Πάμε με τα βαριά χαρτιά της ημέρας


Η μελέτη μου για σήμερα Σάββατο επικεντρώθηκε περισσότερο σε Γερμανία και Ισπανία. Ελάχιστες εώς μηδαμινές οι ευκαιρίες στην Αγγλία και στις υπόλοιπες χώρες
Έχω ξεχωρίσει 3 σημεία που θα τα παίξω σε ένα σύστημα 2-3 με ποντάρισμα 10 ευρώ. Νομίζω ότι σηκώνουν τα συγκεκριμένα ένα τέτοιο ποσό.

Ξεκινώ από Γερμανία και χρονικά πρώτο στη σειρά είναι το παιχνίδι της Άαλεν με την Χέρτα του Βερολίνου. Μεγάλο φαβορί για την άνοδο οι Βερολινέζοι που είναι 19 παιχνίδια αήττητοι και εκτός έδρας συνήθως πιο αποτελεσματικοί (έχουν 5 συνεχόμενα ΔΙΠΛΑ). Ομάδα χωρίς στόχους η Άαλεν που είναι στη μέση της βαθμολογίας χωρίς να κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά και χωρίς να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο. Το ΔΙΠΛΟ παίζεται σε απόδοση 1,80 στο διαδίκτυο και το κρατάω. 
Για την Μπουντεσλίγκα έχουμε αρκετά παιχνίδια όπως κάθε Σάββατο αλλά εγώ προτίμησα να επικεντρωθώ στον ΑΣΣΟ του Αμβούργου. Φορτσάρει για έξοδο στην Ευρώπη φέτος η ιστορική ομάδα προέρχεται από τον θρίαμβο με 1-4 επί της Ντόρτμουντ ενώ η Γκλάντμπαχ έχει να αντιμετωπίσει την κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λάτσιο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στα συν η αστεία άμυνα της φιλοξενούμενης που δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι. Σε απόδοση 1,90 ο ΑΣΣΟΣ στο διαδίκτυο μπαίνει κι αυτός στο παιχνίδι μου.
Κλείνω με το ντέρμπι σωτηρίας από την Πριμέρα της Ισπανίας μεαξύ Οσασούνα και Σαραγόσα. Οι Βάσκοι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ΚΟΧΟΝΕΣ ιδιαίτερα στα τελευταία τους παιχνίδια. Πρόκειται για ματς που θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος, αφού και οι 2 ομάδες υστερούν στην τεχνική κατάρτηση. Η Οσασούνα παίρνει πολύ ενέργεια όταν αγωνίζεται μέσα στην έδρα της και το γήπεδο που θα κοχλάζει απόψε περιμένω να ωθήσει τους παίκτες της προς τη νίκη. Ο ΑΣΣΟΣ σε απόδοση 1,90 είναι η 3η και τελευταία μου επιλογή.
Καλό ΜΠΕΤ σήμερα, δυνατά σημεία που θεωρώ ότι δύσκολα θα σπάσουν και θα μας στείλουν στο ταμείο!

ΑΑΛΕΝ - ΧΕΡΤΑ ΔΙΠΛΟ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΑΣΣΟΣ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΑΣΣΟΣ

Καλή επιτυχία με τις επιλογές σας και καλά ταμεία να έχουμε σήμερα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2