Αποδόσεις που προκαλούν για τολμηρό παιχνίδι.

Από την Πέμπτη το βράδυ κοιτάζω και ξανά κοιτάζω τις αποδόσεις σε Primera και Segunda Division και τρίβω τα μάτια μου. Τώρα που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, οι εκπτώσεις των μπουκ στις αποδόσεις είναι δεδομένες, παρόλα αυτά το κίνητρο ή οι φανέλες από μόνες τους, πολλές φορές δεν μπορούν να τις δικαιολογήσουν.






Οι πιο προκλητικές αποδόσεις βρίσκονται στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια. 1,20 ο ΑΣΟΣ, γιατί; Μήπως η Βαλένθια έχει φέτος στην Primera περισσότερες ήττες από την Μπαρτσελόνα (από 4 έχουν); Μήπως τους χωρίζει καμιά χαώδης διαφορά; Μήπως η Βαλένθια είχε κανένα δύσκολο ταξίδι για ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα ενώ η Μπαρτσελόνα δεν είχε; Μήπως η Βαλένθια δεν έχει ήττα στα τελευταία της 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μόλις 1 στα τελευταία 18; Μήπως η Μπαρτσελόνα δεν έχει ήττες φέτος μέσα στο Καμπ Νου και μάλιστα από ομάδες υποδεέστερες της Βαλένθια (Μάλαγα, Θέλτα); Πως δικαιολογείται λοιπόν αυτό το ΔΙΠΛΟ του 13,50 ακόμα δεν έχω καταλάβει...

Ούτε το 1,17 της Ρεάλ με την Μάλαγα δικαιολογείται 100%, αν και στην προκειμένη περίπτωση η Μάλαγα παρουσιάζεται αναιμική στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ας ήταν το ματς στο Ροσαλέδα και να προσέφεραν αυτές τις τιμές στο ΔΙΠΛΟ και τον ΑΣΟ στο 16,00 να το ποντάραμε. Η Μάλαγα την προηγούμενη αγωνιστική έκανε σκόνη την Ατλέτικο Μαδρίτης και έμεινε άδικα στο 2-2 (η Ατλέτικο ισοφάρισε με γκολ 1 μέτρο οφσάιντ) και αν οι παίκτες της τα δώσουν όλα λόγω της μεγάλης πρόκλησης του ονόματος της Ρεάλ, μπορεί να γίνει καμιά κηδεία κι εδώ. Το έκαναν στην Βαρκελώνη με την Μπάρτσα, γιατί όχι κι εδώ δηλαδή; Ο μόνος λόγος που δεν πάει το χέρι μου είναι όπως έγραψα και πιο πάνω, η αναιμική της παρουσία εκτός έδρας.

Αίμα θα φτύσει και η Ατλέτικο Μ μέσα στο Ριαθόρ με αντίπαλο την Λα Κορούνια που καίγεται για βαθμούς. Μπορεί να είναι 9 ματς χωρίς νίκη η Ντεπορτίβο, αλλά ούτε η Ατλέτικο είναι στα καλύτερα της. Εδώ περιμένω ματς υπομονής και με πολύ ξύλο, γι' αυτό άλλωστε και το UNDER 2,5 πληρώνει μόλις 1,50. 6/7 UNDER 2,5 μετράει η Ατλέτικο στα πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα, ενώ τα 3 από τα τελευταία 4 της εκτός έδρας ήρθαν Χ. Μου έκανε την κηδεία την προηγούμενη αγωνιστική που την πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ με αντίπαλο την Μάλαγα, η οποία είναι και ψιλοαδιάφορη, τώρα δεν θα την εμπιστευτώ.

Μοναδικό σημείο που βλέπω κάπως ξεκάθαρο από την Primera Division σήμερα, είναι ο ΑΣΟΣ της Μπιλμπάο. Στο +8 η Χετάφε από την επικίνδυνη ζώνη και έχει καθαρίσει την μπουγάδα. Οι Βάσκοι τρέχουν ένα μίνι αρνητικό σερί 3 αγώνων χωρίς νίκη, οι 2 όμως ήταν εκτός έδρας και ο 1 με την Βαλένθια στο Σαν Μαμές που έληξε ισόπαλος. Πριν από αυτούς μετρούσαν 5 συνεχόμενες νίκες και βρίσκονταν στην καλύτερη τους φάση από την αρχή της σεζόν. Τρώγεται λοιπόν το 1,60 εδώ. Αν δεν σκυλιάσει η Χετάφε για το αποτέλεσμα και κατέβει λίγο πιο χαλαρή, αποκτά αξία και το OVER 2,5 που πληρώνει πάνω από 2,00.

