Ξενέρωμα με εθνικές ομάδες

Κάθε φορά που παίρνω το κουπόνι στα χέρια μου και βλέπω μέσα εθνικές ομάδες σκέφτομαι να φύγει αυτή η μέρα και να μην ξανάρθει ποτέ! Ομάδες που συγκεντρώνονται 1 φορά το τρίμηνο, άντε το δίμηνο στην καλύτερη περίπτωση για να παίξουν μεταξύ τους και στο ενδιάμεσο δίνουν και φιλικά παιχνίδια! Για ποια ομοιογένεια, ποια φόρμα και ποια αγωνιστική κατάσταση να μιλήσεις...; Η χαρά των μπουκ είναι το αποψινό κουπόνι και όποιος έχει το σκοπό να ασχοληθεί, ας ρίξει κανένα σύστημα με εκπλήξεις καλύτερα, μπας και είδε κανένα όνειρο και βγάλει την εφορία, το χαράτσι, την ασφάλεια του αυτοκινήτου, τα τέλη κυκλοφορίας, το πετρέλαιο θέρμανσης και το λάδι της χρονιάς!
Παίζει και η Εθνική μας απόψε με αντίπαλο την Αυστρία, παραμονή του δεκαπεντάυγουστου και ας ελπίσουμε να κάνει η Παναγιά το θαύμα της να παίξει λίγο "ποδόσφαιρο" και να μην μας πάρει ο ύπνος για ακόμα μια φορά. 
Ευτυχώς που έχει και Βραζιλία το βραδάκι και μπορούμε να ασχοληθούμε με το πως θα πάμε το πρωί της Παρασκευής (είναι κλειστά αύριο τα πρακτορεία) στον πράκτορα του ΟΠΑΠ να του κάνουμε ποδαρικό με ανάληψη... 
Στις 03:50 το πρωί, για όσους δεν κάνουν κάτι άλλο εκείνη την ώρα εκτός από το να κοιμούνται έχει το Φλουμινένσε - Κορίνθιανς. Παρακολούθησα σχεδόν όλο το Φλου - Φλα (Φλουμινένσε - Φλαμένγκο) προχτές στο νέο Μαρακανά (του οποίου ο χλοοτάπητας θυμίζει χωράφι μετά το Confederations) και είδα μια Φλουμινένσε άνευρη, άτονη, άγευστη και άοσμη. Παρά το ότι προηγήθηκε στο σκορ, κατάφερε να ηττηθεί με 2-3, αφού η μόνη ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει στο γήπεδο ήταν η Φλαμένγκο. Σήμερα υποδέχεται την Κορίνθιας που έχει κάνει επιστήμη το UNDER 2,5 με 13 στα 13 στο πρωτάθλημα! ενώ έχει δεχτεί μόλις 6 γκολ συνολικά (ούτε στις ένδοξες εποχές του Ελένιο Ερέρα 
δεν υπήρξε τέτοια άμυνα). Περιμένω παιχνίδι πονόματο και το 0-1 ΓΚΟΛ που πληρώνει 2,60 θα είναι στις επιλογές μου.
Νωρίτερα έχουμε τα παιχνίδια της Κρισιούμα με τη Ναούτικο και της Σάντος με την Βάσκο Ντα Γκάμα. Το πρώτο είναι ντέρμπι ουραγών, με τις 2 ομάδες να στηρίζονται αποκλειστικά στην έδρα τους μέχρι στιγμής. Η Ναούτικο ουραγός στην βαθμολογία με μόλις 1 νίκη σε και 5 ήττες σε 6 παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ έχει και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 8 γκολ (πέτυχε μόλις 1 στα τελευταία της 5 παιχνίδια). Όχι πως η Κρισιούμα είναι καλύτερη, αλλά τουλάχιστον σκοράρει με συνέπεια και περιμένω με σύμμαχο την έδρα της να επικρατήσει απόψε. Στο Σάντος - Βάσκο Ντα Γκάμα, είναι πολύ σημαντικές οι απουσίες των φιλοξενούμενων, με πιο χαρακτηριστική αυτή του μαέστρου των στημένων φάσεων Ζουνίνιο Περναμπουκάνο. Αήττητη η Σάντος μέσα στην έδρα της και τα τελευταία 3 παιχνίδια της εκεί ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, ενώ τα 2 εξ αυτών OVER 3,5. Χωρίς άγχος η Βάσκο, που προέρχεται από καλά αποτελέσματα και περιμένω να δω γεμάτο παιχνίδι, με το OVER 2,5 να έχει καλή τύχη και να προσφέρεται στο 1,75 στον ΟΠΑΠ.
 Κλείνω με το παιχνίδι της Γκοϊας με την Φλαμένγκο. Εξαιρετικά αμφίρροπος αγώνας ο συγκεκριμένος, αλλά το ποντάρισμα μου εξαρτάται από την φόρα που έχει πάρει η Φλαμένγκο στους τελευταίους της αγώνες. Βγάζει φάσεις με το τσουβάλι, ενώ στην άμυνα δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα της κατηγορίας. OVER 2,5 ήρθαν τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της Φλαμένγκο, ενώ τα 5 από τα 6 τελευταία της Γκοϊας ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ. Δύσκολα θα κλειστεί η φιλοξενούμενη και θα κυνηγήσει τη νίκη. Πιστεύω θα πάρει ρυθμό το παιχνίδι και το OVER 2,5 σε απόδοση 1,85 έχει καλές πιθανότητες.

Η πρόταση μου γι' απόψε: Παρολί σε 4αδα

Κρισιούμα - Ναούτικο ΑΣΣΟΣ 1,75
Σάντος - Βάσκο Ντα Γκάμα OVER 2,5 1,75
Γκοϊας - Γλαμένγκο OVER 2,5 1,85
Φλουμινένσε - Κορίνθιανς 0-1 ΓΚΟΛ 2,60

Συνολική απόδοση: 14,73

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2