Ζέσταμα πριν το σαββατοκύριακο

Καινούριο στοιχηματικό 4ημερο ξημέρωσε σήμερα με ένα χορταστικό κουπόνι. Κάθε επαγγελματίας αθλητής γνωρίζει καλά πως πριν μπει στον αγώνα επιβάλλεται το γνωστό "ζέσταμα", για την αποφυγή σοβαρών τραυματισμών.
Ιδανική ημέρα για στοιχηματικό ζέσταμα η Παρασκευή, που προσφέρει μια ανεκτά καλή γκάμα αγώνων.

Ενότητα Κλάψα:
Μέτριο ήταν στοιχηματικά το τριήμερο με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τουλάχιστον για μένα, ενώ χτες για ακόμα μια φορά έφτασα την πηγή αλλά δεν ήπια νερό. Μου στέρησε το ταμείο η απαράδεκτη Αϊντχόβεν που πήρε μπρος μόλις έφαγε το 0-1, αλλά ήταν ήδη αργά. 0-2 έληξε το παιχνίδι υπέρ της Λουντογκόρετς κι εγώ ήθελα ακόμα 2 γκολ για να επιβεβαιωθεί το 4-6 που δεν ήρθε τελικά ποτέ. Η γυναίκα μου πάντως που ασχολείται με τα άστρα (την επιστήμη της αστρολογίας φυσικά, όχι την αυτή της αμφιλεγόμενης αστρονομίας), με προειδοποίησε ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις λόγω της Πανσέληνου. Επιβεβαιώθηκε μεν, όταν παίζει η ίδια στοίχημα δε, ο κουβάς δεν χωράει τα δελτία της (χεχεχε).
Πάμε να δούμε τώρα τι θα παίξω από τα αποψινά. Απ' όλα έχει το μενού και ξεκινώ με την αγαπημένη μου Ισπανίας. 2 ματς έχουμε από εκεί σήμερα, 1 από την Πριμέρα και 1 από την Σεγούντα.
Στο Οσασούνα - Έλτσε θα πάω με το OVER 2,5, παρά την αίσθηση που κυριαρχεί σε όλο το στοιχηματικό ντουνιά ότι το παιχνίδι αρχίζει και τελειώνει στο UNDER 2,5. Ο λόγος είναι ότι και οι 2 ψάχνονται ακόμα για την 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα, ο Εσκρίμπα της Έλτσε είδε ότι με την άμυνα δεν πάει πουθενά φέτος, η Οσασούνα θα μπει με ορμή στο παιχνίδι, όπως συνηθίζει άλλωστε με ομάδες βεληνεκούς Έλτσε μέσα στην Παμπλόνα και περιμένω να σημειωθούν γκολ. OVER 2,5 ήταν και τα 2 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε μέχρις στιγμής η Έλτσε  για το πρωτάθλημα και γιατί να μην τριτώσει το κακό.
Για την Β' κατηγορία έχουμε το Ουέλβα - Μπαρτσελόνα Β'. Έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά η Ουέλβα φέτος το πρωτάθλημα και βάζει υποψηφιότητα για μια θέση στα πλέι οφ ανόδου. Παραμένει ομάδα με πολύ ταλέντο η Μπαρτσελόνα Β', αλλά όχι τόσο μεγάλη ποιότητα όση είχε πέρσι. Ο προπονητής της Ουέλβα, Σέρχι Μπαρχουάν είναι παλιά δόξα των Μπλαουγκράνα και πέρσι η ομάδα του κέρδισε 2 φορές την Μπαρτσελόνα Β. Στον ΑΣΟ θα ποντάρω, αλλά θα κρατήσω και το 4-6 ΓΚΟΛ το οποίο θα βάλω σε ένα σύστημα που θα γράψω πιο κάτω. Πολύ πιθανά τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση, αφού και οι 2 ομάδες παράγουν πολλές φάσεις, ενώ όπως είναι γνωστό η Μπαρτσελόνα Β' παίζει πάντα με άγνοια κινδύνου.
Πάμε στη Β' Γαλλίας τώρα που θα κρατήσω 3 παιχνίδια από εκεί. Πρώτο και καλύτερο το OVER 2,5 στο Λανς - Κρετέιγ. Μετά την 6αρα που έφαγε από τη Χάβρη η Λανς θα γυρέψει να βγάλει η αντίδραση. Έξτρα κίνητρο ότι η Κρετέιγ την απέκλεισε το Λιγκ Καπ πριν μερικές εβδομάδες. Η νεοφώτιστη φιλοξενούμενη είναι από τις ομάδες εκείνες που δεν ταιριάζουν με τα στάνταρ της κατηγορίας. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο δηλαδή και παρά το γεγονός ότι τα 2 τελευταία της παιχνίδια δεν ήταν πολύ ανοιχτά,  το αποψινό της σταύρωμα με την Λανς είναι το ιδανικό για να κυνηγήσουμε τα πολλά τέρματα.
