Στο κόλπο και οι Ισπανοί

Πρεμιέρα σήμερα για 2 από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτό της Primera Division και της Premier League της Αγγλίας. Πληθαίνουν έτσι οι επιλογές ή μεγαλώνει το μπέρδεμα, αφού στα χέρια μας έχουμε ένα γιγαντιαίο κουπόνι με περισσότερους από 300 αγώνες αυτό το τριήμερο!
Χτες ήταν μια άκρως ξενερωτική ημέρα, αφού αυτή η καταραμένη η Μπλάκμπερν δεν μπόρεσε ούτε ένα γκολ να βάλει για να μας βγάλει το OVER 2,5 στο παιχνίδι με την Ντονκάστερ. Βέβαια για να μην είμαστε αγνώμονες ο ΑΣΟΣ στο παιχνίδι της Κλερμόν βγήκε στις καθυστερήσεις με ένα έξοχο χτύπημα φάουλ. Έτσι είναι το στοίχημα, μια μας θέλει μια όχι, αυτή είναι η μαγεία του, αυτό είναι που μας κρατάει στις επάλξεις.

Λοιπόν, τι έχουμε σήμερα... επιλογές από Ισπανία και Αγγλία και αρκετό ανακάτεμα της  τράπουλας. Σκέφτηκα να χωρίσω τις χώρες σε 2 παρολί, 1 ισπανικό και 1 αγγλικό, αλλά τελικά καταστάλαξα στο να τα μπερδέψω... Υπάρχουν δυνατά σημεία και από τις 2 χώρες, που αξίζει να μπουν μαζί στο ίδιο δελτίο. Αφήνω εντελώς εκτός την Premier League, δεν θα ασχοληθώ μαζί της και κρατάω αγώνες μόνο από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και από τις 2 της Ισπανίας.  
Ξεκινώ από την Ισπανία που κατέχω και καλύτερα και από το παιχνίδι της Κόρδοβα με την
Πονφεραντίνα. Κάθε χρόνο η Κόρδοβα ξεκινάει με στόχο την άνοδο ή στη χειρότερη περίπτωση την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Φέτος η διοίκηση προχώρηση σε ριζική ανανέωση του ρόστερ, έχει  κάνει  πολλές και καλές μεταγραφές και περιμένω την ομάδα της  Ανδαλουσίας καλύτερη από πέρυσι. Μέσα στην έδρα της είναι παραδοσιακά πολύ ισχυρή, μακριά από το Αρχάνκελ είναι το πρόβλημα της. Αντιμετωπίζει μια Πονφεραντίνα που πέρυσι σαν νεοφώτιστη λίγο έλειψε να μπει στα πλέι οφ, δύσκολα όμως θα επαναλάβει την περυσινή της πορεία. Στήριγμα ο ΑΣΟΣ σε  απόδοση 1,80.
 Αλλαγή προπονητή, ρόστερ, φροντιστών γηπέδου, διεύθυνσης κυλικείου και ότι σχετίζεται με το σύλλογο είχαμε στη Μιραντές, την μικρή επαρχιακή ομάδα που έγινε γνωστή όταν πρόπερσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Γκονζάλο Αρκονάδα και νέα αγωνιστική φιλοσοφία, πιο επιθετική. Κάτι ανάλογο έγινε και στη Μπαρτσελόνα Β', από όπου αποχώρησαν αρκετοί πρωτοκλασάτοι παίκτες, αλλά η Μασία κάθε χρόνο βγάζει καινούρια ταλέντα. Δίχως σκοπιμότητες και με επιθετική φιλοσοφία οι πιτσιρικάδες της Μπάρτσα που θέλουν να αποδείξουν πράγματα, μπας και προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα. Αξία έχει το OVER 2,5 εδώ, σε απόδοση 1,60, αφού από τη στιγμή που και η Μιραντές θα παίξει επιθετικά αναμένεται να βρέξει γκολ!
Πάμε και στο νησί και πρώτη στάση στο Πόρτσμουθ. Στη Λιγκ 2 έχει φτάσει να αγωνίζεται η
ιστορική ομάδα και αυτό οφείλεται στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Φέτος πάντως δεν πρόκειται να γίνει περίγελος, αφού είναι 1 επίπεδο πάνω από τις περισσότερες ομάδες και περιμένω να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόρκαμ σήμερα. Ο ΑΣΣΟΣ σε απόδοση 1,80 μπαίνει κι αυτός στις επιλογές μου.
Κλείνω με το παιχνίδι της Νιούπορτ με την Μπρίστολ Ρόβερς. Με φόρα από την Κόνφερενς έχουν έρθει οι νεοφώτιστοι που εντυπωσιάζουν σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Με γεμάτο γήπεδο σήμερα και τον κόσμο στο πλευρό τους δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από μαι μέτρια Μπρίστολ Ρόβερς στο ξεκίνημα. Ποντάρω στον ΑΣΟ του 2,10 και στο ενθουσιώδες ξεκίνημα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα.

Η πρόταση μου για σήμερα: ΠΑΡΟΛΙ σε 4αδα

Κόρδοβα - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 1,80
Μιραντές - Μπαρτσελόνα Β' OVER 2,5 1,60
Πόρτσμουθ - Μόρκαμ ΑΣΟΣ 1,80
Νιούπορτ - Μπρίστολ Ρόβερς ΑΣΟΣ 2,10

Συνολική απόδοση: 10,88

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2