Παίζουν μπαλίτσα εκεί...

Όχι, δεν είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη φωτό, στο πέταλο της ανανεωμένης Λεωφόρου. Είναι οι οπαδοί της Γκρόιτερ Φιρθ που αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Καϊζερσλάουτερν.
Μόλις 9 παιχνίδια απόψε στο κουπόνι, που όπως είθισται τις Δευτέρες είναι φτωχό... Αγώνες από τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα έχουμε κατά κύριο λόγο και από τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας και της Ολλανδίας.
Θυμήθηκα έναν φίλο μου σήμερα που μου τον έχει πάρει η ξενιτιά και έχει πάει να βγάλει τον επιούσιο στη Γερμανία, ο οποίος, όταν συζητούσαμε για το στοίχημα, συνήθιζε να μου λέει την έκφραση ότι "παίζουν μπαλίτσα εκεί". Παλιός ποδοσφαιριστής το καρντάσι, αριστερός αμυντικός με έφεση στο σκοράρισμα, εννοούσε με την συγκεκριμένη έκφραση ότι σε αυτές τις χώρες και αυτά τα πρωταθλήματα (που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι απόψε), οι περισσότερες ομάδες παίζουν χωρίς σκοπιμότητες. Γι' αυτό άλλωστε σημειώνονται και πολλά τέρματα εκεί, σε αντίθεση με τα περισσότερα πρωταθλήματα της Μεσογείου. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι όλα τα παιχνίδια βγαίνουν OVER 2,5 στα πρωταθλήματα της Β' Γερμανίας ή της Β' Ολλανδίας, ακόμα κι αυτά όμως που λήγουν 0-0 ή που μπαίνουν λίγα γκολ, είναι γεμάτα φάσεις, ένταση και ρυθμό. Είναι προτιμότερο με λίγα λόγια, να κυνηγάει κάποιος τα πολλά γκολ σε πρωταθλήματα της Βόρειας Ευρώπης, παρά της Νότιας.
Πολλά γκολ περιμένω να σημειωθούν απόψε στο παιχνίδι της Γκρόιτερ Φιρθ με την Καϊσερσλάουτερν. Δεν είναι παράλογο να κυνηγήσουμε το OVER 2,5 σε απόδοση 1,80 στον ΟΠΑΠ, από τη στιγμή που πρόκειται για 2 επιθετικογενείς ομάδες, που σκοπό έχουν φέτος την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Συνηθίζεται οι ομάδες που έχουν στόχο των πρωταθλητισμό στη Γερμανία, να δίνουν έμφαση στον επιθετικό τομέα και γενικότερα να είναι της λογικής να σκοράρω 1 γκολ περισσότερο για να κερδίσω τον αγώνα και όχι πάμε για το μηδέν στην άμυνα και όπου μας βγάλει. Ενδεικτικό είναι ότι σχεδόν πάντα ο πρωταθλητής στην Β' κατηγορία τα τελευταία χρόνια έχει την καλύτερη επίθεση και από τη στιγμή που η Γκρόιτερ και η Καϊσερσλάουτερν έχουν φτιαχτεί φέτος για να πρωταγωνιστήσουν, περιμένω ένα γεμάτο παιχνίδι.
Με το OVER 2,5 θα πάμε και στο παιχνίδι της Μπρεστ με την Ιστρ για τη Β' Γαλλίας. Παραδοσιακά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο, στο συγκεκριμένο ζευγάρι όμως ευελπιστώ να ματώσουν τα δίχτυα αρκετές φορές. Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι μόλις 2η αγωνιστική και οι περισσότερες ομάδες ψάχνονται. 3-3 έληξε το προηγούμενο παιχνίδι της Μπρεστ ενώ η Ιστρ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-4 από την Ανζέ. Ελπίζω οι άμυνες τους να μην έχουν δέσει ακόμα και οι επιθετικοί τους να είναι ζεστοί, γιατί το OVER 2,5 πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ και είναι καλή περίπτωση.
Κλείνω με 2 ΑΣΣΟΥΣ από τη Β' Σουηδίας το παρολί μου. Ο ένας είναι της Άνγκελχομς που αντιμετωπίζει μέσα στην έδρα της την Λαντσκρόνα. Από τα χειρότερα ρεκόρ εκτός έδρας έχει φέτος η Λαντσκρόνα, με μόλις 1 νίκη σε 8 παιχνίδια εκτός έδρας και 6 ήττες. Βρίσκει μια Άνγκελχομς που είναι σε καλή κατάσταση, έχει πετύχει 11 γκολ στα τελευταία της 3 παιχνίδια τα οποία κέρδισε όλα, ενώ στο τελευταίο της εντός φιλοδώρησε με 6 τεμάχια την Ασιρίσκα. 
Ο δεύτερος ΆΣΣΟΣ είναι στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Σούντσβαλ και Έρεμπρο. Ομάδα πολυβόλο οι γηπεδούχοι, που έχουν την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 34 γκολ σε 17 αγώνες (πετυχαίνουν 2 γκολ μέσο όρο σε κάθε τους παιχνίδι), προέρχονται από εμφατική νίκη με 1-4 εκτός έδρας επί της Γιόσενπιγκ και κατεβαίνουν με καλή ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι. Ομάδα έδρας κατά βάση η Έρεμπρο (έχει το απόλυτο στο σπίτι της με 9/9), αλλά όχι το ίδιο αποτελεσματική εκτός. Συνηθίζω να λέω πολλές φορές, πως ομάδες που σκοράρουν δεν τις φοβάμαι και θα εμπιστευτώ απόψε τα παλικάρια της Σούντσβαλ, ελπίζοντας να με βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Η πρόταση μου γι' απόψε: Παρολί σε 4αδα

ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ ΑΣΣΟΣ 1,80
ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΕΡΕΜΠΡΟ ΑΣΣΟΣ 2,25
ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΘ - ΚΑΪΣΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ OVER 2,5 1,80
ΜΠΡΕΣΤ - ΙΣΤΡ OVER 2,5 1,90


Συνολική απόδοση: 13,85

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2