Τύχη είναι και γυρίζει...

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Ξεκινάω θετικά τη σεζόν και μετά αρχίζουν οι σφαλιάρες. Οκτώβριος και Νοέμβριος οι χειρότεροι μου μήνες τα τελευταία χρόνια και Αύγουστος και Σεπτέμβριος οι καλύτεροι. Φυσιολογικά θα έπρεπε να συμβαίνει το  αντίθετο, καθώς όσο προχωράνε τα πρωταθλήματα, γνωρίζουμε καλύτερα τις ομάδες, έχουμε περισσότερα δεδομένα στα χέρια μας και υποτίθεται πως καταλήγουμε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.



Τον παράγοντα τύχη δεν μπορείς να τον υπολογίσεις όμως από την άλλη. Να τον λάβεις υπόψη σου ναι, είναι όμως απρόβλεπτος! Ασφαλώς δεν χάνονται όλα τα σημεία από ατυχία, όπως δεν κερδίζονται όλα επειδή τα έχει διαβάσει κάποιος σωστά, η τύχη πολλές φορές  είναι αυτή που παίρνει αλλά και αυτή που δίνει πίσω!
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίζουμε σωστά και τίποτα παραπάνω. Με την τύχη δεν μπορεί να τα βάλει κανείς, κάποια στιγμή θα γυρίσει όταν κάνεις τα σωστά πράγματα.

Χέρτα - Μάιντζ: Αλάνθαστη η Χέρτα στο Βερολίνο (5/5 νίκες και γκολ 11-2), υποδέχεται μια κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια Μάιντζ, διαφορετικής αγωνιστικής φιλοσοφίας και με μια άμυνα που θυμίζει παιδική χαρά στα τελευταία της παιχνίδια. Μέσα στο σπίτι της η Χέρτα λύγισε αντιπάλους που παίζουν πιο μεθοδικά και πιο σφιχτά από την Μάιντς (Κολωνία, Σάλκε, Φράιμπουργκ, Γκλάντμπαχ) που την διακρίνει μια αφέλεια στο παιχνίδι της, ΑΣΟΣ.

Σπάρτα  Ρότερνταμ - Ρόντα: Τα παιχνίδια στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχουν παραδοσιακά αρκετά γκολ, αν ρίξει κάποιος μια ματιά όμως στα φετινά στατιστικά των ομάδων, θα διαπιστώσει πως υπάρχει μεγάλη ροπή στα UNDER 2,5 που αγγίζει το 50%. με πιο απλά λόγια, τα μισά παιχνίδια έρχονται UNDER 2,5. Γεγονός παράδοξο, όχι όμως για την Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου που έχει φέρει τα 10/13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα UNDER 2,5 και τα 4/6 τελευταία της 0-1 ΓΚΟΛ. Βέβαια από την άλλη, έχουμε την Σπάρτα, που έχει φέρει τα 4/5 τελευταία της OVER 3,5, αν και δεν είναι τόσο αλέγκρο το στυλ της, απλώς βοήθησαν και τα σταυρώματα των αντιπάλων που είχε. Η Ρόντα για να πάρει κάτι στο σημερινό παιχνίδι θα στηριχτεί στην άμυνα της, αφού μπροστά δεν το έχει το θέμα. Αξίζει να ρισκάρουμε στο 1,90 του UNDER 2,5.

Σιόν - Βασιλεία: Η σούπερ φορμαρισμένη Σιόν υποδέχεται το αφεντικό της χώρας τα τελευταία χρόνια, που και φέτος κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα της Βασιλείας είναι πιο βαρύ λόγω Ευρώπης και είναι σίγουρο πως η Σιόν θα την τρέξει πολύ σήμερα και θα της βγάλει την γλώσσα έξω. OVER 4,5 ήρθαν τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Σιόν, με 45 γκολ η Βασιλεία έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, δύσκολο να μην δούμε αρκετά γκολ εδώ, με το OVER 3,5 που πληρώνει 2,35 να είναι η επιλογή μου.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Χέρτα - Μάιντζ ΑΣΟΣ 1,85
Σπάρτα Ρότερνταμ - Ρόντα UNDER 2,5 1,90
Σιόν - Βασιλεία OVER 3,5 2,35

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2