Άμα σε λένε Μίντιλαντ...

Γυρεύοντας για στοιχηματικές ευκαιρίες είναι επικίνδυνο πολλές φορές να πέσεις επάνω σε "τυράκια" που σκορπούν δεξιά κι αριστερά οι μπουκ, προκειμένου να τσιμπήσουμε σαν ποντικοί και να χάσουμε τα ωραία μας λεφτά. Υπάρχουν και οι πραγματικές ευκαιρίες βέβαια και μέχρι να αποδειχτεί "τυρί" ένα σημείο, εμείς δεν πρέπει να τις προσπερνάμε χωρίς μελέτη!

Ένας από αυτούς τους αγώνες που εντόπισε το tzogadomoutro στο κουπόνι της Παρασκευής, είναι αυτός μεταξύ της Μίντιλαντ και της Μπρόντμπι. Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι το πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας 4 νίκες σε 4 αγώνες και φιγουράρουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς νίκη η Μπρόντμπι ακόμα στο πρωτάθλημα και ακόμα μια χρονιά προβλέπεται να είναι αρκετά δύσκολη, αφού τις τελευταίες σεζόν παλεύει με νύχια και με δόντια για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος και έχει από κάτω της μόνο την Κοπεγχάγη και τη Νόρτζελαντ που τα τελευταία 2 χρόνια ήταν οι 2 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και αναμένεται να ανακάμψουν σύντομα (ειδικά η Κοπεγχάγη). Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στη Μίντιλαντ, ψυχολογία και φόρμα είναι με το μέρος της και το 1,80 του ΑΣΣΟΥ δείχνει να έχει αξία, από τη στιγμή που αν στη θέση της Μίντιλαντ ήταν ομάδα με άλλο όνομα (π.χ. η Κοπεγχάγη) η απόδοση θα ήταν κατά πολύ χαμηλότερη. ελπίζοντας να μην αποδειχτεί "κεφαλοτύρι" στο τέλος ποντάρω στον ΑΣΣΟ!
Φεύγουμε από τη Δανία και πάμε στη Β' Γαλλίας που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής. 2 ματς έχω ξεδιαλέξει από εκεί, το πρώτο είναι το Κλερμόν - Λαβάλ και το δεύτερο το Καέν - Κρετέιγ. Θα στηρίξω την Κλερμόν στον ΑΣΣΟ στο παιχνίδι με τη Λαβάλ, αφού οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 2/2 ήττες. Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές ενστάσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πολύ δύσκολα κάποια ομάδα, ειδικά βεληνεκούς Κλερμόν να κάνει το 3/3. Σίγουρα αναμένεται και κάποια αντίδραση από την Λαβάλ που δεν έχει ακόμα πόντο! Η εικόνα όμως των φιλοξενούμενων σε αυτές τις 2 πρώτες αγωνιστικές ήταν αποκαρδιωτική. Η Κλερμόν έχει βλέψεις φέτος για την άνοδο και με σύμμαχο τη δυνατή της έδρα μπορεί να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 3/3. Για το Καέν - Κρετέιγ θα πω ότι θα κυνηγήσω τα γκολ εκεί. Αμφότερες έχουν κάνει το 2 στα 2 και όλα τους τα παιχνίδια είναι στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5. Ομάδες με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο, με καλή ψυχολογία και περιμένω συναρπαστικό παιχνίδι. Σε καλή απόδοση το αουτσάιντερ OVER 2,5 1,85 στον ΟΠΑΠ.
Κλείνω με το παιχνίδι της Ντονκάστερ  με την Μπλάκμπερν για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Με τα πολλά γκολ θα πάω και σ΄αυτό το παιχνίδι (για όσους θα με παρακολουθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα διαπιστώσουν ότι σπανιότατα παίζω UNDER 2,5), αφού οι γηπεδούχοι ειδικά έδειξαν πολλά αμυντικά κενά στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Μπλάκπουλ και ηττήθηκαν με 1-3. Και οι 2 ομάδες διαθέτουν καλούς τεχνίτες από το κέντρο και μπροστά και το λιγότερο που περιμένω να συμβεί, είναι να σκοράρουν αμφότερες, ελπίζοντας να μην κολλήσει το παιχνίδι στο 1-1. Θέλουν να αποδείξουν πράγματα οι 2 ομάδες, η μεν Ντονκάστερ αναζητώντας την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα, η δε Μπλάκμπερν για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό σοκ στο Λιγκ Καπ από την Καρλάιλ. Σε υπερβολικές τιμές το OVER 2,5, 1,90 στον ΟΠΑΠ το ποντάρω!

Η πρόταση μου γι' απόψε: Παρολί σε 4αδα

Μίντιλαντ - Μπρόντμπι ΑΣΣΟΣ 1,80
Κλερμόντ - Λαβάλ ΑΣΣΟΣ 1,75
Καέν - Κρετέιγ OVER 2,5 1,85
Ντονκάστερ - Μπλάκμπερν OVER 2,5 1,90

Συνολική απόδοση:  11,07

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2