Βραδιά των φαβορί ή μήπως όχι;

Οι επαναληπτικοί των play off για το Europa League διεξάγονται απόψε, με την πλειοψηφία των αγώνων να έχουν ξεκάθαρο φαβορί. 14 ΑΣΟΙ από τα 27 παιχνίδια του κουπονιού προσφέρονται σε απόδοση κάτω από 1,50 και δεν υπολογίζουμε και το παιχνίδι της Ντνίπρο με τη Νόμε Κάλιου που είναι εκτός κουπονιού και ο ΑΣΟΣ προσφέρεται σε απόδοση 1,06!
Το μεσοβδόμαδο κουπόνι ήταν από τα χειρότερα της σεζόν μέχρι στιγμής, παρά την πληθώρα των επιλογών, οι ευκαιρίες ήταν λίγες εώς ελάχιστες. Δεν το λέω αυτό λόγω του ότι πήγα στον κουβά, συνειδητά πόνταρα ότι πόνταρα. Δεν μας έκατσε το χτεσινό παρολί, τα OVER 2,5 κυνηγήσαμε και από τα 5 παιχνίδια του Champion's League τα 3 έληξαν OVER 2,5 και εγώ έπεσα πάνω στα 2 μοναδικά που έληξαν UNDER 2,5.
Στο ίδιο στυλ θα κινηθώ και σήμερα, αλλά από το Σαββατοκύριακο ο τρόπος παιχνιδιού μου θα αλλάξει και θα μπει και κάβα στη στήλη.

ΑΠΟΕΛ - Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Ίσως άξιζε κάτι παραπάνω από το τελικό 1-1 στο πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ που πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του. Πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, έχει χτίσει πλέον ένα πολύ σεβαστό όνομα και αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν για το σημερινό παιχνίδι. Ήδη δέχεται πιέσεις ο ΑΣΣΟΣ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή κοντά στο 1,80 με 1,85. Γεμάτο θα είναι απόψε το ΓΣΠ και με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες στις οποίες οι Βέλγοι δεν είναι συνηθισμένοι, πιστεύω ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους.

Τουν - Παρτιζάν.
1-0 το σκορ του πρώτου αγώνα με τους Σέρβους να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης. Η αλήθεια είναι ότι οι Ελβετοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες και δικαιούνταν τουλάχιστον 1 γκολ. Είδα την Παρτιζάν και στα 2 παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Champion's league και πρέπει να πω ότι μόνο στο όνομα θυμίζει κάτι από την αίγλη του παρελθόντος. Η Τουν προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη για 12 συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας και μπορεί απόψε να φτάσει στη νίκη που πληρώνει 2,05.

Μπεσίκτας - Τρόμσο.
Ήταν καλύτεροι οι Τούρκοι στο πρώτο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 0-1, αλλά χαλάρωσαν μετά και κατάφεραν να ηττηθούν με 2-1. Δεν υπάρχει ζήτημα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα από το συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά οι τιμές του ΑΣΟΥ στο αποψινό παιχνίδι είναι αποκαρδιωτικές. Αμφότερες πάντως έχουν επιθέσεις φωτιά και άμυνες επιρρεπείς στο λάθος και δίνω καλές πιθανότητες στο OVER 2,5 σε απόδοση 1,72.

Φιορεντίνα - Γκρασχόπερς.
Νικήτρια έφυγε η Φιορεντίνα από την Ελβετία με 1-2 και πλέον είναι με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Europa League. Αρκετά νεανικό σύνολο έχει η Γκρασχόπερς που είναι όμως άπειρο στην Ευρώπη. Για το αποψινό παιχνίδι οι Ιταλοί θα κατεβάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν στον αγωνιστικό χώρο, αφού υποχρεώσεις δεν έχουν για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η ομάδα να αποκτήσει ρυθμό. Πρέπει να κυνηγήσει κάποιο γκολ η Γκρασχόπερς για να έχει ελπίδες πρόκρισης και αυτομάτως αποκτά αξία το OVER 2,5 που η Φιορεντίνα μπορεί να το βγάλει και μόνη της.

Η πρόταση μου γι' απόψε: Παρολί σε 4αδα

ΑΠΟΕΛ - Ζούλτε  Βάρεγκεμ  ΑΣΟΣ 1,83
Τουν - Παρτιζάν ΑΣΟΣ 2,05
Μπεσίκτας - Τρόμσο OVER 2,5 1,72
Φιορεντίνα - Γκρασχόπερς OVER 2,5 1,75

Συνολική απόδοση: 11,29

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2