Επιστροφή των δώρων

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των 2 ομάδων, καθώς την τελευταία αγωνιστική της περασμένης περιόδου κρίθηκε ουσιαστικά η παραμονή και των 2 στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Ένα από τα πιο μεγάλα σκάνδαλα στην περυσινή Πριμέρα Ντιβισιόν εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της Βαγιεκάνο. Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμεναν και με ήττα, αρκεί να έχανε η Βιγιαρεάλ μέσα στην έδρα της από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαφορετικά η Γρανάδα ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, γεγονός όμως το οποίο θα οδηγούσε την Βαγιεκάνο στην Σεγούντα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο από την Ισπανική τηλεόραση τη στιγμή που οι παίκτες της Βαγιεκάνο έμαθαν ότι δέχτηκε γκολ η Βιγιαρεάλ από την Ατλέτικο, άρχισαν να παρακαλάν τους αντιπάλους τους να τους αφήσουν να βάλουν γκολ, αφού η ήττα θα ήταν ανώδυνη για την Γρανάδα και με νίκη της η Βαγιεκάνο θα έμενε στην κατηγορία. Έτσι και έγινε, ως από μηχανής Θεός ο Ραούλ Ταμούδο, κατάφερε ενώ πριν λίγα λεπτά είχε μπει αλλαγή απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να στείλει την Βιγιαρεάλ στα ΤΑΡΤΑΡΑ της Σεγούντα Ντιβισιόν. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς τα δανεικά πρέπει να επιστραφούν και αν είναι ηθική και τίμια η Βαγιεκάνο πρέπει να κάνει αυτή απόψε τα στραβά μάτια και να δούμε έστω και μια νίκη με μισό μηδέν της Γρανάδα. Το ΔΙΠΛΟ στον ΟΠΑΠ τιμάται σε απόδοση 2,75 και είναι η επιλογή μου γι' απόψε.
Στα άλλα δύο παιχνίδια της Πριμέρα, η Λα Κορούνια έρχεται με φόρα από την Σεγούντα και αναμένεται να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα στο Ριαθόρ της σκληροτράχηλης Οσασούνα. Οι Βάσκοι πέρυσι ενώ θα  έπρεπε δικαιωματικά να παλεύουν για την σωτηρία τους κόντεψαν να βγουν στην Ευρώπη, αλλά φέτος αναμένεται δύσκολη χρονιά, αφού δεν γίνεται να έχουν συνέχεια απάνω τους το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Στο 1,90 ο ΑΣΣΟΣ στον ΟΠΑΠ αποτελεί την επιλογή της στήλης.
Όσον αφορά το τρίτο παιχνίδι της βραδιάς μεταξύ της Σαραγόσα και της Βαγιαδολίδ, αίνιγμα αποτελούν και οι  2 ομάδες και καλό είναι να αποφύγουμε το ποντάρισμα. Η Σαραγόσα έμεινε επίσης με περίεργο τρόπο στην κατηγορία και κάτι αποδόσεις του 2,00 που κυκλοφορούν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2