Η "ιερά σινδόνη" του ποδοσφαίρου

Πρεμιέρα των ομίλων του Champion's League απόψε και εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλων ανά την Ευρώπη και όχι μόνο, θα στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν τις μάχες των καλύτερων ομάδων στον κόσμο.
Ένας θεσμός που τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει σε θεαματικότητα αλλά και σημαντικότητα μέχρι και το Μουντιάλ που διεξάγεται κάθε 4 χρόνια. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, το Champion's League συγκεντρώνει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού απόψε θα πονταριστούν αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ίσως περισσότερα από όσα συνηθίζουν να ποντάρουν οι παίκτες του στοιχήματος σε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο.
Σε αυτό το θεσμό που κρατάει εδώ και 57 χρόνια, 9 μαστραπάδες έχει κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, 7 η Μίλαν και από 5 Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, ενώ ακολουθούν με 4 ο Άγιαξ και η Μπαρτσελόνα. Τα φαβορί τα τελευταία χρόνια είναι λίγο πολύ γνωστά, με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ από την Ισπανία, την Μπάγερν από τη Γερμανία, την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αγγλία, τη Γιουβέντους και την Μίλαν από την Ιταλία και φέτος την Παρί σεν Ζερμέν από την Γαλλία. Διακαής πόθος κάθε μεγιστάνα, Ρώσου και Άραβα, που έχει αναλάβει μια ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, να κατακτήσει την συγκεκριμένη κούπα. Τα χρήματα στους ομίλους ρέουν άφθονα και το μόνο σίγουρο είναι πως στα περισσότερα παιχνίδια το θέαμα που θα δούμε θα είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποδοσφαιρικά.
Από στοιχηματικής άποψης, το Champion's League είναι η καταστροφή του μέσου παίκτη. Λίγοι αγώνες, πολλά καυτά φαβορί που σπάνε συχνά και στέλνουν τον κοσμάκη στον κουβά, γι' αυτό καλό είναι κανείς να κρατάει μικρό καλάθι.
Πάμε να δούμε τι έχουμε στα αποψινά παιχνίδια λοιπόν και ξεκινώ από το παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αλλά η πτώση του ανταγωνισμού στο εγχώριο πρωτάθλημα μας, έχει αντίκτυπο στην ευρωπαϊκή του πορεία. Νεόπλουτη ομάδα η Παρί, που κατάφερε όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίσει ένα αρκετά αξιόλογο σύνολο που είναι ικανό, πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι στη Γαλλία, να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη. Με σβηστές μηχανές κέρδισε εκτός έδρας την Μπορντό την Παρασκευή, με τον Λοράν Μπλαν να αφήνει εκτός ενδεκάδας τους Καβάνι και Λαβέτσι για να τους έχει φρέσκους στο αποψινό παιχνίδι. Ούτε ο Ολυμπιακός όμως βρήκε μεγάλη αντίσταση από την Ξάνθη την οποία διέλυσε με 4-0. Το κακό με τον Ολυμπιακό είναι πως στην Ελλάδα παίζει κάθε χρόνο σχεδόν χωρίς αντίπαλο. Αυτό ίσως του κοστίσει απόψε, απέναντι σε μια αντίπαλο όπως η Παρί, που με την ποιότητα που διαθέτει μπροστά μπορεί να βγάλει γκολ κυριολεκτικά από το πουθενά. Μια Παρί που έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και θα κατέβει ξεκάθαρα για το αποτέλεσμα. Το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2,10 περίπου στο διαδίκτυο θα είναι η επιλογή μου.
