Το συστηματάκι του φτωχού

Με 1 συστηματάκι με 2 στάνταρ θα ασχοληθώ σήμερα για παίκτες που δεν έχουν πολλά χρήματα διαθέσιμα να ποντάρουν ή απλά δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν πολλά

Σε πραγματικές συνθήκες το δελτίο μου, μπορεί να παιχτεί στον ΟΠΑΠ και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ποντάρετε, προτιμώ τον ΟΠΑΠ συνήθως αν και οι αποδόσεις του είναι από τις χειρότερες που κυκλοφορούν, απλά και μόνο επειδή έχει χαμηλό κόστος στην στήλη, μόλις 30 λεπτά. Βέβαια υπάρχουν και εταιρείες στο διαδίκτυο με 10 λεπτά τη στήλη, οι περισσότερες όμως έχουν θέσει ως κατώτατο όριο τα 50 λεπτά γι' αυτό και τα συστήματα εκεί κοστίζουν πιο ακριβά.
Με ένα σύστημα 3-4 με 2 στάνταρ θα ασχοληθώ σήμερα Δευτέρα λοιπόν, που συνολικό κόστος έχει 1,5 ευρώ και μπορεί να αποφέρει καλό μεροκαματάκι αν επαληθευθούν όλα τα παιχνίδια.
  1. Τι εξυπηρετούν τα στάνταρ στο σύστημα:  Οι στάνταρ αγώνες (καλό είναι να επιλεγούν με μεγάλη προσοχή και να είναι χαμηλού ρίσκου) παίζουν το ρόλο του πολλαπλασιαστή της στήλης. Δηλαδή, όταν δεν διαθέτουμε το ποσό για να παίξουμε κάποιο ακριβό σύστημα, μπορούμε να επιλέξουμε 1-2 αγώνες σαν στάνταρ προκειμένου να ανεβάσουμε τον πολλαπλασιαστή της στήλης. Εξηγούμαι αμέσως... Στο συγκεκριμένο σύστημα για παράδειγμα ( το 3-4 με 2 παιχνίδια στάνταρ) η στήλη κοστίζει 30 λεπτά. Αν επιβεβαιωθεί η 4αδα το κέρδος μας προκύπτει πολλαπλασιάζοντας τη συνολική απόδοση της 4αδας (πχ 15,42) επί 0,30 (30 λεπτά δηλαδή). Ο αριθμός που προκύπτει είναι το κέρδος μας σε ευρώ. Μικρό κέρδος είναι η αλήθεια όταν έχουμε επιλέξει μικρές αποδόσεις. Εδώ έρχονται τα στάνταρ παιχνίδια. Όταν παίξουμε το σύστημα με 30 λεπτά και βάλουμε 2 στάνταρ αγώνες με αποδόσεις πχ 1,50 και 1,50 απευθείας το ποσό της στήλης διπλασιάζεται σε 0,67 (1,50*1,50*0,30=0,67), με αποτέλεσμα αν επαληθευτούν όλοι οι αγώνες η 4αδα που πριν έδινε (15,42*0,30=4,62 ευρώ) με τους στάνταρ αγώνες θα μας πληρώσει (15,42*0,67=10,33 ευρώ). Ουσιαστικά λοιπόν οι στάνταρ αγώνες εξυπηρετούν στο να αυξήσουμε το ποσό της κάθε στήλης (προκειμένου να έχουμε και ένα μεγαλύτερο κέρδος) χωρίς να βάλουμε εξτρά χρήματα από την τσέπη μας. Πιο απλά, αντί να παίξουμε ένα δελτίο 3-4 με πολλαπλασιαστή 2 που στον ΟΠΑΠ κοστίζει 3,00 ευρώ, το παίζουμε 3-4 χωρίς πολλαπλασιαστή προσθέτοντας 2 αγώνες στάνταρ με κόστος 1,5 ευρώ.
  2. Πως επιλέγουμε τα στάνταρ και ποιοι οι κίνδυνοι: Όπως έγραψα και παραπάνω οι στάνταρ αγώνες καλό είναι να είναι χαμηλού ρίσκου. Αυτό σημαίνει ότι στάνταρ θα βάλουμε ένα σημείο που είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα επαληθευτεί. (πχ ο ΑΣΣΟΣ στο παιχνίδι Λίβερπουλ - Γουεστ Μπρομ απόψε το βράδυ). Ο κίνδυνος που ελοχεύει είναι να χάσουμε έναν στάνταρ αγώνα και να τιναχτεί όλο το δελτίο μας στον αέρα, αφού αν συμβεί αυτό και όλους τους υπόλοιπους αγώνες να πιάσουμε το δελτίο μας θα θεωρηθεί χαμένο. Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν στο τι επιλέγουμε όταν είναι να το βάλουμε στάνταρ. Προτιμότερο είναι να ρισκάρουμε σε κάποιο άλλο σημείο της ΤΕΤΡΑΔΑΣ μας, μιας και τα στάνταρ σημεία αποτελούν ξεχωριστές επιλογές από την ΤΕΤΡΑΔΑ.
  3. Τι αποδόσεις επιλέγουμε και πόσο μεγάλο ρίσκο μπορούμε να πάρουμε: Το πόσο μπορεί να ρισκάρει κάποιος σε ένα δελτίο είναι καθαρά προσωπική του εκτίμηση. Από την εμπειρία, πιο κοντά στο να επαληθευτεί μια ΤΕΤΡΑΔΑ είναι όταν έχει απόδοση συνολικά από 12 εώς 20 το πολύ! Γενικότερα μην κυνηγάτε να γίνεται πλούσιοι παίζοντας πολλά παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις. Καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο και μια ισορροπία στο ρίσκο σας. Μην τρώτε τον πρόλογο από δελτία νικητών που βάζει ο ΟΠΑΠ και άλλες εταιρείες για μόστρα και εμφανίζουν 6-7 παιχνίδια με ημίχρονα - τελικά και τρελές αποδόσεις που έχουν αποφέρει σε αυτούς που τα έπαιξαν τρελά κέρδη. Χιλιάδες δελτίων καθημερινά πηγαίνουν στον ΚΟΥΒΑ και ελάχιστα έχουν ανάλογη τύχη. Αν νομίζετε ότι η τύχη έχει ραντεβού μαζί σας τότε παίξτε και Τζόκερ, γιατί πραγματικά, μερικά δελτία του στοιχήματος δεν διαφέρουν από ένα δελτίο Τζόκερ ή ΛΟΤΤΟ. Στο συγκεκριμένο σύστημα που αναλύω σήμερα παιχνίδια ή γεγονότα με αποδόσεις από 1,80 μέχρι 2,50 χωράνε και θεωρούνται λογικότατες. Ένας τρόπος παιχνιδιού αρκετά συνετός είναι να βάλετε 2 παιχνίδια με αποδόσεις πχ 1,80 και 1,80 τα οποία δεν εμπεριέχουν τόσο μεγάλο ρίσκο και ρισκάρετε στα άλλα 2 με αποδόσεις πάνω από 2,00. Μπορείτε επίσης να βάλετε μια έκπληξη που την πιστεύετε πολύ και να ρισκάρετε λιγότερο στα υπόλοιπα 3 παιχνίδια. Γενικότερα πάντως καλό είναι στην ΤΕΤΡΑΔΑ σας να μην είναι αυξημένο το ρίσκο σε όλες τις επιλογές σας, αλλά σε 1 ή 2 το πολύ, αν και στο στοίχημα εδώ που τα λέμε τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα χάνονται και όλα βγαίνουν
Πάμε να δούμε λοιπόν όλα τα παραπάνω στην πράξη από το αποψινό μας κουπόνι. Έχω επιλέξει 6 αγώνες, τους 2 θα τους χρησιμοποιήσω σαν στάνταρ προκειμένου να αυξήσω τον πολλαπλασιαστή της στήλης (αν χάσω κάποια από τα στάνταρ μου χάνω όλο το δελτίο).

