Τι είναι όμως η μπάλα...

Δεν χρειαζόταν να το πει ο Ίβιτσα Όσιμ για να το διαπιστώσουμε εμείς. Η μπάλα είναι μεγάλη "πόρνη" και ο κανόνας αυτός επιβεβαιώνεται καθημερινά.
Αν την πετύχεις σε μεγάλα κέφια μπορεί να σου κάνει όλα τα χατήρια, έτσι και μουλαρώσει όμως, μένεις με τη μπουκάλα στα χέρια! 2 από τις 4 επιλογές πέρασαν εχτές και αυτή η καταραμένη ελληνική Superleague όποτε αποφασίζω να ασχοληθώ μαζί της με πικραίνει. Βέβαια χτες ήταν καθαρά θέμα τύχης - ατυχίας, αφού ο ΠΑΣ έκανε 4 τελικές προσπάθειες και έβαλε 3 γκολ, έναντι του Αστέρα που έκανε 19 τον αριθμό! Αστεία και τα 2 πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Λιαχούδης του συνδέσμου Μακεδονίας. Κάτι ανάλογο έγινε και στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο, με τους Κρητικούς να σπαταλάνε πολλές ευκαιρίες και τον Πανιώνιο να έχει τον ήρωα Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια που κατέβασε τα ρολά. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η μαγεία του και η ομορφιά του και δεν σκοπεύω να σταθώ παραπάνω στα χτεσινά παιχνίδια, μπάλα είναι και γυρίζει!
Μια τελευταία αναφορά μόνο στο χτεσινό παιχνίδι της Σεβίλλης με την Ατλέτικο και της Ρεάλ με την Μπέτις (αν και το 2ο δεν ήταν στις επιλογές μου). Χόρτασαν τα ματάκια μου μπάλα. Δύο γεμάτα 90λεπτα που ξεπερνούν σε θέαμα όλα τα ματς της πρεμιέρας και τα γκολ που επιτεύχθηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα!
Αξίζει να δείτε το γκολ της ισοφάρισης της Σεβίλλης από τον Αργεντινό Ντιέγκο Περότι


Αλλά και το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης από τον Κριστιάν Ροντρίγκεζ, που όπως λέει και ο Αλέφας, ήταν γκολ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΚΤΟΥ!



Πάμε όμως και στα σημερινά. Λίγα πράγματα στο κουπόνι όπως κάθε Δευτέρα, αυτό όμως μερικές φορές γυρίζει υπέρ μας, αφού τα λίγα παιχνίδια μπερδεύουν λιγότερο το μυαλό μας. Η αλήθεια πάντως  είναι πως οι επιλογές και απόψε είναι με το σταγονόμετρο.
3 παιχνίδια διεξάγονται στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής για την Πριμέρα Ντιβισιόν και τα 2 είναι στις επιλογές μου. Πολλά γκολ περιμένω να σημειωθούν σε Βαγέκας και Μπαλαϊδος και εξηγούμε ευθύς αμέσως. 
Στο Ράγιο - Έλτσε έχουμε τους γηπεδούχους που έχουν αλλάξει τα 3/4 της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, αλλά όχι και την φιλοσοφία τους, αφού συνεχίζουν με τον Πάκο Χέμεθ στον πάγκο για 2η συνεχόμενη χρονιά. Η Έλτσε οφείλει την άνοδο της στην καλή της αμυντική λειτουργία και θα διατηρήσει και φέτος το ίδιο αγωνιστικό στυλ. Ποντάρω πολλά στη Ράγιο που το αγωνιστικό της στυλ μπορεί να παρασύρει οποιαδήποτε ομάδα και μπορεί να μας βγάλει αέρα το OVER 2,5 κι από το πρώτο ημίχρονο ακόμη!
Το 2ο παιχνίδι που θα με απασχολήσει είναι αυτό μεταξύ Θέλτα και Εσπανιόλ. Κάτι ανάλογο περιμένω κι εδώ να συμβεί. Στον πάγκο της Θέλτα κάθεται πλέον ο Λουίς Ενρίκε, η παλιά δόξα των Μπλαουγκράνα, με το αποτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο της Ρόμα. Σοβαρή και στιβαρή ομάδα η Εσπανιόλ θα με τον Χαβιέ Αγκίρε στον πάγκο της θα κοιτάξει να χτυπήσει το ματς στην κόντρα. Λόγω Λουίς Ενρίκε και μόνο δίνω αξία στο OVER 2,5, αφού ο προπονητής της Θέλτα θα κατεβάσει με πολύ επιθετικό σχήμα την ομάδα του.
θα κλείσω το παρολί μου με 2 ΑΣΟΥΣ, έναν από Σουηδία και έναν από Γερμανία. Έρεμπρο και Ουνιόν έχουν μεγάλους στόχους στη φετινή σεζόν και περιμένω να με δικαιώσουν για την επιλογή τους. 
Η Έρεμπρο που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Σουηδίας, έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο και αυτή τη στιγμή έχει το απόλυτο μέσα στην έδρα της με 9 στις 9 νίκες. Αντιμετωπίζει μια Χάμαρμπι που τα τελευταία 3 χρόνια μόνο στα χαρτιά είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει καταφέρει ούτε στα πλέι οφ ανόδου να μπει (πρόπερσι μάλιστα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική). Φτηνός ο ΑΣΟΣ, σε απόδοση 1,70 αλλά πολύ πιθανός.
Για τη Β' Γερμανίας το πρωτάθλημα δεν έχει πολύ καιρό που ξεκίνησε και τα προγνωστικά έλεγαν ότι η Ουνιόν είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Καλές μεταγραφές, ποιοτικό ρόστερ, ακόμα όμως δεν δείχνει να επιβεβαιώνει αυτόν τον τίτλο. Πρόβλημα στο γκολ έχει η Φορτούνα του Ντίσελντορφ, που πέρυσι έκανε το θαύμα και ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα, αλλά είναι κατά βάση ομάδα έδρας. Ρισκάρω με τη νίκη των Βερολινέζων απόψε, περιμένοντας να ανεβάσουν στροφές σιγά σιγά, επιβεβαιώνοντας ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν φέτος. 

Η πρόταση μου γι' απόψε: Παρολί σε 4αδα

Ράγιο Βαγεκάνο - Έλτσε Over 2,5 1,85
Θέλτα - Εσπανιόλ Over 2,5 2,00
Έρεμπρο - Χάμαρμπι Άσος 1,70
Ουνιόν Βερολίνου - Φορτούνα Ντίσελντορφ Άσος 2,25

Συνολική απόδοση: 14,15


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2