Στη Segunda τώρα, το πρόγραμμα είναι δύσκολο όπως τις περισσότερες φορές, αλλά υπάρχουν καλές επιλογές. Πρώτη και καλύτερη ο ΑΣΟΣ της Πονφεραντίνα στο παιχνίδι με την Οσασούνα. Σ' αυτό το ματς η Πόνφε μπορεί να αποδείξει αν θέλει να κυνηγήσει την άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την πιο δύσκολη αυτή την εποχή Ουέλβα με 0-1 και εντός έδρας είναι πολύ σοβαρή τις περισσότερες των περιπτώσεων. 11 ματς χωρίς νίκη η Οσασούνα ( τα 8 είναι ήττες), με τραγικά ποσοστά ευστοχίας (3 γκολ στα τελευταία 11 παιχνίδια), χωρίς τον αρχηγό της σήμερα και τον ακραίο Σεντρίκ που είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της στην επίθεση. Μόνο με μαγειρείο χαλάει αυτός ο ΑΣΟΣ κατά την γνώμη μου.

Δεύτερη καλή επιλογή το OVER 2,5 και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Χιχόν - Αλαβές. Η Σπόρτινγκ εντός έδρας είναι άλλη ομάδα, παίζει γρήγορα και πολύ επιθετικά, χώρο βρίσκουν έτσι και οι αντίπαλοι, ειδικά όταν έχουν ποιότητα από την μέση και μπροστά. Δεν έχει φέρει ισοπαλία η Αλαβές στα 9 τελευταία της παιχνίδια, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι άνετη βαθμολογικά και κρυφοκοιτάζει και προς τα πάνω. Το καλό είναι πως οι Βάσκοι δεν κλείνονται και το ματς θα παιχτεί στα ίσια, οπότε τα πολλά γκολ έχουν καλές πιθανότητες και θα τις κυνηγήσω.

Εντελώς λάθος το σετ των αποδόσεων στο Αλμπαθέτε - Ουέλβα. Από που κι ως που φαβορί του 1,80 η Αλμπαθέτε σε ματς εξάποντο και χωρίς να την χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον αντίπαλο της. Το μομέντουμ είναι σίγουρα με τους γηπεδούχους, αυτό από μόνο του όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον ΑΣΟ. Τα τελευταία 11 παιχνίδια της Ουέλβα κρίθηκαν όλα στο γκολ ή έληξαν ισόπαλα και όποιος πάει με την κόντρα εδώ θα με βρει σύμμαχο του.

Θα φάει πολύ ξύλο η Λας Πάλμας στην Αντούβα από την Μιραντές και δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει να ρισκάρει κανείς το ΔΙΠΛΟ. Δεν τίθεται ζήτημα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα σ' αυτό το ζευγάρι, στην Β' κατηγορία όμως οι ποιοτικές διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι χαώδεις.

Δύσκολο και το Χιρόνα - Λεγκανές, όλα στο κόλπο κι εδώ και μάλλον η ισοπαλία αξίζει περισσότερο να ρισκάρει κανείς.

Το Σανταντέρ - Λούγκο σηκώνει μια μικρή συζήτηση.  Η Ράσινγκ στο τελευταίο εντός έδρας με αντίπαλο την Γιαγκοστέρα η οποία παίζει φουλ άμυνα, δυσκολεύτηκε πολύ και τελικά ηττήθηκε με 0-2. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-3 εκτός έδρας την Μαγιόρκα, χάρη σε 2 τραγικά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων. Η Λούγκο ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Σαμπαντέλ την προηγούμενη αγωνιστική, είναι το ίδιο ποιοτική με την Μαγιόρκα και το ίδιο σοβαρή με την Γιαγκοστέρα. Μοναδικό της μειονέκτημα, πως στα εκτός έδρας σπανίως κυνηγάει με θέρμη τη νίκη. Αν η Σανταντέρ κάνει το λάθος και μπει με τσαμπουκά στο ματς, με επιθετικούς προσανατολισμούς, προβλέπω να την πατάει. Μάλλον δεν θα το κάνει και θα πάμε σε παιχνίδι τακτικής περισσότερο, με το UNDER 2,5 να είναι εξαιρετικά πιθανό, αλλά να πληρώνει ψίχουλα. Δύσκολο παιχνίδι, για το Χ θα κατέβει η Λούγκο και πιστεύω μπορεί να το πάρει άνετα από αυτή την Σανταντέρ και αν της κάτσει θα πάρει και το ΔΙΠΛΟ. Έγραψα πολλά γι' αυτό το ματς, αλλά τελικά δεν θα κρατήσω κάτι, απλά για να έχετε μια εικόνα, αφού διαβάζω από χτες ότι θα παιχτεί πολύ η νίκη της Ράσινγκ εδώ.

Η μέρα προσφέρεται για ρίσκο λοιπόν κι εκτός από την βασική πρόταση μου σε μια ΤΡΙΑΔΑ, θα ρίξω και το τρελό το δελτίο, αυτό που το παίζεις κι αν βγει πας διακοπές από τώρα.

Βασική πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε ΑΣΟΣ 1,61
Πονφεραντίνα - Οσασούνα ΑΣΟΣ 2,10
Χιχόν - Αλαβές OVER 2,5 2,22

Πρόταση ρίσκου: Σύστημα 2-3

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια ΔΙΠΛΟ 13,50
Αλμπαθέτε - Ουέλβα ΔΙΠΛΟ 4,50
Χιρόνα - Λεγκανές Χ 3,15

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2