Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης

Τα όσα συνέβησαν και από στοιχηματικής αλλά και από αγωνιστικής απόψεως στη χτεσινή βραδιά των play off του Europa League ήταν το λιγότερο τραγελαφικά.
Στα αγωνιστικά, το ματς της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο διεκόπη στο 53' γιατί δημιουργήθηκε πυρκαγιά στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Άλκμααρ. Χωρίς να διστάσει η ΟΥΕΦΑ όρισε τον αγώνα να συνεχιστεί από το λεπτό που σταμάτησε στις 12:00 το πρωί ώρα Ελλάδος και πείτε μου που το έχετε ξαναδεί αυτό! Το δεύτερο ήταν ότι το ΑΠΟΕΛ παρά την ήττα του από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ με 1-2 στις καθυστερήσεις, θα βρίσκεται στους ομίλους του Europa League, αφού η ΟΥΕΦΑ απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε λόγω εμπλοκής σε στημένους αγώνες. Την άφησε δηλαδή να παίξει πρώτα προκριματικά με την Άρσεναλ για το Champion's League και τώρα θυμήθηκε να βγάλει την απόφαση! Στα στοιχηματικά, από τους 14 ΑΣΟΥΣ που είχαν απόδοση κάτω από 1,50 μόνο οι 8 πέρασαν και οι ΜΠΟΥΚ γιόρτασαν με την μίζα που μάζεψαν χτες το βράδυ.
Ακολουθεί σαββατοκύριακο με φουλ αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και την επόμενη εβδομάδα έρχεται ξενέρωμα με Εθνικές ομάδες. Από αύριο θα ξεκινήσει και η κάβα για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει την πρόοδο και τον τρόπο παιχνιδιού μου που θα αναλύσω στην πορεία...
Τι έχουμε σήμερα...; Κάτι Β' Γαλλίας, κάτι Β' Ολλανδίας, Β' Γερμανίας, Δανίες, Νορβηγίες, Ιρλανδίες και πάει λέγοντας. Αν το χτεσινό κουπόνι ήταν μέτριο προς το κακό, το αποψινό είναι άθλιο. Το γύρισα από πάνω προς τα κάτω, από δεξιά προς τα αριστερά, το έκανα μερικές περιστροφές 180 μοιρών μπας και μου έρθει καμιά έμπνευση αλλά τίποτα...! ελάχιστοι αγώνες που είναι άξιοι αναφοράς, αλλά μιας και ο τζόγος είναι αρρώστια και πρέπει ντε και καλά να ποντάρουμε κατιτίς, μετά βίας κατέληξα σε 4 ματς. Πάμε να τα δούμε, 2 είναι από τη Β' Γαλλίας και 2 από την Πριμέρα της Ισπανίας που είναι και μεταμεσονύκτια.
Ξεκινώ με τις Γαλλίδες, 2 οβεράκια κρατάω, στα παιχνίδια της Ίστρ με την Οσέρ και την Κλερμόν με την Κρετέιγ. Για το Ιστρ - Οσερ θα πω ότι η γηπεδούχος έχει αυτή τη στιγμή τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 10 γκολ παθητικό και όλα τα παιχνίδια της είναι στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ μέχρι στιγμής, ενώ 3 από τα 4 στο OVER 2,5. Τις ίδιες συνήθειες είχε και πέρυσι η Ίστρ που δεν δείχνει να της παρατάει. Αρχίζει και στρώνει επιθετικά η Οσέρ, που ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα το πρωτάθλημα, αλλά προέρχεται από νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση επί της Σατορού με 2-0. Αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη και προμηνύεται ανοιχτό παιχνίδι.
