Πως βγαίνουν οι αποδόσεις των αγωνων

Πολλοί θα αναρωτιούνται σίγουρα με τι κριτήρια βγαίνουν οι αποδόσεις των αγώνων στο στοίχημα, οποιοδήποτε  άθλημα ή γεγονός κι αν αφορούν. Τέσσερα είναι τα κριτήρια και θα τα αναλύσω στις παρακάτω γραμμές.
Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ανθρώπους που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη δουλειά και αυτοί οι άνθρωποι τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι επαγγελματίες τζογαδόροι. Ναι, καλά διαβάσατε, επαγγελματίες τζογαδόροι. Κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι αθλητικοί δημοσιογράφοι, παλιοί παίκτες ή προπονητές, όπως και να 'χει πάντως όλοι τους σχετίζονται άμεσα με το χώρο. Τα κριτήρια με τα οποία βγαίνουν οι αποδόσεις είναι 4.
  1. Όνομα ομάδος και ειδικό βάρος φανέλας
  2. Βαθμολογική θέση
  3. Φόρμα
  4. Αγωνιστική κατάσταση
Αυτά τα 4 με τη σειρά που τα έγραψα λαμβάνονται υπόψη από τους ανθρώπους που βγάζουν τις αποδόσεις και είναι πολύ σημαντική η σειρά με την οποία τα έβαλα.
Πρώτα απ' όλα παίζει μεγάλο ρόλο το όνομα της ομάδος. Μια Ρεάλ πχ ή μια Μπαρτσελόνα, σχεδόν πάντα λαμβάνεται ως φαβορί, τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων, άσχετα από την αγωνιστική της κατάσταση ή τη φόρμα. 
2ο κριτήριο είναι η βαθμολογία. Αν κάποια ομάδα βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, λογικό είναι να προσφέρεται και σε χαμηλότερη απόδοση η νίκη της, ειδικά δε, αν αγωνίζεται εντός έδρας και με ομάδα που βρίσκεται χαμηλότερα από αυτή. 
Το 3ο κριτήριο που εξετάζεται είναι η φόρμα. Αν μια ομάδα πηγαίνει τρένο πχ και έχει 6-7 νίκες συνεχόμενες τότε λογικό είναι η απόδοση υπέρ της να έχει πάρει την κατηφόρα.
Τελευταίο είναι η αγωνιστική κατάσταση, το ποιοι παίκτες λείπουν, πως έπαιξε στο προηγούμενο της παιχνίδι κτλ κτλ.
