Πήρε φόρα η Αλαβές!

Με στόχο την 5η συνεχόμενη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας η Αλαβές, που υποδέχεται σήμερα την Αλκορκόν των 3 αγώνων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Μέτριο έως αδιάφορο το πρόγραμμα στην Primera.



Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο. Αν και δεν συνηθίζω να στέλνω ευχές και να ξεκινάω με αυτόν τον τρόπο τα άρθρα μου, σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση, καθώς πρέπει να γεμίσω μερικές γραμμές. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να γράψω για την Primera Division. 5 αγώνες με 3 ακλόνητα φαβορί (έστω κι αν οι αποδόσεις δεν ενθουσιάζουν) και άλλα 2 που κυριολεκτικά  δεν αγγίζονται.

Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν, να πω εν τάχει μερικά πράγματα. Στο Μπαρτσελόνα - Λα Κορούνια αξίζει μόνο το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, όπως και στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια των Μπλαουγκράνα με υποδεέστερους αντιπάλους. Το 'χει το γκολ η Λα Κορούνια με τον Λούκας μπροστά, μπορεί να πληρώσει το 2,05 (προσωπικά δεν θα ψωνίσω).

Στο Θέλτα - Εσπανιόλ προτιμότερο το OVER 2,5 στο 1,60, με την Θέλτα να κάνει ροντέο οποιοδήποτε παιχνίδι και την Εσπανιόλ να έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 25 γκολ παθητικό (αν και έσφιξε λίγο στα 3 τελευταία της).

Το ίδιο ισχύει και για το Σεβίλλη - Χιχόν, με την διαφορά όμως πως το OVER 2,5 πληρώνει μόλις 1,40, αλλά το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο 1,70.

Πέφτουν κορμιά στα άλλα 2 και αναφέρομαι στο Λεβάντε - Γρανάδα που είναι πραγματική σπαζοκεφαλιά όσον αφορά την έκβαση του και το Λας Πάλμας - Μπέτις, με τους νησιώτες να καίγονται για τη νίκη, αλλά την Μπέτις να είναι από τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας στην κατηγορία. Στο παιχνίδι στο Γκραν Κανάρια αν ήταν να ρισκάρω κάτι, θα ήταν ή το Χ ημίχρονο ή το 0-1 ΓΚΟΛ, αφού και η Μπέτις είναι εξαιρετικά σφιχτή στα εκτός έδρας της, αλλά και η Λας Πάλμας το ίδιο. Τέτοια στοιχήματα σπάνια ποντάρω όμως, δεν είναι του στυλ μου και γι' αυτό το λόγο τραβάω ένα μεγαλοπρεπέστατο ΝΟ ΒΕΤ στην Primera Division σήμερα.

Από την Segounda τώρα, όπως καταλάβατε και στον πρόλογο, θα ποντάρω σίγουρα στον ΑΣΟ της Αλαβές. Αρχιδάτη ομάδα, φέτος δείχνει να έχει αυτό το ένα κλικ παραπάνω που μπορεί να την βοηθήσει να μπει τουλάχιστον στα play off ανόδου. Ανταγωνιστική η Αλκορκόν, ικανή για την ζημιά, αλλά ηττήθηκε στα 3 από τα 4 τελευταία της εκτός έδρας, με τους αντιπάλους να πετυχαίνουν από 3 γκολ κάθε φορά. Εξαιρετικά πιθανό και το OVER 2,5 στο εξαιρετικό 2,10 (σπάνια τα εντός έδρας παιχνίδια της Αλαβές δεν έχουν ρυθμό και πολλές φάσεις).

Λογικά θα κερδίσει η Κόρδοβα την Γιαγκοστέρα που εκτός έδρας έχει μόνο 1 ισοπαλία σε 8 ματς, αλλά όπως έχω ξαναματαγράψει, ΑΣΟΙ τέτοιου επιπέδου δεν παίζονται στην Segunda.

Η επιτομή του Χ μπορεί να γίνει το Λούγκο - Πονφεραντίνα, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από 4 συνεχόμενα (όλα με το ίδιο σκορ 1-1) και 8 συνεχόμενα UNDER 2,5. Ούτε η Πονφεραντίνα ρισκάρει πολύ στα εκτός έδρας και δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι εδώ. Θα ρισκάρω με το 0-1 ΓΚΟΛ στο 2,60, αφού αν σκοράρει κάποια από τις 2 (αν δεν λήξει 0-0), λογικά θα κερδίσει κιόλας.

Στο 1,72 ο ΑΣΟΣ της Χιρόνα που μετράει μόλις 1 νίκη εντός έδρας; Θα της βγάλει το λάδι η Έλτσε, που μπορεί να μην σκοράρει εύκολα αλλά δεν δέχεται επίσης εύκολα.

Ιδιαίτερα αμφίρροπο το Τενερίφη - Μαγιόρκα, με τους γηπεδούχους να έρχονται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και την Μαγιόρκα να πετυχαίνει νίκη μετά από 1,5 μήνα την προηγούμενη αγωνιστική, με 2-0 επί της Αλμπαθέτε. Καμία από τις 2 δεν μας έχει δείξει ακόμα μια αγωνιστική σταθερότητα, για να στηριχτούμε σε κάτι στοιχηματικά στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο δια ταύτα λοιπόν, ουσιαστικά μια ΔΥΑΔΑ μόνο θα κρατήσω σήμερα, με τον ΑΣΟ της Αλαβές και το 0-1 ΓΚΟΛ στο Λούγκο - Πονφεραντίνα.

Η πρόταση: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ 784: Αλαβές - Αλκορκόν ΑΣΟΣ 2,05
ΚΩΔ 786: Λούγκο - Πονφεραντίνα 0-1 ΓΚΟΛ 2,60

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 980,83 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 975,83 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2