Άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη


Τρίτη σήμερα, το κουπόνι είναι γεμάτο από αγγλικούς αγώνες κατά βάση και φυσικά δεσπόζουν και τα 2 παιχνίδια από το Champion's League. 4 επιλογές έχω κάνει, όλες με απόδοση πάνω από 2,00 και με αυξημένο ρίσκο που θα τις αναλύσω στις παρακάτω γραμμές.

Ξεκινώ από το CHL και το παιχνίδι της Βαλένθια με την Παρί. Γράφονται πολλά από την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε και μετά στις νυχτερίδες, ότι η ομάδα βρήκε τον αγωνιστικό της προσανατολισμό, ότι παίζει καλύτερα κτλ κτλ. Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου. Βελτίωση υπάρχει, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο νομίζουν κάποιοι. Απλά έχει γίνει πιο προσεκτική, ειδικά στους εκτός έδρας της αγώνες, αυτό είναι όλο. Από την άλλη η Παρί των πολλών εκατομμυρίων έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμο της. Σίγουρα η παρουσία του πολύπειρου Αντσελότι στον πάγκο είναι ένα μεγάλο αβαντάζ έναντι αυτή του Βαλβέρδε ο οποίος στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως μας έδειξε και με τον Ολυμπιακό τρώει κόμπλες και κλείνει συνήθως την ομάδα του. Η Παρί αν και άπειρη σε τέτοια παιχνίδια, έχει παίκτες όπως ο Λαβέτσι και ο Ιμπραίμοβιτς που είναι γεννημένοι για τέτοια ματς. Νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρουμε στο ΔΙΠΛΟ του 2,75 για την σοβαρή πλέον Παρί, που δέχεται γκολ μόνο με αίτηση, απέναντι σε μια ομάδα που έφαγε πρόσφατα τάλιρο από την Ρεάλ μέσα στην έδρα της.
Πάμε και στα αγγλικά, με την σειρά που εμφανίζονται στο κουπόνι. Από την Τσάμπιονσιπ έχω κρατήσει μόνο το παιχνίδι της Μίντλεσμπρο με την Λιντς. Ομάδες που δίνουν ρυθμό στα παιχνίδια τους και κυνηγούν το γκολ αλλά επίσης με όχι και τόσο αξιόπιστες άμυνες. Ντεφορμέ η Μπόρο αδύναμη εκτός έδρας η Λιντς που σκοράρει και δέχεται όμως γκολ με χαρακτηριστική άνεση. Θα πάω με το 4-6 ΓΚΟΛ του ΟΠΑΠ σε απόδοση 2,80 περιμένοντας ένα κλασσικό αγγλικό παιχνίδι με ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά στις 2 εστίες.
Στην 1η κατηγορία έχουμε το τρένο της Γέοβιλ η οποία προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες να υποδέχεται την Πρέστον. Όπως έγραψα και στην εισαγωγή του άρθρου, άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη. Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά πως ειδικά στην Αγγλία η φόρμα είναι ένα από τα ασφαλέστερα κριτήρια για να επιλέξουμε ένα σημείο. Επίσης δεν μπορώ να αγνοήσω την ψυχολογία που δίνει σε μια ομάδα ένα σερί 6 συνεχόμενων νικηφόρων παιχνιδιών. Στα συν ότι η Γέοβιλ έχει ελάχιστες ισοπαλίες (μόλις 2) πράγμα που σημαίνει ότι παίζει μόνο για τη νίκη. Απέναντι σε μια Πρέστον που δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και έχει 4 παιχνίδια χωρίς νίκη δεν βρίσκω το λόγο να μην πάω με τον καλοπληρωμένο ΑΣΣΟ σε απόδοση 2,20.
Κλείνω με το παιχνίδι Γιορκ - Τσίλινγχαμ από την 2η κατηγορία της Αγγλίας. Παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ομάδες με διαφορετικούς στόχους, η μεν Γιορκ προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, η Τσίλινγχαμ να ανέβει κατηγορία. Υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες με την Τσίλινγχαμ να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Στα συν ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με μόλις 9 γκολ παθητικό (πολύ σημαντικό να έχεις μονοψήφιο αριθμό τερμάτων σε τέτοια κατηγορία), η Γιορκ δέχεται πολύ εύκολα γκολ στα τελευταία της παιχνίδια ( από 2 ντόρτια προέρχεται από Γουίκομ και Μόρκαμ) ενώ είναι και 6 παιχνίδια χωρίς νίκη. Όλα τα παραπάνω μου αρκούν για να ποντάρω στο ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2,00 στον ΟΠΑΠ.
Συνοψίζοντας, 4 επιλογές από τα αποψινά παιχνίδια σε ένα σύστημα 3-4 το οποίο μπορεί να παιχτεί με πολλαπλασιαστή της επιλογής σας.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΠΛΟ 2,75
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΛΙΝΤΣ 4-6 ΓΚΟΛ 2,80
ΓΕΟΒΙΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ ΑΣΣΟΣ 2,20
ΓΙΟΡΚ - ΤΣΙΛΙΝΓΧΑΜ ΔΙΠΛΟ 2,00
Καλή τύχη με τις επιλογές σας και καλή τηλεθέαση απόψε στο CHL

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2