Ημέρα για LIVE στοίχημα

Μετά και την χτεσινή "καλή" ημέρα και 5/7 σωστές προβλέψεις, έπεσα από το πρωί με τα μούτρα στην μελέτη. Θα ακουστεί υπερβολικό σε πολλούς, αλλά πραγματικά δεν μου κάθεται τίποτα καλά για να ποντάρω, δεν βρήκα κάτι αξιόλογο να ασχοληθώ για να γράψω.



Σε γενικές γραμμές, αν αποφάσιζα να παίξω κάτι σήμερα, αναγκαστικά θα έστρεφα την προσοχή μου στην ρώσικη ρουλέτα των γκολ, η οποία με πλήρωσε εχτές με τα OVER 2,5 στο Θέλτα - Σοσιεδάδ και Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα Β', αλλά και πάλι δεν βρήκα κάτι πολύ καλό για να με πείσει.

Μερικά από τα OVER 2,5 που μου τράβηξαν την προσοχή αλλά τελικά δεν θέλω να ποντάρω είναι αυτά της Λιλ (με τον τρελό στον πάγκο πάντα το OVER 2,5 είναι φαβορί), της Στάμπαεκ με την Μόλντε (καλό και το OVER 3,5 εδώ), της Μίντιλαντ με την Οντένσε (άμυνα παιδική χαρά έχει η Μίντιλαντ, αλλά μπροστά πετάει φωτιές), της Χάντερσφιλντ με την Νιουκάστλ, του Άγιαξ με την Γκρόνιγκεν (κάπου θα ξεσπάσει ο Αίαντας δεν μπορεί).

Τσέκαρα και σημεία φυσικά, όπως το  ΔΙΠΛΟ της Μπρόντμπι στην έδρα της Άαρχους που πέρυσι κέρδισε με 0-7!, το ΔΙΠΛΟ της Ζενίτ που μπορεί φαίνεται να κάνει περίπατο μέχρι στιγμής στο ρωσικό πρωτάθλημα και τον ΑΣΟ της Μαρίτιμο που είναι αήττητη στα τελευταία 16 παιχνίδια της εντός έδρας για το πρωτάθλημα (11-5-0). Σε κάποια δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οι αποδόσεις για να ρισκάρω, σε κάποια άλλα σκέφτομαι πως οι ομάδες που θέλω να ποντάρω βρίσκονται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, δίνουν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια και δίστασα.

Το παιχνίδι σήμερα για μένα θα γίνει LIVE, στα ματς που ανέφερα αλλά και σε κάποια άλλα σίγουρα, θα βαστάω καραούλι να δω πως κινείται το πράγμα και αν δω κάτι να μ' αρέσει θα το μπουμπουνίσω.

Καλή επιτυχία στις δικές σας επιλογές και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2