Κυριακή του ΡΙΣΚΟΥ

Δεν είναι το χτεσινό 5/6 που μου άνοιξε την όρεξη (μόνο η Άρσεναλ χάθηκε για 1 γκολ), αλλά το πρόγραμμα που είναι ευνοϊκό, με όλα τα ματς στα οποία κατέληξα να προσφέρονται σε αρκετά καλές αποδόσεις.



Σε 6 παιχνίδια κατέληξα και σήμερα κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μπαίνω στο ψητό κατευθείαν.

Χάιντενχαϊμ - Χόλσταϊν Κιελ: Η ομάδα πύραυλος της Β' κατηγορίας, αυτή που παίζει το πιο καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, είναι η νεοφώτιστη Χόλσταϊν Κιελ. Εντυπωσιακή σε ρυθμό, ένταση και παραγωγή φάσεων σε όλα της τα παιχνίδια, απέναντι σε μια Χάιντενχαϊμ των πολύ μέτριων εμφανίσεων, χωρίς αμυντική σταθερότητα και με 1 νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια της. Το ποδόσφαιρο που παίζει η Χόλσταϊν είναι υψηλών προδιαγραφών και μένει να δούμε για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί. Μέχρι να κάνει κάποια κοιλιά, να δούμε ότι πέφτει η απόδοση της και ότι δεν τραβάει, απέναντι σε αντιπάλους όπως ο σημερινός, την ποντάρουμε με κλειστά μάτια. Πιθανό και το OVER 2,5.

Οντένσε - Κοπεγχάγη: Όπως πόνταρα την Βασιλεία εχτές, έτσι θα κάνω και σήμερα με την Κοπεγχάγη και σε καλύτερη απόδοση. Τίποτα το ιδιαίτερο η Οντένσε, δεν τρομάζει το μάτι με τις εμφανίσεις της και οι περυσινοί πρωταθλητές που βρίσκονται στο -8 αυτή τη στιγμή από την κορυφή δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Κοπεγχάγη είχε πάρει φόρα το τελευταίο διάστημα, αλλά η σφαλιάρα από την Λίνγκμπι πριν την διακοπή την προσγείωσε απότομα. Την περιμένω πιο προσεκτική και αποφασιστική στο σημερινό.

Κρίστιανσουντ - Βίκινγκ: Το στανταράκι μου τους τελευταίους μήνες είναι το OVER  2,5 της "καταδικασμένης" σε υποβιβασμό Βίκινγκ. Δεν μπορεί να σωθεί πλέον, ακόμα κι αν κάνει το 6/6 μέχρι το τέλος, κάτι εξαιρετικά απίθανο. Η Κρίστιανσουντ αντιθέτως, χρειάζεται 1-2 νίκες ακόμα για να είναι 100% σίγουρη, εντός έδρας έχει υποτάξει πολύ ανώτερες ομάδες ή δεν ηττήθηκε τουλάχιστον. Το OVER 2,5 πάλι έχει πιθανότητες, αφού οι παίκτες της Βίκινγκ βγάζουν λίγο φιλότιμο στον αγωνιστικό χώρο, αν και η τραγική τους αμυντική λειτουργία τους προδίδει πάντα. Αυτή τη φορά πάντως εγώ θα πάω με τον ΑΣΟ, ποντάροντας στο βαθμολογικό κίνητρο των γηπεδούχων από την μία και στην κατάθεση των όπλων όπως φαίνεται από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Μάλαγα - Λεγκανές: Χωρίς νίκη ακόμα η Μάλαγα στο πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι είναι από αυτά που λέμε ότι έχει μαρκάρει ο προπονητής στην ατζέντα του. Η Λεγκανές παίζει μεγάλο αντιποδόσφαιρο και έτσι θα πορευτεί και απόψε στο Ροσαλέδα, αλλά μέχρι εκεί. Το επόμενο παιχνίδι της Μάλαγα είναι στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσει σήμερα όλα για τη νίκη. Περιμένω να δω περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση από τους ποδοσφαιριστές που στηρίζουν και τον Μίτσελ. ΑΣΟΣ που καλοπληρώνει.

Μπέτις - Βαλένθια: Δύο ομάδες που εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα και έχουν φέρει μέχρι στιγμής μερικά πολύ μεγάλα αποτελέσματα με δύσκολους αντιπάλους. Μ' έχει αρέσει περισσότερο η Βαλένθια, που εκτός του ότι είναι αήττητη, έχει δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα. Στην Μπέτις πήγαν και λίγο τα παιχνίδια (σε κάποια κοιμήθηκε ο Θεός και δεν έχασε) και ίσως την δούμε να ξεφουσκώνει σύντομα. Η Βαλένθια βολεύεται πολύ όταν δεν χρειάζεται αυτή να κάνει παιχνίδι και μπροστά έχει killers όπως ο Τζάτζα και ο Ροντρίγκο που έχουν πετύχει τα 11 από τα 15 γκολ της ομάδας τους. Ρίσκαρα στο ΔΙΠΛΟ.

Σαμπντόρια - Αταλάντα: Ακόμα ένα αμφίρροπο παιχνίδι που οι ΜΠΟΥΚ έκριναν πως η Αταλάντα είναι το φαβορί. Η Αταλάντα που δεν έχει νίκη εκτός έδρας σε 3 παιχνίδια, βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία από την Σαμπντόρια και έχει αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού συμμετέχει και στο Europa league, σε έναν αρκετά απαιτητικό όμιλο. Επιπλέον, η Σαμπντόρια, που έχει κάνει το 2/2 εντός έδρας, δεν έχει να ζηλέψει κάτι αγωνιστικά, έχει το μυαλό της μόνο στο πρωτάθλημα και θα θέλει σίγουρα να αντιδράσει μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Ουντινέζε εκτός έδρας. Βάζοντας όλα τα παραπάνω στη ζυγαριά, ο ΑΣΟΣ δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ και περίμενα πιο μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων.

Οι επιλογές μου:

Χάιντεχαϊμ - Χόλσταϊν Κιελ ΔΙΠΛΟ 2,22
Οντένσε - Κοπεγχάγη ΔΙΠΛΟ 1,91
Κρίστιανσουντ - Βίκινγκ ΑΣΟΣ 1,91

Μάλαγα - Λεγκανές ΑΣΟΣ 2,40
Μπέτις - Βαλένθια ΔΙΠΛΟ 2,55
Σαμπντόρια - Αταλάντα ΑΣΟΣ 3,00

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2