Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια

Οι 2 κύριοι της φωτογραφίας θα αγωνίζονται μαζί από σήμερα και κόστισαν στην Ρεάλ Μαδρίτης 190 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό ασύλληπτο αν σκεφτεί κανείς ότι με τόσα χρήματα συντηρεί τουλάχιστον όλες τις ομάδες από 2-3 μικρομεσαία πρωταθλήματα.
Τα χρήματα βέβαια ούτε την ευτυχία εξασφαλίζουν, ούτε φέρνουν τίτλους από μόνα τους. Χτίζουν άνετα όμως μύθους και δημιουργούν όνειρα (έστω και ψεύτικα) σε ανθρώπους που στις μέρες μας βασανίζονται από λογής λογής προβλήματα. Ο επαγγελματισμός πάντως στο ποδόσφαιρο είναι μια πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται και πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει κάποιον που δεν προσκύνησε τα μπικικίνια. Κάποιος αείμνηστος ραδιοφωνικός παραγωγός είχε πει κάποτε στην εκπομπή του, ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το ποδόσφαιρο μόνο για να βγάλει κανένα φράγκο, εγώ, είχε πει, τα έχω καταφέρει, εσείς, βρείτε τον τρόπο. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αυτός ο κυνισμός, στον τζόγο όμως είναι ένα "χάρισμα" που πρέπει απαραίτητα να έχει ένας καλός παίκτης. Πάνω απ' όλα είναι διασκέδαση το στοίχημα όπως έχω ξαναπεί, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να ποντάρουμε ας γινόμαστε ένας Γκάρεθ Μπέιλ ή ένας Κριστιάνο Ρονάλντο και ας αντιμετωπίζουμε έστω και για μερικά λεπτά το συγκεκριμένο άθλημα με τον ίδιο κυνισμό.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν μια κρύο και μια ζέστη από στοιχηματικής άποψης. Καταστροφικό το Σάββατο, κάπως καλύτερη η Κυριακή. Οι Δευτέρες με πάνε συνήθως και σκεφτόμουν να μην το γράψω για να μην το γκαντεμιάσω, αλλά είμαι στο ελάχιστο προληπτικός και το παρέβλεψα. Σήμερα ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να βγάλει όλη την Β' Ολλανδίας από το κουπόνι και αρχίζω και υποψιάζομαι ότι αυτό συμβαίνει για να μην έχουν πολύ δουλειά στα γραφεία του, ειδικά ο τύπος που διαχειρίζεται το site με τα LIVE SCORES και αφήνει το δελτίο στη μέση όταν έχει αγώνα που τελειώνει μετά τις 12:00. Εγώ παρόλα αυτά εκεί θα επικεντρώσω το ποντάρισμα μου και έχω επιλέξει ήδη 3 αγώνες από τις μικρές ολλανδέζες και 1 από τη Σούπερλιγκα της Δανίας.
Για τη Β' Ολλανδίας λοιπόν, που έχουμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα απόψε έχω κρατήσει τα εξής 3 σημεία. 
Στο Ντεγκράαφτσαπ - Ντορντρέχτ κρατάω τον ΑΣΟ για τους γηπεδούχους, που έχουν μία από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας. Μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν η Ντορντρέχτ αλλά αν ρίξει κανείς μια πρόχειρη ματιά στο πρόγραμμα που είχε και στις ομάδες που αντιμετώπισε, εύκολα θα παρατηρήσει ότι ήταν χαμηλής δυναμικότητας. 
Πάμε και στο παιχνίδι της ΦΚ Ος με την ερασιτεχνική Ακίλις 29 (με έμβλημα την περικεφαλαία του Αχιλλέα φυσικά). Το OVER 3,5 θα κυνηγήσω εδώ, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι η χειρότερη ομάδα στο προωτάθλημα, έχει φάει μέχρι τώρα 15 γκολ σε 5 αγώνες (3 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα) και δύσκολα θα κρατήσει για ακόμα ένα παιχνίδι το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Η Ος έχει κάνει το 2/2 μέσα στην έδρα της και μπορεί απόψε να κάνει το 3/3. Δεν είμαι αρνητικός και για τον ΑΣΟ του 1,85, απλά θεωρώ ότι θα έχει πολλά γκολ ακόμα ένα παιχνίδι της Ακίλις και προτίμησα το OVER 3,5  του 2,20.
Κλείνω από την Β' κατηγορία της Ολλανδίας με το παιχνίδι της Φορτούνα Σιτάρντ με την Βίλεμ. Οι Φιλοξενούμενοι ίσως έχουν την καλύτερη ομάδα φέτος στην κατηγορία και φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν αυτό από την αρχή. Προέρχονται από 3  σερί νίκες με δυνατούς αντιπάλους και με πολύ καλές εμφανίσεις. Στον αντίποδα η Φορτούνα έχει συμπληρώσει 3 ήττες στα 3 τελευταία της παιχνίδια και γενικώς δεν δείχνει να ανακάμπτει σύντομα. Το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 1,95 μπαίνει κι αυτό στις επιλογές μου.
Τελευταία μου επιλογή το παιχνίδι από τη Σούπερλιγκα της Δανίας μεταξύ Ράντερς και Σοντερίσκε. Πολλά προβλήματα στο γκολ αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι που έχουν πετύχει και τα λιγότερα τέρματα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Στις 3 εξόδους τους έχουν μόλις 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ είναι παραδοσιακά αδύνατοι μακριά από το σπίτι τους. Πιο ισορροπημένη ομάδα η Ράντερς που και το εύκολο γκολ έχει και είναι και αρκετά δυνατή μέσα στην έδρα της. Ο ΑΣΟΣ παίζεται σε απόδοση 2,10 αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και αποτελεί επιλογή.

Οι επιλογές μου γι' απόψε: Σύστημα 3-4

Ράντερς - Σοντερίσκε ΑΣΟΣ 2,10
Ντε Γκράαφτσαπ - Ντορντρέχτ ΑΣΟΣ 1,95
ΦΚ Ος - Ακίλις 29 OVER 3,5 2,20
Φορτούνα Σιτάρντ - Βίλεμ ΔΙΠΛΟ 1,95

Συνολική απόδοση στην 4αδα: 17,57
Ποντάρισμα: 5 ευρώ (5 στήλες επί 1 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: -11 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: -16 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα: 5 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2