Γιατί είναι σημαντικό να καταλάβει κάποιος πως βγαίνουν οι αποδόσεις και ποια είναι η ακριβής σειρά των κριτηρίων που εξετάζονται; ΕΜΕΙΣ σαν παίκτες δεν έχουμε διαφορετικά κριτήρια από τους ΜΠΟΥΚ ή τέλος πάντων από τους ανθρώπους που τις βγάζουν. Η ΜΕΓΑΛΗ διαφορά είναι όμως ότι τα παραπάνω κριτήρια τα εξετάζουμε από την ανάποδη σειρά. Ο σωστός παίκτης, αυτός που κάνει τη σοβαρή μελέτη πρέπει πάντα να λαμβάνει με την ανάποδη σειρά τα συγκεκριμένα κριτήρια, κοινώς:
  1. Αγωνιστική κατάσταση
  2. Φόρμα
  3. Βαθμολογική θέση
  4. Όνομα ομάδος και ειδικό βάρος φανέλας
Έτσι βρίσκουμε τα λάθη των ΜΠΟΥΚ, έτσι ανακαλύπτουμε αγώνες και σημεία με μεγάλες αποδόσεις που έχουν αξία.
Γιατί πρέπει όμως να εξετάζουμε αντίστροφα όλα αυτά τα κριτήρια ξεκινώντας για παράδειγμα από την αγωνιστική κατάσταση; Ακόμα και μια ομάδα που έχει 5 ήττες σερί, μπορεί να έχει επιστροφές καλών παικτών στην ενδεκάδα, μπορεί να άλλαξε προπονητή πρόσφατα, μπορεί να έπαιξε καλά αλλά να  ήταν εξαιρετικά άτυχη στο τελευταίο της παιχνίδι. Το αντίθετο φυσικά μπορεί να συμβαίνει με μια ομάδα που μπορεί να έχει 7 νίκες σερί. Μπορεί να έχει απουσίες σημαντικών παικτών, μπορεί να ήταν πολύ τυχερή στα 2-3 τελευταία της παιχνίδια. Γι' αυτό ΠΑΝΤΑ το πρώτο που πρέπει να εξετάζει ένας παίκτης είναι η αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας.
Το 2ο είναι η φόρμα το οποίο σχετίζεται άμεσα με την αγωνιστική κατάσταση. Όταν μια ομάδα τα συνδυάζει και τα 2 τότε είναι καλή περίπτωση πονταρίσματος. Η φόρμα μιας ομάδα είναι φυσικά το σερί των αγώνων που έχει κερδίσει ή μπορεί να έχει χάσει.
Η βαθμολογική θέση είναι το 3ο κριτήριο, αφού σίγουρα μια ομάδα για να βρίσκεται ψηλά ή χαμηλά στη βαθμολογία θα υπάρχουν λόγοι..
Πάντα στο τέλος πρέπει να κοιτάζουμε το όνομα της ομάδας και το ειδικό βάρος της φανέλας. Σε κάποιες περιπτώσεις παίζει κι αυτό το ρόλο του, σε ένα ντέρμπι πχ. Κάποιες ομάδες ύστερα βγάζουν κόμπλεξ απέναντι σε κάποιες άλλες ή κάποιες μπορεί να είναι πολύ πιο έμπειρες σε έναν θεσμό. Όπως και να έχει πάντως το συγκεκριμένο κριτήριο θα πρέπει να εξετάζεται πάντα τελευταίο. Το να λες για μια ομάδα, Μίλαν είσαι θα το  πάρεις το ματσάκι, είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι παίκτες. 

