Μνήμη Καμήλας

Η καμήλα είναι το ζώο εκείνο που φημίζεται για τη μνήμη του και την εκδικητικότητα του. Της έκανες κάτι, θα στο κρατάει μανιάτικο και θα στο ξεπληρώσει όταν θα βρει την ευκαιρία, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!
Επίσης σύμφωνα με τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο η καμήλα αποτελεί βιβλικό σύμβολο του Διαβόλου και πάνω στη ράχη της λέει θα εμφανιστεί ο αντίχριστος! Γι' αυτό καλό είναι να μην τα βάζει κανείς με αυτό, στην αγαθή όψη, ζώο, θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει!
Μιλάει ο πληγωμένος μου εγωισμός, αφού το σαββατοκύριακο όλα στραβά μου πήγαν, κυρίως στα παιχνίδια της Β' Ισπανίας. Στο Αγγλικό σύστημα 3-4  με τα οβεράκια βγήκαν τα 2, στο 1 που είχα την Πορτ Βέιλ με την Καρλάιλ μπήκε μόλις 1 γκολ (την έχω ξαναπατήσει με ομάδες που έχουν τις χειρότερες άμυνες να μην δέχονται γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι) και το Μπέρτον - Όξφορντ έμεινε στο 0-2. Για 1 γκολ δηλαδή έχασα τα λεφτά μου. Την Αλαβές που την είχα στο ΝΟ-ΓΚΟΛ έγινε 1-1 στο 90' ενώ το Εϊμπάρ - Κόρδοβα που είχα στο Χ έγινε 1-0 στο 90' με έναν παίκτη που είχε μπει αλλαγή στο 86'! τόση συγκεντρωμένη γκαντεμιά σπάνια μου συμβαίνει και να σκεφτεί κανείς ότι 1 ματς να έβγαινα από τα 3 που προανέφερα έπαιρνα όλο μου το ποντάρισμα πίσω. Του την έχω φυλαγμένη όμως, θα ματώσει πολύ φέτος για να με βάλει από κάτω ο μπούκις, όλα αυτά τα μαζεύω στην καμπούρα μου και δεν ξεχνώ τίποτα!
Τέρμα η κλάψα όμως και πάμε να δούμε τα σημερινά. Προκριματικά Μουντιάλ έχει το μενού, Β' Βραζιλίας, Κύπελλο Ισπανίας και προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. Για να μην τα ξαναλέμε, η χαρά των ΜΠΟΥΚ είναι το σημερινό κουπόνι και όπως είθισται θα αναζητήσω να βρω αξίες σε παιχνίδια που δεν θα πέσει πολύς κόσμος με τα μούτρα.
Ουαλία - Σερβία
Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που και οι 2 ομάδες έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από τα τελικά του Μουντιάλ. Οι Σέρβοι τα έδωσαν όλα με τους μισητούς τους γείτονες Κροάτες και θα έχουν απουσίες απόψε λόγω τραυματισμών και καρτών. Άγνωστο είναι αν θα αγωνιστεί ο Γκάρεθ Μπέιλ για τους Ουαλούς και για πόσο χρονικό διάστημα. Αυτό που με ιντριγκάρει στο συγκεκριμένο αγώνα είναι το OVER 2,5 που προσφέρεται σε τιμή 2,00 από τον ΟΠΑΠ. Ο λόγος είναι ότι οι Ουαλοί ηττήθηκαν στο Βελιγράδι με 6-1 και μια τόσο βαριά ήττα δεν ξεχνιέται εύκολα. Οι αμυντικές επιδόσεις και των 2 ομάδων είναι για κλάματα κατά δεύτερο λόγο και γιατί να μην κυνηγήσω τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση.
Κύπρος - Σλοβενία. 

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο και αυτό είναι για τους Σλοβένους, που θέλουν μόνο τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Είδα λίγο το Νορβηγία - Κύπρος την Παρασκευή και μπορώ να πω ότι οι Κύπριοι δεν αξίζουν να έχουν τόσο πενιχρή συγκομιδή βαθμών. Θα κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα τους και θα παίξουν στα ίσια τους Σλοβένους. Δε με νοιάζει ποιος θα κερδίσει, αλλά θεωρώ ότι το κίνητρο της νίκης θα κάνει το παιχνίδι πολύ ανοιχτό και το OVER 2,5 έχει καλές πιθανότητες σε απόδοση 2,00 στον ΟΠΑΠ.
Κλείνω με το Ισπανικό Κύπελλο. Στο Αλαβές - Σαραγόσα θεωρώ Value Bet το ΝΟ-ΓΚΟΛ σε απόδοση 2,00, αφού και οι 2 ομάδες έχουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και διαθέτουν καλές άμυνες. Τα παιχνίδια είναι μονά σε αυτό το γύρο και αν δεν μπει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο τότε καμιά από τις 2 ομάδες δεν θα είναι διατεθειμένη να ρισκάρει λογικά. Στο Μαγιόρκα - Αλκορκόν θα κρατήσω τον ΑΣΟ σε απόδοση 2,00 για τους νησιώτες που με δικαίωσαν το Σάββατο και περιμένω να με δικαιώσουν και σήμερα. Η Αλκορκόν θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς και το γεγονός αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να ποντάρω στη νίκη της Μαγιόρκα.

Η πρόταση μου γι' απόψε: Σύστημα 3-4

Ουαλία - Σερβία OVER 2,5 2,00
Κύπρος - Σλοβενία OVER 2,5 2,00
Αλαβές - Σαραγόσα ΝΟ-ΓΚΟΛ 2,00
Μαγιόρκα - Αλκορκόν ΑΣΟΣ 2,00

Συνολική απόδοση στην Τετράδα: 16,00
Ποντάρισμα: 4,5 ευρώ (5 στήλες επί 0,90 ευρώ η στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: -33 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: -37,5 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα: 4,5 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2