Γιατί είμαι ο ΧΟΥΛΚ!

1η αγωνιστική των ομίλων για το Europa League απόψε, με 24 παιχνίδια στο πρόγραμμα, αρκετές άγνωστες ομάδες στο ευρύ κοινό και τον ΠΑΟΚ, τη μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο συγκεκριμένο θεσμό, να υποδέχεται τους Καζάκους της Σαχτιόρ Καραγκάντι, που ποιος ξέρει, τι είδους ζωντανό έκαναν θυσία πριν την επίσκεψη τους στην Τούμπα.
Με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ασφαλώς και δεν θα ασχοληθώ, αφού μοιάζει με φαγητό χωρίς αλάτι, στην άδεια Τούμπα.

Ενότητα κλάψα:
Στα χτεσινά, έχασα την Τσέλσι που είχα 4-6 ΓΚΟΛ  και έμεινε στο 1-2, ενώ οι Λονδρέζοι είχαν τις ευκαιρίες να βάλουν 1 γκολ ακόμα. Έπεσα μέσα πάντως στην εικόνα του αγώνα, αφού για ακόμα ένα παιχνίδια η Βασιλεία απέδειξε ότι κοιτάζει τους πάντες στα μάτια και παίζει μπαλίτσα γενικότερα. Έχασα και το UNDER 2,5 της Ατλέτικο με τη Ζενίτ, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν κινήθηκε φύλλο και αν δεν ήταν το ΓΚΟΛ του Μιράντα στο 40' το παιχνίδι δεν θα γινόταν ροντέο στο 2ο ημίχρονο.  Η Άρσεναλ πέρασε άνετα και μας πλήρωσε το ΔΙΠΛΟ, ενώ και η Σέλτικ μας πλήρωσε το Χ ημίχρονο. 2 στα 4 λοιπόν, αλλά ήμουν αρκετά κοντά στα 2 που έχασα.

Στα σημερινά τώρα, 24 παιχνίδια από το Europa League έχει το κουπόνι και πρέπει να διαλέξω κάποια που θα με στείλουν στο ταμείο. Ξεκινώ με το παιχνίδι της Σεν Γκάλεν με την Σπαρτάκ Μόσχας.
Έχω εντυπωσιαστεί με τους Ελβετούς (γενικότερα με τις Ελβετικές ομάδες στην Ευρώπη), που απέκλεισαν την Σπαρτάκ Μόσχας στα προκριματικά με 1 ισοπαλία εντός 1-1 και 1 νίκη μέσα στη Ρωσία με 2-4! Είχα δει το 1ο ματς που έληξε 1-1 και πραγματικά εντυπωσιάστηκα και από την έδρα, αλλά και από την ενέργεια που έβγαζε η ομάδα της Σεν Γκάλεν στο γήπεδο. Αποψινός αντίπαλος η Κουμπάν του Τζιμπρίλ Σισέ, ακόμα μια Ρώσικη ομάδα, που σίγουρα όμως δεν είναι στο επίπεδο της Σπαρτάκ. Ο ΑΣΟΣ είχε ανοίξει σε αποδόσεις ελαφρού αουτσάιντερ και πλέον βρίσκεται στο 2,30. Θα στηρίξω τους Ελβετούς που δείχνουν ότι διψούν για διάκριση και με την συνδρομή του ΧΟΥΛΚ ελπίζω να πληρωθεί ο ΑΣΟΣ!
Είχα σκοπό να παίξω ΑΣΟΥΣ Άιντραχτ και Μπέτις, αλλά ξύπνησα αργά σήμερα και τους  είδα ότι έχουν πάρει την κατηφόρα, οπότε τους βγάζω από το παιχνίδι μου. Σιγά μην παίξω σε αποδόσεις του 1,70 και 1,75 με αντίπαλους Λυών και Μπορντό, μακριά!
Δεύτερο μου σημείο θα είναι το ΔΙΠΛΟ της Ντνιέπρ. Θα στηρίξω τους Ουκρανούς που παίζουν μέσα στην έδρα (ποια έδρα δηλαδή, στο Κλουζ Αρένα θα παίξουν που είναι 3000 χιλιόμετρα μακριά από την φυσική έδρα της Παντούρι) της πρωτάρας στα ευρωπαϊκά κύπελλα Παντούρι. Οι Ρουμάνοι δεν  αγωνίζονται στη φυσική τους έδρα, το γήπεδο θα είναι κρύο, ενώ θα λείπει και ο 1ος σκόρερ της ομάδας, ο Λιθουανός Ματουλεβίτσιους. Πιο έμπειρη ομάδα οι Ουκρανοί, με ποιοτικότερους παίκτες και καλύτερο ρόστερ, ενώ είναι και 2η στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, πάνω από Σαχτάρ και Δυναμό Κιέβου. 1,85 το ΔΙΠΛΟ και το κρατάω κι αυτό.
Επόμενο ματς που θα ασχοληθώ είναι το Αϊντχόβεν - Λουντογκόρετς.
6 γκολ έφαγαν οι Βούλγαροι στα Play off του Champion's League από την Βασιλεία (4 εντός έδρας και 2 εκτός) και είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες στο θεσμό. Η Αϊντχόβεν αποκλείστηκε επίσης από το Champion's League από την Μίλαν, έδειξε όμως ότι διαθέτει μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με νεαρούς παίκτες, που απλά τους λείπει η ανάλογη εμπειρία. Κατηφορικό το Φίλιπς Στάντιον και αν δείξουν διάθεση οι επιθετικοί των Ολλανδών απόψε, το 4-6 ΓΚΟΛ θα βγει αέρας. Σε αυτό το σκοπό μπορεί να συνδράμει και η Λουντογκόρετς, που το έχει το γκολάκι μπροστά. 4-6 ΓΚΟΛ λοιπόν σε απόδοση 2,30.
Κλείνω με το παιχνίδι της Τουν με την Ραπίντ Βιέννης.
1 επίπεδο πάνω τουλάχιστον βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Ελβετικές ομάδες, αλλά και το Ελβετικό πρωτάθλημα από το Αυστριακό. Η Ραπίντ που απέκλεισε πέρσι τον ΠΑΟΚ και φέτος τον Αστέρα Τρίπολης για να μπει στους ομίλους, δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα τα τελευταία 3 χρόνια στην Ευρώπη, πέρα από αυτές τις 2 προκρίσεις. Το παιχνίδι θα είναι της μορφής η Γάτα με το ποντίκι, αφού η Ραπίντ θα κλειστεί και η Τουν θα είναι αυτή που θα πιέζει ασφυκτικά. Θεωρώ πως η Τουν είναι ανώτερη ποιοτικά σαν ομάδα, προέρχεται από πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο ΑΣΟΣ σε  απόδοση 2,05 θα μπει στις επιλογές μου.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Σεν Γκάλεν - Κουμπάν ΑΣΟΣ 2,30
Παντούρι - Ντνιέπρ ΔΙΠΛΟ 1.85
Αϊντχόβεν - Λουντοκγόρετς 4-6 ΓΚΟΛ 2,30
Τουν - Ραπίντ Βιέννης ΑΣΟΣ 2,05

Συνολική απόδοση στην 4αδα: 20,06
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 ευρώ την κάθε στήλη).

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (18/09/2013): -46,50 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (19/09/2013): -49,50 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (19/09/2013): 3,00 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2