Έρχεται με φόρα η Stevenage

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την οποία φιλοδώρησε με 4 γκολ το Σάββατο, η Στιβενέιτζ ταξιδεύει απόψε στο Γιγκ Λέιν Στάντιουμ για να αντιμετωπίσει την ουραγό Μπέρι που βρίσκεται με το 1 πόδι στην Λιγκ 2.

Πήρε ψυχολογία η Μπόρο μετά την μεγάλη νίκη του Σαββάτου και μπορεί σήμερα να μας δώσει το καλοπληρωμένο ΔΙΠΛΟ που κυκλοφορεί σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο διαδίκτυο αλλά και στον ΟΠΑΠ. Η Μπέρι προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και 5 συνολικά στα 6 τελευταία της. Το Σάββατο ηττήθηκε από την Κόλτσεστερ που δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας εμφανίσεις της, σε αντίθεση με την Στίβενεϊτζ η οποία έχει περισσότερες νίκες εκτός από ότι εντός. 

Από την ίδια κατηγορία για σήμερα αξίζει το ρίσκο στο παιχνίδι της Κρου με την ΜΚ Ντονς επίσης σε  τιμή αουτσάιντερ 2,45 στον ΟΠΑΠ, ενώ στο διαδίκτυο το βρίσκουμε σε απόδοση 2,50 αλλά όχι σε τιμή αουτσάιντερ καθώς ο ΑΣΣΟΣ προσφέρεται σε απόδοση 3,00. Η Κρου σαφώς έχει το μυαλό της στον τελικό του Λιγκ Τρόφι που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ, ενώ η Ντονς είναι από τις ομάδες που θεωρητικά κυνηγούν την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, αν κι έχει χάσει πολύτιμο έδαφος. Παρόλα αυτά έχει 2 παιχνίδια λιγότερα και μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, αρχής γενομένης από σήμερα το βράδυ. 
Κλείνω με Β' κατηγορία Ιταλίας και το παιχνίδι της Μόντενα με την Έμπολι. Παραπαίουν οι γηπεδούχοι με μόλις 6 βαθμούς στο 2ο γύρο ενώ η Έμπολι είναι μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου και βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση στα τελευταία της παιχνίδια (10 στους τελευταίους 4 αγώνες της). Το ρεπορτάζ του αγώνα λέει πως ο προπονητής της Μόντενα είναι με το 1 πόδι στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα και σε τέτοιες περιπτώσεις που το κλίμα είναι κακό μας παίρνει να ρισκάρουμε σε νίκη των φιλοξενούμενων που και κίνητρο έχουν και 8 παιχνίδια είναι αήττητοι και γενικότερα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
3 σημεία λοιπόν για απόψε, σε ένα συστηματάκι 2-3 (για τους ΟΠΑΠικούς λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

ΜΠΕΡΙ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ ΔΙΠΛΟ 3,00
ΚΡΟΥ - ΜΚ ΝΤΟΝΣ ΔΙΠΛΟ 2,50
ΜΟΝΤΕΝΑ - ΕΜΠΟΛΙ ΔΙΠΛΟ 2,70


Καλή τύχη στις επιλογές σας απόψε και καλά κέρδη να έχουμε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2