Στο Κλερμόν - Κρετέιγ ποντάρω περισσότερο στο αναρχο-επιθετικό στυλ της Κρετέιγ, της οποίας, όλα τα επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής είναι στο OVER 2,5. Σκεφτόμουν σοβαρά και τον ΑΣΟ εδώ, που βρίσκεται σε  απόδοση 2,25, αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω απέναντι σε  μια ομάδα που βρίσκει εύκολα δίχτυα. 2 παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής η Κλερμόν στην έδρα της και τα 2 ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5, γιατί να μην ρισκάρουμε να ξανασυμβεί αυτό, απέναντι στην πιο επιθετικογενής ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής...;
Πάμε και στις Ισπανίδες, 2 παιχνίδια έχει απόψε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για την Πριμέρα Ντιβισιόν. Ξεκινώ με το Αλμερία - Έλτσε που είναι και ντέρμπι νεοφώτιστων. Από 1 βαθμό έχουν συγκεντρώσει και οι 2 ομάδες στις 2 πρώτες αγωνιστικές, ενώ ουσιαστικά έχουν τον ίδιο στόχο στο  πρωτάθλημα που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Αλμερία έχει το εύκολο γκολ ενώ έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, στον αντίποδα η Έλτσε που φημίζονταν πέρσι για την αμυντική της λειτουργία, μετά τα 3 γκολ που έφαγε στην πρεμιέρα από την Ράγιο, κατάφερε να κρατήσει τη Σοσιεδάδ στο 1-1. Πολλοί περιμένουν ανοιχτό παιχνίδι αλλά προσωπικά έχω διαφορετική άποψη. Η ανάγκη για την 1η νίκη στη σεζόν θεωρώ θα κάνει την Αλμερία πιο προσεκτική στο παιχνίδι της. Η Έλτσε ούτως ή άλλως δεν είναι από τις ομάδες που ρισκάρουν, ειδικά εκτός έδρας. Επιπλέον η Αλμερία έδειξε ότι με ομάδες που παίζουν πολύ κλειστά στο Μεντιτερανέο βραχυκυκλώνει. Στα πρώτα 2 παιχνίδια έπαιξε με Βιγιαρεάλ και Χετάφε και βρήκε χώρους να δράσει, απόψε όμως αυτούς τους χώρους προφανώς και δεν θα τους βρει. Αν και σπανίως παίζω UNDER 2,5, η απόδοση του 1,80 που βρήκα στο διαδίκτυο με καλύπτει και είναι η επιλογή μου από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Κλείνω με το Βαγεκάνο - Λεβάντε στο οποίο περιμένω γκολ και θέαμα. Σίγουρα θα ήμουν υπέρμαχος του ΑΣΟΥ, αν αυτός κυκλοφορούσε πάνω από 2,00, αλλά φαίνεται πως οι ΜΠΟΥΚ πλέον δεν τρώνε τον πρόλογο και αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε απόδοση μέχρι και 1,72. Επιθετική η προσέγγιση όλων των παιχνιδιών από τη Ράγιο και ανεξαρτήτος αντιπάλου. Πιο κυνική η Λεβάντε με τον Καπαρός πλέον στον πάγκο της που θα έχει και φέτος πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Σπάνια παιχνίδι στο Βαγέκας να μην έχει ρυθμό και πολλές φάσεις και το OVER 2,5 σε απόδοση 1,95 (και πάνω από 2,00 σε κάποιες εταιρείες), θεωρώ ότι αξίζει πονταρίσματος.

Η πρόταση μου γι' απόψε: Σύστημα 3-4 με 5 ευρώ ποντάρισμα ( 5 στήλες επί 1 ευρώ την κάθε στήλη)

Ιστρ - Οσέρ OVER 2,5 2,05
Κλερμόν - Κρετέιγ OVER 2,5 2,15
Αλμερία - Έλτσε UNDER 2,5 1,80
Βαγεκάνο - Λεβάντε OVER 2,5 1,95

- Αν επιβεβαιωθούν όλοι οι αγώνες το κέρδος είναι 46,72 ευρώ.
- Αν επιβεβαιωθεί η μικρότερη σε απόδοση 3αδα το κέρδος είναι 7,19 ευρώ.

* Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2