Τεντώνει και σήμερα

Δεύτερη ημέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων για το Champion's League, με πιο "καυτά" φαβορί σε σχέση με χτες και αποδόσεις που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελκυστικές.
Παρόλα αυτά το στοιχηματάκι μας θα το ρίξουμε κι απόψε με την ελπίδα να είμαστε λίγο πιο τυχεροί σε σχέση με χτες, που για 1 γκολ δεν πήγαμε στο ταμείο. Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά φέτος σε αυτή τη στήλη νομίζω, που κουβαδιάζομαι για 1 γκολ σε κάποιο παιχνίδι που έχω παίξει OVER 2,5. Χτες ήταν το Σοσιεδάδ - Σαχτάρ και πρόκειται περί μεγάλης ατυχίας, αφού οι Ισπανοί είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον 1 τέρμα, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει με τίποτα μέσα! Τα άλλα τρία σημεία που πρότεινα (Μπενφίκα, Μάντσεστερ Γιουν. OVER 2,5, Παρί) πέρασαν αέρας και είναι κρίμα να πηγαίνεις στον κουβά με αυτόν τον τρόπο. Όπως έχω ξαναγράψει, θα δούμε πολλά τέτοια κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάπου θα μας ευνοήσει η τύχη και κάπου θα μας αδικήσει.
Στα αποψινά παιχνίδια, οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές, εκτός από κάποια που είναι αμφίρροπα.
Έχω ξεχωρίσει 4 επιλογές και ξεκινώ ευθύς αμέσως από το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ζενίτ. Φαβορί οι Ισπανοί, αλλά η απόδοση του ΑΣΟΥ πολύ χαμηλή, μόλις στο 1,40. Χωρίς Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο, που είναι το πρώτο βιολί της επίθεσης, ενώ οι Ρώσοι, με τον Σπαλέτι στον πάγκο, αναμένεται να προσεγγίσουν πολύ συντηρητικά τον αγώνα. Περιμένω χαμηλό τέμπο στο παιχνίδι και η Ατλέτικο να δυσκολεύεται ιδιαίτερα, ενώ δεν αποκλείω και την έκπληξη εδώ. Όπως και να 'χει, το UNDER 2,5 σε απόδοση 1,90 προσωπικά με καλύπτει και μπαίνει στις επιλογές μου.
Πάμε και στο Μαρσέιγ - Άρσεναλ. Κάντο όπως  πριν 2 χρόνια (αλλά μην μας βγάλεις την πίστη αυτή τη φορά και το βάλεις στις καθυστερήσεις το γκολ) το μοτό για την Άρσεναλ στον αποψινό αγώνα. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ με την προσθήκη του Οζίλ δείχνει να έχει ανέβει ένα επίπεδο πάνω, αφού έλειπε πραγματικά ο παίκτης εκείνος που θα τροφοδοτεί με πάσες τους γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες της ομάδας του. Η Μαρσέιγ μετά τα εκατομμύρια που ξόδεψαν Μονακό και Παρί βρίσκεται στη σκιά τους και τολμώ να πω, ότι είναι η τελευταία καλή γαλλική ομάδα, όπως τις έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον. Θα πάει σίγουρα το παιχνίδι στη δύναμη και το πάθος και με τη συνδρομή του κόσμου της θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς. Ανώτερη ποιοτικά η Άρσεναλ, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με Ντόρτμουντ και Νάπολι και ξέρει καλά ότι πρέπει να πάρει αποτέλεσμα απόψε, αφού οι 2 άλλες έδρες είναι πολύ πιο δύσκολες. Με αυτά που είδαμε τον τελευταίο μήνα από τις 2 ομάδες, η Άρσεναλ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα τη στηρίξω, με το ΔΙΠΛΟ να προσφέρεται σε απόδοση 2,25 στον ΟΠΑΠ.
Πάμε και στην Ιταλία, με την Μίλαν να υποδέχεται τη Σέλτικ. Μπορεί οι Σκωτσέζοι να πέρασαν με το στανιό στους ομίλους του champion's League, βρήκαν όμως μπροστά τους μια ομάδα (την αντιμετωπίζει αύριο ο ΠΑΟΚ), που έστησε μπετόν αρμέ στην άμυνα της και τους δυσκόλεψε αρκετά. Απόψε το ρόλο αυτό θα έχουν οι Σκωτσέζοι, αφού αναμένεται να κλειστούν και να παίξουν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η Μίλαν έχει πολλές απουσίες, με πιο σημαντική ίσως αυτή του Ελ Σααράουι στην επίθεση. Κοντά σ' αυτόν και 2 παίκτες που συμβάλλουν πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, ο Μοντολίβο και ο Κακά. 9 είναι συνολικά οι απουσίες για τους Ροσονέρι που αναμένεται να τα βρουν μπαστούνια απόψε. Ο ΑΣΟΣ του 1,33 σαφώς  είναι για κλάματα, προσωπικά θα ποντάρω στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 2,40 και μετά ας θέλει ότι γίνει.
Κλείνω με το παιχνίδι της Τσέλσι με την Βασιλεία. Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει σίγουρα ο Μουρίνιο τις υποχρεώσεις της ομάδας του στο Champion's League. Ιδανικό θύμα η Βασιλεία, που κάθε φορά όμως που πηγαίνει στην Αγγλία παίζει μπαλίτσα και να θυμίσω εδώ τα περσινά παιχνίδια με την Τότεναμ για το Europa League αλλά και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουν. πριν 2 χρόνια στα παιχνίδια των ομίλων. Θα γίνει καλό παιχνίδι πιστεύω, με την Τσέλσι να προσπαθεί να βρει φόρμα και να χτίσει μομέντουμ και τη Βασιλεία να βγάζει δολοφονικές αντεπιθέσεις. Το 4-6  ΓΚΟΛ έχει καλές πιθανότητες, αφού δεν θυμάμαι να είδα παιχνίδι της Βασιλείας στην Ευρώπη που να μην χόρτασα από θεάμα και γκολ.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, πάλι σε παρολί θα στραφώ, αν και με τις αποδόσεις  που θα παίξω ένα σύστημα 3-4 δεν είναι παράλογο. Εσείς κάντε τις επιλογές σας, κρατήστε ότι σας άρεσε και παίξτε το όπως νομίζετε.

Η πρόταση: Παρολί σε 4αδα

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ζενίτ UNDER 2,5 1,90
Μαρσέιγ - Άρσεναλ ΔΙΠΛΟ 2,25
Μίλαν - Σέλτιν Χ ημίχρονο 2,40
Τσέλσι - Βασιλεία 4-6 ΓΚΟΛ 2,30

Συνολική απόδοση στην 4αδα: 23,59
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (17/08/2013): -43,50 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (18/09/2013): -46,50 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (18/09/2013): 3 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2