Μάθημα Γαλλικών

Παρασκευή σήμερα με νέο κουπόνι στα χέρια μας, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Απόψε θα ασχοληθώ περισσότερο με παιχνίδια από την Λιγκ 2 της Γαλλίας αφού πιστεύω πως από εκεί έχουμε καλές ευκαιρίες.
8 παιχνίδια λοιπόν για την Β' Γαλλίας σήμερα Παρασκευή και μπαίνω απευθείας στο ζουμί. Καλοβλέπω τους ΑΣΣΟΥΣ των Τουρ και Χάβρης κατά πρώτο λόγο που είναι σε απόδοση πάνω από 2,00 στον ΟΠΑΠ αλλά και στο διαδίκτυο προφανώς. Για την Τουρ να πω ότι από τις συνολικά 7 νίκες που έχει στο πρωτάθλημα τις 6 τις έχει πετύχει μέσα στην έδρα της. Επικίνδυνη ομάδα η Κλερμόν εκτός έδρας αλλά ντεφορμέ, αφού αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία της παιχνίδια.  τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για την Χάβρη που είναι ομάδα έδρας και αντιμετωπίζει την Ανζέ. Φαινομενικά φαντάζει δύσκολο παιχνίδι, αλλά ποντάρω στην κούραση που προφανώς θα έχει η Ανζέ από το παιχνίδι της Δευτέρας με την Λανς. Ένα ματς που έμεινε με 10 παίκτες στο 85' ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2 και κατάφερε να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας με γκολ στο 90' και στο 95'! Θα πάω με τον ΑΣΣΟ λοιπόν και σ' αυτό το παιχνίδι σε απόδοση 2,05 στον ΟΠΑΠ!
Η τρίτη μου επιλογή είναι από το παιχνίδι Ίστρ - Οσέρ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν επική ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας την Τουρ εντός έδρας με 3-2 με χατ τρικ του παικταρά Σανόγκο! Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία της 6 παιχνίδια η Ίστρ η οποία είναι και άνετη βαθμολογικά. Πάμε με τη φόρμα των φιλοξενούμενων λοιπόν και το καλοπληρωμένο ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2,75 στον ΟΠΑΠ.
Κλείνω με το παιχνίδι της Λαβάλ με την Σεντάν. Ντέρμπι Ουραγών με την γηπεδούχο να έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια. η Σεντάν βρίσκεται σαφέστατα σε πιο μειονεκτική θέση, αφού είναι τελευταία με μόλις 16 βαθμούς και τα περιθώρια ολοένα και στενεύουν. Είναι αλήθεια πάντως πως στα τελευταία της παιχνίδια τα δίνει όλα και της έχει στερήσει πολλά η τύχη. Θα πάω με το ΔΙΠΛΟ κι εδώ σε απόδοση αουτσάιντερ 2,90 στον ΟΠΑΠ.
Αυτά για σήμερα, 4 επιλογές αποκλειστικά από Γαλλία που μπορούν να παιχτούν σε ένα συστηματάκι 3-4 στον ΟΠΑΠ ή 2-3-4 στο διαδίκτυο αφού μιλάμε για καλές και μεγάλες αποδόσεις.

ΙΣΤΡ - ΟΣΕΡ ΔΙΠΛΟ 2,75
ΛΑΒΑΛ - ΣΕΝΤΑΝ ΔΙΠΛΟ 2,90
ΤΟΥΡ - ΚΛΕΡΜΟΝ  ΑΣΣΟΣ 2,05
ΧΑΒΡΗ - ΑΝΖΕ ΑΣΣΟΣ 2,05

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2