Πάμε και στο Σατορού - Χάβρη. Για τη Χάβρη τα είπα πιο πάνω, ξεμπούκωσε επιθετικά την προηγούμενη αγωνιστική ρίχνοντας 6 τεμάχια στην Λανς. Η Σατορού που με το στανιό σώθηκε πέρυσι, φέτος δείχνει να μην την γλιτώνει. Έχει μόνο μια νίκη μέχρι στιγμής κι αυτή επί της πιο αδύναμης ομάδας της κατηγορίας Σερκλ Μπαστιά. Απόψε θα έχει και αρκετές απουσίες στην άμυνα που αναμένεται να εκμεταλλευτεί η Χάβρη που είναι 1 επίπεδο τουλάχιστον επάνω από άποψη ποιότητος. Επιλογή λοιπόν το ΔΙΠΛΟ και πάμε παρακάτω.
Τελευταίο παιχνίδι από τη Β΄ Γαλλίας το Ντιζόν - Τουρ. Ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, με πολύ προσοχή στην άμυνα η Ντιζόν, με επίθεση φωτιά η Τουρ. Στο όριο κινούνται σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Ντιζόν, ενώ εντός έδρας μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μόνο την Λαβάλ με 1-0. Η Τουρ έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, έχει 2 νίκες στα 3 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας και αν και παραδοσιακά είναι αδύναμη εκτός, θα ρισκάρω κάνα ψιλό στη νίκη της απόψε.
Στη Β' Γερμανίας τώρα έχουμε 3 παιχνίδια, αλλά εμένα θα με απασχολήσει μόνο το Κολωνία - Καϊζερσλάουτερν. Ξεμπούκωσε για τα καλά η Κολωνία που έχει ρίξει 2 τεσσάρες στα τελευταία της 2 παιχνίδια. Έχει χάσει έδαφος η Καϊζερσλάουτερν και έχει μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, είναι από τα φαβορί όμως φέτος και παίζει πάντα για τη νίκη ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου. Περιμένω χορταστικό παιχνίδι και θα ποντάρω στο 4-6 ΓΚΟΛ σε απόδοση 3,00 στον ΟΠΑΠ.
Κλείνω με Τουρκία και το παιχνίδι της Ακισάρ
με την Γκαζιαντέπ. Σώθηκε με τα γκολ του Φάνη Γκέκα πέρυσι η γηπεδούχος αλλά φέτος παρά το θετικό ξεκίνημα δεν δείχνει να έχει καλύτερη ομάδα. Η Γκαζιαντέπ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, αλλά είναι εξαιρετικά άτυχη, διαθέτει τους ποδοσφαιριστές και την ποιότητα να αρχίσει να ανακάμπτει βαθμολογικά και πιστέψτε με, πως στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Ρίζεσπορ που ηττήθηκε με 2-5 ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της. Την καταδίκασε ο Τουργκούτ Σαχίν που πήρε μια βλακώδης κόκκινη με το σκορ να είναι στο 1-2, ενώ η ομάδα του είχε βάλει τον αντίπαλο μέσα στα δίχτυα. Παρόλα αυτά βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει, έχασε πολλές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο για να πάρει κεφάλι στο σκορ, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες, αλλά σε μια αντεπίθεση δέχτηκε το 3ο γκολ και κατέρρευσε. Θα πάω με το ΔΙΠΛΟ με λίγα λόγια που πληρώνει 3,00 στον ΟΠΑΠ.

2 προτάσεις λοιπόν για σήμερα, αν και Παρασκευή, 2 τετράδες που θα τις παίξω σε συστήματα 3-4 αλλά με διαφορετικό ποντάρισμα.

Πρόταση 1: Σύστημα 3-4

Οσασούνα - Έλτσε OVER 2,5 2,00
Ουέλβα - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ 2,05
Λανς - Κρετέιγ OVER 2,5 1,85
Σατορού - Χάβρη ΔΙΠΛΟ 2,10

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 15,93
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 ευρώ την κάθε στήλη)

Πρόταση 2: Σύστημα 3-4
Κολωνία - Καϊζερσλάουτερν 4-6 ΓΚΟΛ 3,00
Ακισάρ - Γκαζιαντέπσπορ ΔΙΠΛΟ 3,00
Ντιζόν - Τουρ ΔΙΠΛΟ 3,35
Ουέλβα - Μπαρτσελόνα Β' 4-6 ΓΚΟΛ 2,80

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 84,42
Ποντάρισμα: 1,5 ευρώ (5 στήλες επί 0,30 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα πονταρίσματα (19/09/2013): 4,86 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (19/09/2013): -44,64 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα: 4,5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (20/09/2013): -49,14 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2