Τι περιμένει από σένα ο ΛΑΟΣ;

Έχει γεμίσει ο κόσμος ειδήμονες, όχι μόνο για το στοίχημα, αλλά γενικώς... Πολιτικούς αναλυτές, αθλητικογράφους, κριτικούς κινηματογράφου, μόδας και πάει λέγοντας... Ακόμα κι ο τελευταίος μαλάκας πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη, έτσι και βρει το "βήμα" θα ανέβει επάνω να πει την "πίπα" του. Από την άλλη βέβαια κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τον ακούσει, να τον διαβάσει, να ακολουθήσει αυτά που λέει και είναι στο χέρι του καθενός να κρίνει ποιος του αρέσει.




Με το στοίχημα ασχολείται και η κουτσή Μαρία και μέσα σ' αυτόν τον αχταρμά συμπεριλαμβάνεται και το blog που διαβάζετε... Βρήκε το "βήμα" ο ΜΑΛΑΚΑΣ και ανέβηκε επάνω και άρχισε να κηρύττει το μακρύ του και το κοντό του.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ιδέα το πως παίζεται το στοίχημα και μπορεί να σε ρωτήσουν ακόμα και πως σημειώνουν ένα δελτίο ή πως παίζεται κάποιο σύστημα κι εκεί γίνεσαι ο "πράκτορας" που προσπαθείς να τους εξηγήσεις το "Α" και το "Β".

Ο πολύς ο κόσμος όμως περιμένει να του δώσεις χρήμα. Χρήμα ζεστό με τα προγνωστικά σου, αφού εσύ είσαι ο καθηγητής, ο μάστορας, ο ειδήμονας. Εσύ έχεις τις πληροφορίες, παρακολουθείς τα στατιστικά, κοιτάζεις τους τζίρους, βλέπεις τα ματς, διαβάζεις ειδησεογραφία, κατέχεις το άθλημα τέλος πάντων.
Τι να το κάνει ο άλλος να του πεις πως να παίξει, με ποιον τρόπο, αν δεν μπορείς να του δώσεις 2-3 στανταράκια να πληρωθεί. Δεν θα σε ξαναδιαβάσει, εκτός αν είσαι ο Δημοσθένης και τα λες τόσο ωραία και μπορείς να καλύψεις με "ρητορικό λόγο" τις ήττες.

Το στοίχημα είναι σαν την πολιτική, σαν τα αθλητικά και τα ποδόσφαιρα. Σε όποιο καφενείο μπεις, σε όποιο προπατζίδικο (έτσι το λέει η δικιά μου), όλοι όσοι βρίσκονται εκεί θα εκφράσουν άποψη! Αν είχαν πρόσβαση δε τα παππούδια και ήταν εξοικειωμένα με το διαδίκτυο, μάλλον ο αριθμός των στοιχηματικών blog θα ήταν δεκαπλάσιος.

Ας περάσουμε στον γράφοντα λοιπόν, τον "εγώ" αυτόν που γράφει σε τρίτο πρόσωπο για την αφεντιά του τις περισσότερες φορές. Τα σημερινά ψωμιά λοιπόν, που δεν είναι πολλά, μιας κι εδώ διαβάζετε κυρίως για Ισπανία με την οποία ασχολούμαι και ποντάρω.

Επαναληπτικούς για το Copa Del Rey έχουμε στο σημερινό κουπόνι, βραδινά τα ματσάκια, οπότε υπάρχει ακόμα χρόνος για όσους βρίσκονται στις δουλειές τους.

Είχα γράψει πριν κάνα 2 εβδομάδες ότι δεν ασχολούμαι πολύ με το κύπελλο Ισπανίας φέτος. Ένας θεσμός εντελώς απαξιωμένος που σπανίως βλέπουμε εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια. Μετά τους 16 τελειώνουν τα ψέμματα και μονίμως βλέπεις τις ίδιες ομάδες (Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο κτλ).

Χτες έγινε η μεγάλη έκπληξη με την Εσπανιόλ που απέκλεισε την Βαλένθια και δεν αποκλείω να δούμε και σήμερα κάποια (καλοβλέπω την Αλμερία εδώ). Όπως και να 'χει πάντως 2 OVER 2,5 έβαλα στο παιχνίδι μου και τίποτα άλλο και αυτά έρχονται από τα παιχνίδια Αθλέτικ Μπιλμπάο - Θέλτα και Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ. Για το πρώτο, η Θέλτα δεν έχει τίποτα να χάσει (2-4 ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα) και λογικά θα παίξει ελεύθερα και ανοιχτά. Στο Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ, οι Βάσκοι θέλουν νίκη ή με 1-0 (δύσκολους τους κόβω να μην δέχονται γκολ από αυτήν την Βιγιαρεάλ), για να πάνε το ματς στην παράταση. Όταν ο πρώτος αγώνας έχει λήξει με 1-0, ένα γκολ νωρίς στην ρεβάνς μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα. Κι εδώ το OVER 2,5 πληρώνει πάνω από 2,00 στο διαδίκτυο και θα το ρισκάρω.

Η πρόταση: ΔΥΑΔΑ

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Θέλτα OVER 2,5 1,95
Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ OVER 2,5 2,05

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2