Να μην κάνει το όνειρο εφιάλτη θέλει η Κάρντιφ


Κάθε χρόνο φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό η Κάρντιφ που φέτος είναι ένα βήμα πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν θέλει να μετατρέψει το όνειρο της ανόδου σε εφιάλτη.

 Ένα ακόμα κλασσικό βράδυ Τρίτης με Champion's League και εμβόλιμες αγωνιστικές από κατηγορίες της Αγγλίας έχουμε στα χέρια μας και πάμε να δούμε συνοπτικά με τι θα ασχοληθούμε σήμερα.
4 σημεία έχω κρατήσει, 2 μεσαίου ρίσκου και 2 χαμηλού για μια τετράδα σε παρολί με χαμηλό ποντάρισμα για να κυλήσει όμορφα η αποψινή βραδιά. 1ο μου σημείο ο ΑΣΣΟΣ της Κάρντιφ που όπως έγραψα και στην εισαγωγή δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει και φέτος να μείνει πάλι στην ίδια κατηγορία. Κάθε χρόνο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Τσάμπιονσιπ και χάνει την άνοδο στις λεπτομέρειες. Φέτος πήγαινε τρένο από την αρχή της χρονιάς και μας τα χάλασε λίγο τώρα προς το τέλος. Μεγάλο το αποψινό παιχνίδι με την Λέστερ η οποία έχει τους ίδιους στόχους με την Κάρντιφ, αλλά δείχνει να ξεμένει από καύσιμα στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος, με μόλις 1 νίκη σε 7 αγώνες. Θα εμπιστευθώ τους Ουαλούς που μέσα στην έδρα τους έχουν την καλύτερη συγκομιδή βαθμών από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας και απόψε θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι αυτοί είναι η μία σίγουρη ομάδα που θα πάρει την απευθείας άνοδο.
Συνεχίζω με 1η κατηγορία της Αγγλίας από όπου θα κρατήσω άλλους 3 ΑΣΣΟΥΣ. Πρώτο και καλύτερο αυτόν της Γουόλσολ επί της Τρανμίρ. Έχει κάνει την υπέρβαση της η φιλοξενούμενη που βάση ρόστερ τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι αναμενόταν και είναι μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Η Γουόλσολ είναι σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, 6 παιχνίδια αήττητη, ενώ στα 3 τελευταία έχει πετύχει 8 γκολ. Θα εμπιστευθώ τους γηπεδούχους που φορτσάρουν για να μπουν στα πλέι οφ απέναντι σε μια ομάδα που την υπέρβαση της την έκανε και τον τελευταίο μήνα είναι ντεφορμέ.
Για τους ίδιους λόγους θα ποντάρω και στους ΑΣΣΟΥΣ που έχουν χαμηλότερο ρίσκο και αναφέρομαι σε αυτούς των Λέιτον Όριεντ και ΜΚ Ντονς. Η πρώτη αντιμετωπίζει την Πόρτσμουθ που είναι σχεδόν βέβαιη για τον υποβιβασμό, παρά τις τελευταίες εκλάμψεις της. Για την ΜΚ Ντονς που διαθέτει  ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα στην κατηγορία αυτή είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι οφ και αντιμετωπίζει απόψε μια ομάδα στα μέτρα της που προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες.
Αυτά για απόψε, 4 ΑΣΣΟΙ που συνολικά δίνουν απόδοση 11,35 στον ΟΠΑΠ και προφανώς αρκετά παραπάνω στο διαδίκτυο.
ΚΑΡΝΤΙΦ - ΛΕΣΤΕΡ ΑΣΣΟΣ 2,15
ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΤΡΑΝΜΙΡ ΑΣΣΟΣ 2,00
ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ ΑΣΣΟΣ 1,60
ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ ΑΣΣΟΣ 1,65
Καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική τηλεθέαση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2