Λίγα και καλά

Ανάμεικτα τα συναισθήματα που μου άφησε η χτεσινή μέρα, με τα παιχνίδια που επέλεξα να κρίνονται κυριολεκτικά στο όριο και την επιτυχία να είναι τόσο κοντά όσο η αποτυχία.


Το κοντέρ έγραψε 2/6 και σαφέστατα θα μπορούσε να γράψει 4/6 ή και 5/6, χωρίς να υπάρχει κάποια άστοχη πρόβλεψη, αφού εκτός τον ΑΣΟ της Βαλένθια που βγήκε περπατώντας, τα υπόλοιπα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως, τραβάω μια μαύρη γραμμή από πάνω τους και προχωράω στα φρέσκα, τα σημερινά.

Φράιμπουργκ - Χέρτα: Από τις πιο σκληρές έδρες της Μπουντεσλίγκα το Φράιμπουργκ, παραμένει αήττητη εκεί η ομώνυμη ομάδα και θα επιζητήσει τη νίκη που θα της δώσει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Η Χέρτα συνήθως χάνεται εκτός έδρας, δεν σκοράρει εύκολα και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι μια ισοπαλία 1-1 με την Χοφενχαϊμ. Την περιμένει πολύ "ξύλο" και πολύ τρέξιμο, από ένα σύνολο που παίζει με τσαμπουκά και περίσσιο πάθος στα εντός έδρας και σε συνδυασμό με την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Europa League, η αξία βρίσκεται σαφέστατα στον ΑΣΟ.

Μπραν - Ρόζενμποργκ: Παρέλαση κάνει η Ρόζενμποργκ εντός των συνόρων και τα τυπικά μένουν για να αναδειχτεί και φέτος πρωταθλήτρια. Η Μπραν δείχνει να ξεφούσκωσε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και βλέπει το ευρωπαϊκό εισιτήριο να απομακρύνεται... 5 νίκες και 1 ισοπαλία με 16-4 τέρματα μετράει η Ρόζενμποργκ εκτός έδρας και με νίκη σήμερα ίσως κλειδώσει και τον τίτλο μαθηματικά, στο 2,40 το ΔΙΠΛΟ ασφαλώς και έχει αξία.

Ταραγόνα - Αλκορκόν: Βρήκε τα πατήματα της η Ταραγόνα που ξεκίνησε πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, αλλά τρέχει ένα καλό σερί 3-1-1 με τελευταία της επιτυχία την εκτός έδρας νίκη επί της Κόρδοβα με το εκπληκτικό 1-5! Στα 2 πιο πρόσφατα εντός, κέρδισε Γρανάδα και Αλμπαθέτε. Η Αλκορκόν αντιθέτως απογοητεύει, με τον Βελάθκεθ να είναι ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου. Έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ στα 3  τελευταία εκτός ηττήθηκε χωρίς να καταφέρει μάλιστα να σκοράρει, δεχόμενη 11 γκολ! Τα δεδομένα δείχνουν ΑΣΟ και όταν αυτός προσφέρεται σε απόδοση 2,20 θεωρείται και Value Bet!

Οι επιλογές μου:

Φράιμπουργκ - Χέρτα ΑΣΟΣ 2,80
Μπραν - Ρόζενμποργκ ΔΙΠΛΟ 2,40
Ταραγόνα - Αλκορκόν ΑΣΟΣ 2,22

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2