Διαβάστε

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Με την αλλαγή στην τιμή της στήλης στον ΟΠΑΠ, έχει γίνει ένα μικρό μπέρδεμα, όσον αφορά το κόστος του κάθε συστήματος. Αν και ο τρόπος υπολογισμού ενός συστήματος δεν είναι καμιά πολύπλοκη διαδικασία και δεν απαιτείται να έχει κανείς doctora στα μαθηματικά, πολύς κόσμος δεν γνωρίζει πως να υπολογίσει το κόστος. Σ' αυτό το άρθρο θα σας παραθέσω μια λίστα με τα συστήματα που προτιμούν να παίζουν περισσότερο οι παίκτες του στοιχήματος και πόσο κοστίζουν αυτά.1. Σύστημα 2-3, 4 στήλες, συνολικό κόστος 1,00 ευρώ

2. Σύστημα 3-4, 5 στήλες, συνολικό κόστος 1,25 ευρώ

3. Σύστημα 3-4-5, 16 στήλες, συνολικό κόστος 4,00 ευρώ

4. Σύστημα 4-5-6, 22 στήλες, συνολικό κόστος 5,5 ευρώ

5. Σύστημα 2-3-4, 11 στήλες, συνολικό κόστος 2,75 ευρώ

6. Σύστημα 1-2-3, 7 στήλες, συνολικό κόστος 1,75 ευρώ

Αυτά είναι τα βασικά συστήματα που παίζει ο περισσότερος κόσμος και η λίστα σαφώς είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού μπορούν να γίνουν εκατοντάδες συνδυασμοί συστημάτων. Το κόστος ενός συστήματος προκύπτει από το πλήθος των στηλών, πολλαπλασιαζόμενο με το κόστος της στήλης. Στο Σύστημα 2-3 για παράδειγμα οι στήλες είναι 4 και το κόστος της στήλης 0,25, οπότε: 4*0,25=1,00 ευρώ. Καλό είναι να μάθει ο παίκτης του στοιχήματος να διαβάζει τον πίνακα ανάπτυξης των στηλών, για να μπορεί έτσι να υπολογίζει έτσι το κόστος του συστήματος που θέλει να παίξει αλλά και τα πιθανά κέρδη του. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο:


1 σχόλιο:

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Tzogadomoutro Designed by Templateism.com Copyright © 2015

tzogadomoutro. Από το Blogger.