Στις επάλξεις!

Μπορώ και επίσημα πλέον να ευχηθώ καλή στοιχηματική σεζόν, αφού σήμερα (χτες για την ακρίβεια), μπήκαν στο πρόγραμμα, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και η μικρή μας Ελλαδίτσα. Φουλ κουπόνι λοιπόν, με σύνεση και λογική προχωράμε όπως και χτες που μας τα χάλασε μόνο η Μπράουνσβαϊγκ.



Πληθώρα επιλογών λοιπόν, πολύ μελέτη από το πρωί, δεν ενθουσιάζομαι ακόμα και τόσο, αν και όπως έχω γράψει στο παρελθόν, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχτεί μια μέτρια μέρα. Η αλήθεια είναι πως αν και θα γράψω για 7 αγώνες, δυσκολεύτηκα αρκετά να καταλήξω κάπου.

Ισπανία: 

Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα Β': Με πήγε καλά η πρεμιέρα χτες με την Τενερίφη και λέω να δοκιμάσω πάλι την τύχη μου σήμερα. Από τα φαβορί για άνοδο η Βαγιαδολίδ, σίγουρα από τις βαριές και πιο γνωστές φανέλες της κατηγορίας, απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα Β' που όσες φορές αγωνίστηκε στην Segunda, προσφέρει απλόχερα γκολ και θέαμα. Πέρυσι οι μικροί Μπλαουγκράνα είχαν την καλύτερη επίθεση με 83 γκολ στην 3η κατηγορία και περιμένω ανάλογη συνέχεια φέτος. Μια ψιλή στο OVER 2,5 την έριξα...

Θέλτα - Σοσιεδάδ: Δύο ομάδες που λογικά θα διεκδικήσουν και φέτος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με αρκετά ποιοτικό υλικό αμφότερες, που μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα της Primera. Αν και είναι πρεμιέρα και οι ομάδες ακόμα δεν έχουν βρει ρυθμό, ούτε οι παίκτες μπορούν να τρέχουν πάνω κάτω με την ίδια ενέργεια για 90 λεπτά, είναι τέτοια η ποιότητα των 2 ομάδων μεσοεπιθετικά, που αξίζει το ρίσκο στο OVER 2,5.

Αγγλία: 

Ίπσουητς - Μπρέντφορντ: Σχεδόν ξεγραμμένη την είχαν την Ίπσουητς στην αρχή της σεζόν, έχει ξεκινήσει όμως εντυπωσιακά με 3/3 νίκες. Η Μπρέντφορντ από την άλλη, ενώ παράγει φάσεις, παίζει καλά, τα αποτελέσματα της είναι αντιστρόφως ανάλογα  και αγνοεί ακόμα την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Πιο κυνική ομάδα η γηπεδούχος, που σαφώς ισχυροποιείται εντός έδρας, απέναντι σε ένα σύνολο που ακόμα τουλάχιστον δεν έχει ουσία στο παιχνίδι του και με τον ΑΣΟ σε τιμή αουτσάιντερ πήρα την απόφαση και τον πόνταρα.

Μπέρι - Μπρίστολ Ρόβερς: Πάνω  κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουν οι 2 ομάδες, με την Μπρίστολ Ρόβερς όμως να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν, με 2/2 ήττες. Περισσότερο θετικά τα δείγματα της Μπέρι, που εντός έδρας θα βρει τον τρόπο να φτάσει στη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που προβληματίζει προς το παρόν και εμφανίζεται αρκετά αδύναμη μακριά από την έδρα της.

Μπράντφορντ - Μπλάκμπερν: Από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Λιγκ 1, με την Μπράντφορντ να είναι 15 μήνες αήττητη εντός έδρας και την Μπλάκμπερν, το μεγάλο φαβορί για την άνοδο φέτος, να έχει ξεκινήσει την  σεζόν με 2/2 ήττες. Σέβομαι ένα τόσο μεγάλο αήττητο σερί, άπαντες όμως περιμένουν πότε θα ξεκινήσει η Μπλάκμπερν να πατάει το πόδι στο γκάζι, αφού διαθέτει μακράν το πιο ποιοτικό υλικό της κατηγορίας. Στο 3,10 αξίζει το ρίσκο το  ΔΙΠΛΟ.

Βέλγιο:

Μαλίν - Αντβέρπ: Πολύ λιγότερα έχει πάρει η Μαλίν στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τις εμφανίσεις της και ήρθε μάλλον η στιγμή να κάνει σεφτέ στις νίκες. Η νεοφώτιστη Αντβέρπ μπορεί να έκοψε βαθμούς από την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα και να κέρδισε εκτός έδρας την προβληματική Γάνδη, την προηγούμενη αγωνιστική όμως προσγειώθηκε ανώμαλα με την εντός έδρας ήττα με 3-5 από την Γκενκ. Η Μαλίν εντός έδρας μεταμορφώνεται, είναι πανίσχυρη, τα πρώτα 2 ματς στο σπίτι της ήταν με Γάνδη και Σταντάρ Λιέγης (έληξαν ισόπαλα και τα 2), αντιπάλους σαφώς ανώτερους από την σημερινή της και ήρθε η ώρα για το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Γερμανία: 

Χέρτα - Στουτγάρδη: Στις επιτυχίες τις προηγούμενης σεζόν θέλει να βαδίσει η Χέρτα, αν και φέτος με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην πλάτη, το έργο της θα είναι σαφώς πιο δύσκολο. Η Στουτγάρδη αν και νεοφώτιστη, έχει πολύ βαριά φανέλα και σίγουρα δεν θέλει να έχει ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Ενδιαφέρουσα μονομαχία για πρεμιέρα, με την Χέρτα όμως να έχει το αβαντάζ λόγω έδρας, μιας και στο Βερολίνο είναι εξαιρετικά αξιόπιστη τα τελευταία 2 χρόνια. Εφόσον ο ΑΣΟΣ διπλασιάζει, αξίζει το ρίσκο του.

Οι επιλογές μου:

Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα Β' OVER 2,5 1,91
Θέλτα - Σοσιεδάδ OVER 2,5 1,91
Ίπσουητς - Μπρέντφορντ ΑΣΟΣ 2,95
Μπράντφορντ - Μπλάκμπερν ΔΙΠΛΟ 3,10
Μπέρι - Μπρίστολ Ρόβερς ΑΣΟΣ 2,65
Μαλίν - Αντβέρπ ΑΣΟΣ 2,00
Χέρτα - Στουτγάρδη ΑΣΟΣ 2,02

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2