Ώρα να σοβαρευτούμε

Τα πρωταθλήματα αρχίζουν και μπαίνουν σιγά σιγά σε έναν καλό ρυθμό και είναι καιρός να σοβαρέψουμε το παιχνίδι μας. Αν και μεσολαβεί πάλι εβδομάδα με παιχνίδια εθνικών ομάδων και κάποιοι σύλλογοι θα βγουν εκτός ρυθμού, ουσιαστικά έχουμε μια καλή πρώτη εικόνα από αρκετά πρωταθλήματα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων φυσικά δεν σταματούν ποτέ, αφού θα έχουμε και Europa League και Champion's League. Από τις αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε την πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού μου σταδιακά, μπαίνοντας σε καθαρά στοιχηματικό πνεύμα πλέον. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αρχίσω να ξοδεύω τα ευρώ σαν μαρουλόφυλλα. Ξεκινάω συνεσταλμένα και ο χρόνος και τα κέρδη θα προσαρμόσουν ανάλογα και το ποντάρισμα μου.
Από σήμερα θα καθιερωθεί και κάβα, για να βλέπετε όσοι τυχόν ενδιαφέρεστε την πρόοδο στις επιλογές και τα πονταρίσματα μου. Σε προσεχές άρθρο θα εξηγήσω την φιλοσοφία μου σε σχέση με την κάβα και θα αναλύσω καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού μου. Αυτό θα γίνει μάλλον μεσοβδόμαδα που θα έχω  πολύ περισσότερο χρόνο. Αυτή τη στιγμή με πιέζει και θα επικεντρώσω μόνο στις επιλογές και το πως θα τις παίξω.
Κάποιοι βασικοί κανόνες πριν ξεκινήσω μόνο:
  1. Ασχολούμαστε μόνο με πρωταθλήματα - χώρες που έχουμε δει και 5-6 παιχνίδια το λιγότερο το χρόνο
  2. Ποντάρουμε μόνο όσο αντέχει η τσέπη μας και ΟΧΙ από το υστέρημα μας. Είπαμε, το στοίχημα είναι πρώτα διασκέδαση.
  3. Αν κερδίσουμε δεν πέφτουμε με τα μούτρα την επόμενη ημέρα, κάθε μέρα δεν είναι ΠΑΣΧΑΛΙΑ.
  4. Υπομονή και πειθαρχία είναι τα 2 προτερήματα του καλού παίκτη.
  5. Θέτουμε ένα μπάτζετ σαν όριο κάθε φορά που ποντάρουμε.
Ξεκινώ με Ισπανία, που όπως θα διαπιστώσετε στην πορεία της χρονιάς είναι η αγαπημένη μου χώρα και αυτή που ασχολούμαι πολύ. Έκανα μια παρατυπία σήμερα και έπαιξα παρολί με συνδυασμό από παιχνίδια της Πριμέρα και της Σεγούντα. Θα μπορούσα να σβήσω έναν αγώνα και να πάω σε μια 3αδα σε σύστημα 2-3 ή σε ένα παρολί με 3 αγώνες. Τελευταία παρατυπία αυτή για φέτος, εσείς βέβαια προσαρμόστε το παιχνίδι όπως νομίζετε...
Από Ισπανία λοιπόν κράτησα τον ΑΣΟ της Χιρόνα, τον ΑΣΟ της Χέρκουλες, το OVER 2,5 στο Μπαρτσελόνα Β' - Σαραγόσα και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Θέλτα - Γρανάδα. Η Χιρόνα δείχνει να ξεκινάει τη σεζόν από εκεί ακριβώς που τελείωσε πέρυσι. Λίγα πράγματα η Νουμάνθια μέχρι στιγμής. Μπαρτσελόνα Β' και OVER 2,5 είναι έννοιες αλληλένδετες  και από τη στιγμή που βρίσκουμε το συγκεκριμένο γεγονός σε απόδοση 1,75 δεν βρίσκω λόγο να μην το ποντάρουμε. Η Θέλτα είναι πολύ αλέγκρο ομάδα φέτος με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της και τα OVER 2,5 και τα ΓΚΟΛ θα βγαίνουν αέρας. Ήδη έχει 2/2 με χορταστικά παιχνίδια (2-2 με Εσπανιόλ στην πρεμιέρα και 2-4 με την Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική). Όσο για την Χέρκουλες, έδειξε από πέρυσι ότι στηρίζεται πολύ στην έδρα της, ενώ η Ρεάλ Β' μετά τις αποχωρήσεις των παικτών που είχε δεν δείχνει να διαθέτει μεγάλη ποιότητα όπως πέρυσι και ακόμα δεν έχει σκοράρει κιόλας.
Αυτά από την Ισπανία και πάμε στην Μπουντεσλίγκα. 2 σημεία από εκεί που θα τα παίξω σε μια 2αδα που θα είναι και η Ασπίδα μου για σήμερα. Αν περάσει θα έχω πάρει όλο το ποντάρισμα μου πίσω. Το ένα σημείο είναι ο ΑΣΟΣ της Νυρεμβέργης που παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας. Παραδόξως το συγκεκριμένο σημείο έχει πάρει την ανηφόρα αλλά αυτό δεν με τρομάζει και το έχω ποντάρει ήδη. Σαν δεύτερο θα κρατήσω τον ΑΣΟ της Γκλάντμπαχ με αντίπαλο την Βέρντερ που σε  καμιά περίπτωση δεν θυμίζει και δεν έχει την ομάδα των προηγούμενων ετών.
Πάμε και στο νησί, ένα σύστημα 3-4 έχω παίξει, με σημεία από τις μικρές κατηγορίες μόνο. Το ΔΙΠΛΟ της Λέστερ από την Τσάμπιονσιπ. Έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά οι αλεπούδες τη χρονιά, ενώ η Τσάρλτον το ακριβώς αντίθετο. Ακόμα δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι που μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν και από το Λιγκ Καπ. Από τη Λιγκ 1 έχω κρατήσει τους ΑΣΟΥΣ της Σριούσμπερι και της Τσίλιγχαμ που είναι παραδοσιακά δυνατές στην έδρα τους και αντιμετωπίζουν αμφότερες, ομάδες με πολλά αμυντικά και κενά και έναν κάπως αφελή τρόπο παιχνιδιού. Κλείνω με την Λιγκ 2 και τον ΑΣΟ της Έξετερ  με την Γιορκ. Αγκάθι ήταν οι εντός έδρας εμφανίσεις της Έξετερ πέρυσι ενώ εκτός ήταν εξαιρετική. Φέτος δείχνει να δουλεύει περισσότερο τα παιχνίδια μέσα στο σπίτι της, έχει πετύχει το 2 στα 2 και μπορεί να φτάσει και σε μια 3η νίκη απέναντι σε μια Γιορκ που ηττήθηκε και στα 2 παιχνίδια μακριά από το σπίτι της.
Δεν ξεκινάω την κάβα μου με πλασματικά ποσά και μονάδες, όπως θα δείτε ξεκινώ από το μηδέν. Τα λεφτά μπαίνουν από την τσέπη και όχι απο κάποια αόρατη δύναμη...