Αυτά τα ολίγα σχετικά με το πως βγαίνουν οι αποδόσεις και πως πρέπει να γίνεται η μελέτη μας και πάμε στα αποψινά παιχνίδια του κουπονιού. 
Με το Τσουλού θα ασχοληθώ ΜΟΝΟ, αφού το υπόλοιπο κουπόνι έχει να κάνει με Λιγκ Καπ Αγγλίας, Λιγκ Καπ Σκωτίας και Λιγκ Καπ Γαλλίας, στα οποία έχω πλήρη σκοτάδι! Είναι θεσμοί άλλωστε που εμφανίζονται πολλές εκπλήξεις, κάποιες ομάδες κατεβάζουν τα δεύτερα ή και τα τρίτα, κάποιοι προπονητές κάνουν πειράματα και πάει λέγοντας...
Παρολί θα δώσω, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού μου θα αλλάξει σταδιακά, αφού η σεζόν μόλις τώρα άρχισε και δεν λέει να πέσουμε από τώρα με τα μούτρα! Το Σαββατοκύριακο ακόμα στις παραλίες ήταν ο κόσμος, όπως και η αφεντιά μου!
Πέντε παιχνίδια έχει από το CHL το κουπόνι και όλες είναι ρεβάνς των Play Offs. Φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον, αγωνιστικά τουλάχιστον είναι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, στοιχηματικά όμως, είναι στα πολλά γκολ σε όλους τους αγώνες! Συνηθίζεται άλλωστε στις ρεβάνς να σημειώνονται αρκετά τέρματα μιας και κάποιες ομάδες κυνηγούν το σκορ του 1ου αγώνα.
Αούστρια Βιέννης - Δυναμό Ζάγκρεμπ. 
0-2 έληξε το πρώτο παιχνίδι με τους Κροάτες να παθαίνουν μεγάλο πατατράκ και πλέον να ξεπερνούν κάθε έννοια γραφικότητας, αφού ο πρόεδρος τους Ζντράβκο Μάμιτς απέλυσε τον προπονητή μετά την ήττα από την Αούστρια και έβαλε στη θέση του τον αδερφό του  Ζόραν Μάμιτς! Η αλήθεια είναι ότι η Δυναμό έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και περισσότερες ικανότητες σαν ομάδα και δεν αποκλείεται απόψε να φέρει τα πάνω κάτω. Από τη στιγμή όμως που πρέπει να σκοράρει πάνω από 2 φορές για να έχει ελπίδες, εγώ θα ποντάρω στο OVER 2,5 σε απόδοση 2,00 στο διαδίκτυο. Ικανότατη ομάδα η Αούστρια, ειδικά εντός έδρας που έχει και το εύκολο γκολ.
Βασιλεία - Λουντογκόρετς. Το σκορ μπορεί να πάρει και επικές διαστάσεις, αλλά το OVER 2,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1,72 προσωπικά με καλύπτει.
Το OVER 2,5 θα κρατήσω και στο παιχνίδι της Βασιλείας με τη Λουντογκόρετς. 2-4 έληξε το πρώτο παιχνίδι στη Βουλγαρία με τους Ελβετούς να είναι ουσιαστικά με το 1,5 πόδι στους ομίλους. Δεν έχουν περιθώρια οι Βούλγαροι που πλέον θα παίξουν ανοιχτά και ότι ήθελε προκύψει...
Άρσεναλ - Φενέρμπαχτσε.
OVER 2,5 και στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Φενερμπαχτσέ μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα που οι Άγγλοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Πιστεύει στο θαύμα η Φενέρ που θα κατεβάσει βασικούς, αλλά μόνο δηλώσεις εντυπωσιασμού μου ακούγονται εμένα στ' αυτιά μου. Η Άρσεναλ μετά το πατατράκ και την ήττα της 1ης αγωνιστικής από την Άστον Βίλλα, έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες στα επόμενα παιχνίδια με Φενέρ και Φούλαμ και μπορεί απόψε να βγάλει το OVER 2,5 άνετα και από μόνη της.
ΠΑΟΚ - Σάλκε.Τι μέλλει γενέσθαι θα το δούμε το βράδυ, έχοντας ποντάρει κι εδώ στο OVER 2,5 σε απόδοση 2,00.
Κλείνω με το παιχνίδι της Τούμπας. Χρυσή ευκαιρία έχει πραγματικά ο ΠΑΟΚ για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το άγχος και την πίεση μετέφερε ο Χουμπ Στέφενς στους Γερμανούς τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να χάσει ενώ αυτοί έχουν πολλά! Πολλοί περιμένουν συντηρητικό και προσεκτικό παιχνίδι από τους Γερμανούς που θα είναι πλέον υποψιασμένοι από το 1ο παιχνίδι. Προσωπικά δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως οι Γερμανοί θα επιχειρήσουν να σκοράρουν από το 1ο ημίχρονο και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν και δεν μ' ενδιαφέρει, αφού κι εδώ το μόνο που με νοιάζει είναι να δω την μπάλα να μπαίνει 3 φορές στο πλεκτό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι στις αντεπιθέσεις μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά και μπορεί αν οι Γερμανοί ανοιχτούν να το πληρώσουν ακριβά.

Η πρόταση μου γι' απόψε: Παρολί σε 4αδα

Αούστρια Βιέννης - Δυναμό Ζάγκρεμπ OVER 2,5 2,00
Βασιλεία - Λουντογκόρετς OVER 2,5 1,72
Άρσεναλ - Φενερμπαχτσέ OVER 2,5 1,60
ΠΑΟΚ - Σάλκε OVER 2,5 2,00

Συνολική απόδοση: 11,00

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2