Πάμε και στο παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Σαχτάρ του Ντόνετσκ. Το τι είναι ικανή να κάνει φέτος η Σοσιεδάδ το είδαμε στα παιχνίδια με την Λυών που προκρίθηκε με 2 νίκες και χαρακτηριστική άνεση. Έμπειρη ομάδα η Σαχτάρ στο θεσμό πλέον, συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και κυνηγά τη διάκριση. Ουκρανική ομάδα δε, με 10 βραζιλιάνους στο ρόστερ δε, παίκτες όμως εγνωσμένης αξίας. Πιστεύω θα γίνει ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της βραδιάς, με τις 2 ομάδες να ξέρουν να παίζουν γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να διαθέτουν παίκτες με πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση. Το OVER 2,5 το βρήκα σε απόδοση 2,05 και θα το ποντάρω, αποφεύγοντας τα σημεία, σε ένα παιχνίδι που δίνω τον πρώτο λόγο στην έδρα, αλλά σέβομαι πλέον την εμπειρία της Σαχτάρ στο θεσμό.
Στο Μπενφίκα - Άντερλεχτ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι Πορτογάλοι. Αποδυναμωμένη δείχνει η Άντερλεχτ σε σχέση με πέρυσι. αφού αποχώρησαν ο Μποκανί, Μπίγκλια και Ντε Σούτερ, που αποτελούσαν τον κινητήριο μοχλό της ομάδας σε κέντρο και επίθεση. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το περσινό κατόρθωμα της Μπενφίκα, να χάσει 3 τίτλους μέσα σε 1 εβδομάδα, όλους στο 90', επίτευγμα μεγαλύτερο και από την απώλεια του Champion's League της Μπάγερν από την Μάντσεστερ στις καθυστερήσεις το 1999. Παραμένει βέβαια μια μεγάλη ομάδα, που φέτος ενισχύθηκε κι άλλο στην επίθεση με την προσθήκη του Σέρβου επιθετικού Μάρκοβιτς που εντυπωσιάζει στα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα (έχει πετύχει ήδη 2 γκολ σε 3 παιχνίδια). Πιστεύω ότι η Μπενφίκα θα συναντήσει σθεναρή αντίσταση και θα φτάσει εύκολα στη νίκη και ο ΑΣΟΣ αναμένεται να επαληθευτεί. Έστω και σ' αυτή τη χαμηλή απόδοση του 1,50 τον βάζω στο παιχνίδι μου.
Κλείνω με το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιου. με την Λεβερκούζεν. Τυράκι θα έλεγα ο ΑΣΟΣ του 1,75 που κυκλοφορεί και για μένα μεταφράζεται στο ότι η Γιουνάιτεντ δεν αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ απόψε. Το επίπεδο του Γερμανικού πρωταθλήματος έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και αυτό το διαπιστώσαμε πέρυσι με τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ που έφτασαν μέχρι τον τελικό. Η Λεβερκούζεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, με 4 νίκες σε 5 παιχνίδια, σε αντίθεση με την Μάντσεστερ, που ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά, στην μετά Φέργκιουσον εποχή. Οι Γερμανοί διαθέτουν τα όπλα να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Ολντ Τράφορντ και πιστεύω πως 1 γκολ θα το επιδιώξουν και θα το πετύχουν. Αν συμβεί αυτό στο 1ο ημίχρονο θα είναι προς όφελος του OVER 2,5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,80 και θα είναι η επιλογή μου. Ποντάρω στο κακό ξεκίνημα της Μάντσεστερ στο πρωτάθλημα και πως 1 γρήγορο γκολ θα ανοίξει το ρυθμό του παιχνιδιού.
Αυτά τα ολίγα απόψε από το σεντόνι, καλή τηλεθέαση, καλά πιτσόμπυρα και καλά ταμεία να έχουμε!

Η πρόταση: Παρολί σε 4αδα

Ολυμπιακός - Παρί σεν Ζερμέν ΔΙΠΛΟ 2,10
Σοσιεδάδ - Σαχτάρ Ντόνετσκ OVER 2,5 2,05
Μπενφίκα - Άντερλεχτ ΑΣΟΣ 1,50
Μάντσεστερ Γ. - Λεβερκούζεν OVER 2,5 1,80

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 11,62 ευρώ
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (13/09/2013): -40,50 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (17/09/2013): -43,50 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (17/09/2013): 3 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2