ΔΥΑΔΑ: Νυρεμβέρη ΑΣΟΣ 2,70, Γκλάντμπαχ ΑΣΟΣ 1,72 x 4 ευρώ
ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4: Λέστερ ΔΙΠΛΟ 2,25, Έξετερ ΑΣΟΣ 2,10, Σριούσμπερι ΑΣΟΣ 2,80, Τσίλιγχαμ ΑΣΟΣ 2,87 x 4 ευρώ (4 στήλες επί 1 ευρώ τη στήλη)
ΠΑΡΟΛΙ 4αδα: Χιρόνα ΑΣΟΣ 2,10, Μπαρτσελόνα Β' - Σαραγόσα OVER 2,5 1,75, Χέρκουλες ΑΣΟΣ 1,80, Θέλτα - Γρανάδα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80 x 3 ευρώ

Είναι προφανές πως αν περάσει η ΔΥΑΔΑ παίρνω όλα τα λεφτά μου πίσω, ότι άλλο βγει από εκεί και πέρα είναι κέρδος. Δεν είναι και το πλέον σοβαρό παιχνίδι αυτό σήμερα, αλλά μπαίνω στο κλίμα σιγά σιγά.

Αρχικό ποσό κάβας: 0 ευρώ
Τρέχον ποσό κάβας: -11 ευρώ
Συνολικό ποντάρισμα 31/08/2013: 11 ευρώ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2