Παρασκευή και 13

Γρουσούζικη μέρα η συγκεκριμένη σύμφωνα με τους Αγγλοσάξωνες που τις έχουν δώσει και ελληνική ονομασία "paraskavedekatriaphobia" σύμφωνα με το wikipedia. Κάποτε κυκλοφορούσε και ένας ιός, πριν την εποχή των Windows και λέγανε τότε, ότι τη συγκεκριμένη ημέρα δεν έπρεπε να ανοίξεις τον υπολογιστή σου.
Ποιον ενδιαφέρουν όλα αυτά θα ρωτήσει κανείς και τι σχέση έχουν με το στοίχημα. Στον αθλητισμό και το τζόγο οι περισσότεροι είναι προληπτικοί γι' αυτό πρέπει να λαμβάνονται όλοι οι παράμετροι υπόψη. Ούτως ή Άλλως απόψε το κουπόνι είναι αρκετά μέτριο και θα κυνηγήσω την "τύχη" μου διαφορετικά, πηγαίνοντας κόντρα στο πνεύμα της ημέρας! Έχω κρεμάσει σκόρδα και κρεμμύδια πάνω στο pc και ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Ξεκίνημα από το παιχνίδι της Αάλεσουντ με την Μόλντε για την 1η κατηγορία της Νορβηγίας. Τοπικό ντέρμπι είναι ο αγώνας με την Αάλεσουντ λέει, να έχει να κερδίσει την Μόλντε 3,000 και κάτι ημέρες. Δεν είχα σκοπό να μπλέξω με σημεία, ας γίνουν και 4.000 οι μέρες που έχει να την κερδίσει, εμένα το 4-6 ΓΚΟΛ θα με απασχολήσει που πουλιέται σε απόδοση 2,30 στον ΟΠΑΠ. Βάζουν γκολ με το τσουβάλι και οι 2 και οι άμυνες τους δέχονται επίσης με την ίδια συχνότητα.
Πάμε και στη Β' Γαλλίας απ' όπου θα κρατήσω το Χ στο παιχνίδι της Αρλ με την Καέν που θα παίξει όλος ο πλανήτης. Σπανίως παίζω ισοπαλίες, αλλά όταν τις ποντάρω περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με αρκετό κλωτσοσκούφι και σκορ της τάξης του 0-0 ή άντε βαριά βαριά 1-1. 0-1 ΓΚΟΛ τα τελευταία 4 παιχνίδια της Αρλ που είναι μια ιδιαίτερα σφιχτή ομάδα και ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ μέσα στην έδρα της. Λίγο πιο Αλέγκρο ομάδα η Καέν, που φέτος πάει για άνοδο σύμφωνα με τις Κασσάνδρες και κάπου περιμένω να ισορροπήσει ο συγκεκριμένος αγώνας, γι' αυτό θα ποντάρω κι εγώ στην ισοπαλία.

Έχει και Μπουντεσλίγκα απόψε με το παιχνίδι Χέρτα - Στουτγάρδη θα ασχοληθώ. Απρόβλεπτες και οι 2  ομάδες στα μάτια μου, ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Χέρτα είναι καταδικασμένη να παίζει πάντα επιθετικά μέσα στο Βερολίνο, σε ένα στάδιο που κατακλύζεται από 80.000 και πλέον θεατές ακόμα και όταν αντίπαλος της είναι η Κάτω Ραχούλα Βεστφαλίας. 2 παιχνίδια έχει δώσει η Στουτγάρδη εκτός έδρας μέχρι στιγμής, στα οποία σημειώθηκαν 8 τέρματα. Ποντάρω κι εδώ στην βροχή των γκολ με το 4-6 ΓΚΟΛ του ΟΠΑΠ να πληρώνει 2,60.
Κλείνω με το παιχνίδι της Μπορντό με την Παρί σεν Ζερμέν. Ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο θα πάρω εδώ ποντάροντας στο Χ ημίχρονο - 2 τελικό. Από την Παρί θα λείπουν ο Λαβέτσι με τον Παστόρε, ενώ αρκετοί άλλοι λατινοαμερικανοί, όπως ο Καβάνι πχ θα είναι κουρασμένοι λογικά από τα μακρινά ταξίδια στις χώρες τους μεσοβδόμαδα, προκειμένου να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες. Συν τοις άλλοις, η Παρί από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μόνο στο 1 κατάφερε να προηγείται από το 1ο ημίχρονο. Συντηρητικά θα το πάει η Μπορντό, για μαγκιές δεν την παίρνει, περιμένω κλειστό παιχνίδι και αξίζει το ρίσκο στο Χ ημίχρονο - 2 τελικό που πληρώνει 4,40 στον ΟΠΑΠ.
Αυτά για σήμερα, δεν με εμπνέει κάτι άλλο, καλοκοίταξα και τα OVER 2,5 σε Άαλεν και Τουρ που ίσως έχουν παικτική αξία, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο να τα συνδυάσω...

Η πρόταση μου γι' απόψε: Σύστημα 3-4

Αάλεσουντ - Μόλντε 4-6 ΓΚΟΛ 2,30
Αρλ - Καέν ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2,90
Χέρτα - Στουτγάρδη 4-6 ΓΚΟΛ 2,60
Μπορντό - Παρί σεν Ζερμέν Χ ημίχρονο/2 τελικό 4,40

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 76,30
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 λεπτά τη στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (10/09/2013): -37,5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (13/09/2013): -40,5 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (13/09/2013): 3 ευρώ  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2