ΣΤΑΝΤΑΡ 1: Χέρτα - Ουνιόν Βερολίνου ΑΣΣΟΣ 1,50
ΣΤΑΝΤΑΡ 2 :Μπράγκα - Πάκος Φερέιρα ΑΣΣΟΣ 1,55
ΤΕΤΡΑΔΑ: Μπέτις - Βαγιαδολίδ ΑΣΣΟΣ 1,80, Πλατανιάς - Άρης ΑΣΣΟΣ 2,45, Χιμπέρνιαν - Σεντ Τζόνσον ΑΣΣΟΣ 2,25, Γκαζιάντεσπορ - Κασίμπασα ΔΙΠΛΟ 2,35.

  • Τι ζητάμε από το συγκεκριμένο δελτίο...; προφανώς να επιβεβαιωθούν όλοι οι αγώνες! Δυνατότητες κέρδους έχουμε αν χάσουμε 1 (εκτός από τα στάνταρ φυσικά που πρέπει οπωσδήποτε να επιβεβαιωθούν).
  • Το συγκεκριμένο δελτίο, αν πιάσουμε όλους τους αγώνες θα μας αποφέρει κέρδος 46 ευρώ περίπου στον ΟΠΑΠ. Η μικρότερη 3αδα να επαληθευτεί μαζί με τα 2 στάνταρ θα αποφέρει κέρδος 6,67 ευρώ, 4,5 φορές δηλαδή τα χρήματα που διαθέσαμε για παίξουμε το συγκεκριμένο σύστημα!
  • Για να το συμπληρώσετε στον ΟΠΑΠ, βάζετε τους κωδικούς και των 6 αγώνων αρχικά. Στους αγώνες που είναι στάνταρ τσεκάρετε το γράμμα "Σ" που βρίσκεται δίπλα από τον κωδικό του παιχνιδιού. Στην περιοχή "συστήματα" τσεκάρετε τους αριθμούς 3-4.
Οι επιλογές είναι ενδεικτικές περισσότερο, προκειμένου να κατανοηθεί καλύτερα ο τρόπος παιχνιδιού.

Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός, καλή επιτυχία με τις επιλογές σας και καλά κέρδη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2