Έξοδος από την κρίση ψάχνει η Μπέτις


Άνετες βαθμολογικά και οι 2 ομάδες απόψε αν και με διαφορετικούς στόχους η κάθε μία. Η Μπέτις έχει μείνει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ενώ η Βαγιαδολίδ 2.
Η ομάδα της Σεβίλλης προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο Βιθέντε Καλντερόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ η Βαγιαδολίδ στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 2-2 μέσα στην έδρα της με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σημαντική απουσία για την Μπέτις απόψε αυτή του βασικού επιθετικού Ρούμπεν Κάστρο που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 εβδομάδες, όπως και του κεντρικού μέσου Κάνιας που είναι τιμωρημένος και αποτελεί έναν από τους βασικούς οργανωτές του παιχνιδιού της Μπέτις. 3 σημαντικές απουσίες για την Βαγιαδολίδ, θα απουσιάσει για ακόμα ένα παιχνίδι ο ακραίος επιθετικός Έμπερτ ο κεντρικός μέσος Βίκτορ Πέρεθ και ο κεντρικός αμυντικός Βαλιένται απάντες βασικοί.

Εκτίμηση: Απρόβλεπτη ομάδα η Μπέτις θα μπορούσε να πει κανείς, αφού έχει πετάξει πολλούς βαθμούς φέτος  εντός έδρας (5 νίκες 1 ισοπαλία 5 ήττες) αλλά έχει πάρει άλλους τόσους εκτός. Η αλήθεια είναι ότι έδειξε μεγάλη σημασία στο κύπελλο και ίσως αυτό την αποπροσανατόλισε κάπως. Έχει να κάνει καιρό μια καλή εμφάνιση και είναι ευκαιρία απόψε να κερδίσει και να ανέβει μόνη της στην 5η θεση. Άνετη η Βαγιαδολίδ βαθμολογικά, με 29 βαθμούς, 9 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, είναι ακίνδυνη συνήθως εκτός έδρας. Θα κρατήσω τον ΑΣΣΟ στο φτωχό 1,80 του ΟΠΑΠ αφού δεν τρομάζει η Βαγιαδολίδ στα τελευταία της παιχνίδια, είναι στα μέτρα της Μπέτις το παιχνίδι και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες που θα την ξαναβάλουν σε ευρωπαϊκη τροχιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2