίσουν με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Νουμάνθια - Χιρόνα: Όσα χρόνια παρακολουθώ την Segunda, η Νουμάνθια βρίσκεται κάπου εκεί στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας παραπάνω από τα μισά της παιχνίδια ισοπαλίες και να είναι ουσιαστικά χωρίς στόχο τις τελευταίες αγωνιστικές. Μία από τα ίδια και φέτος, αν και ακόμα η σωτηρία δεν έχει εξασφαλιστεί και το Παχαρίτος παραμένει μια ισχυρή έδρα. Η Χιρόνα έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και βλέπει να πετάει στα σκουπίδια την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν. Δεν ήταν κακή σ' αυτά τα ματς, απλά πλήρωσε την αστοχία της και τα αμυντικά της λάθη. Περιμένω αντίδραση από τους Καταλανούς, ρισκάρω στο ΔΙΠΛΟ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στα τελευταία της 7 παιχνίδια!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2