Μόνο με Ισπανία

Με επιλογές διημέρου από τα πρωταθλήματα της Πριμέρα και της Σεγούντα Ντιβισιόν θα ασχοληθώ μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο, μια χώρα που την παρακολουθώ τα τελευταία 3 χρόνια και έχω πολύ καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε άλλα πρωταθλήματα.
Φουλ η αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, με παιχνίδια για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ο σωστός ο παίκτης όμως πρέπει να ασχολείται περισσότερο με αυτά που γνωρίζει και να μην βρέχει συχνά τα πόδια του σε  άγνωστες θάλασσες. Μία από τις χώρες που παρακολουθώ από κοντά τα τελευταία 3 χρόνια είναι η Ισπανία και προτίθεμαι να ασχοληθώ μόνο με αυτήν αυτό το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να αυξήσω και τις πιθανότητες μου. Κλασικό παράδειγμα οι χτεσινές επιλογές μου, αφού πέρασαν τα 2 Ισπανικά παιχνίδια και με έστειλαν στον κουβά τα Γαλλικά, αν κι εκεί ήμουν πάρα πολύ κοντά.

Ενότητα κλάψα:
Τι χάσαμε εχτές...; την Λανς που ήταν 1-1 στο 1ο ημίχρονο και μετά λες και έπεσε περονόσπορος και δεν μπόρεσε καμιά από τις 2 ομάδες να βάλει 1 γκολ για να μας βγάλει το OVER 2,5. Την Χάβρη που προηγήθηκε 2 φορές μέσα στη Σατορού, αλλά ισοφαρίστηκε και τις 2, από μια ομάδα που σκοράρει κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα. Έπιασα μόνο το OVER 2,5 στο Οσασούνα - Έλτσε που θα μπορούσε να βγει και πολύ νωρίτερα από ότι στο 87' και τον άνετο ΑΣΟ της Ουέλβα που κέρδισε με 3-0 την Μπαρτσελόνα Β'.

Για να δούμε όμως τι έχουμε σήμερα και αύριο.

Primera Division Σαββάτου

4 παιχνίδια έχουμε το Σάββατο από την Πριμέρα και θα με απασχολήσουν μόνο το Σοσιεδάδ - Μάλαγα και το Αλμερία - Λεβάντε. Στο Σοσιεδάδ Μάλαγα έχουμε μια κουρασμένη και απογοητευμένη γηπεδούχο, έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα του CHL μεσοβδόμαδα. Η Μάλαγα αν και αποδυναμώθηκε φέτος με την αποχώρηση πολλών βασικών της παικτών, δείχνει να είναι αρκετά ανταγωνιστική σε αυτά τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Παλεύει όλα τα παιχνίδια, πρέπει να φτύσει αίμα οποιαδήποτε ομάδα για να την κερδίσει και ανέβασε ψυχολογία μετά την 5αρα που έριξε στη Βαγεκάνο την προηγούμενη αγωνιστική. Πολύ άπειρος προπονητής ο Αρασάτε της Σοσιεδάδ για να διαχειριστεί μια μίνι κρίση που δείχνει ότι πάει να δημιουργηθεί και θα ποντάρω στο ΔΙΠΛΟ στο συγκεκριμένο αγώνα.
Στο Αλμερία - Λεβάντε έχω το σημείο της ημέρας. Μπαλάρα παίζει η Αλμερία, αλλά κάποια αμυντικά λάθη και λίγο η ατυχία, της έχουν στερήσει μέχρι σήμερα να πανηγυρίσει την 1η της νίκη. Η Λεβάντε το έχει καταφέρει αυτό, αλλά μόλις 1 φορά, κι αυτή με πολύ τυχερό τρόπο στο 1-2 επί της Βαγεκάνο στις καθυστερήσεις. Παίζει απίστευτο ταμπούρι και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι από τις χειρότερες ομάδες που έχω δει. Η Αλμερία έχει το υλικό και την ποιότητα να πάρει το 1ο της τρίποντο σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα πολύ κατώτερη της.

Segunda Division Σαββάτου

4 παιχνίδια έχουμε το Σάββατο στην Σεγούντα και θα κρατήσω μόνο τα 3. Ξεκίνημα με το Εϊμπάρ - Μούρθια. Δυσκολοκατάβλυτη ομάδα η Εϊμπάρ που θα έπρεπε να έχει  1-2 νίκες παραπάνω μέχρι σήμερα. Το αντίθετο συμβαίνει με τη Μούρθια, που βγάζει συνέχεια λαγούς από το καπέλο στην επίθεση και έχει πάρει αρκετές τυχερές νίκες που δεν άξιζε. Η φιλοξενούμενη όμως δέχεται γκολ σε κάθε της παιχνίδι, σε αντίθεση με την Εϊμπάρ που πρέπει να φτύσει αίμα κανείς για να της βάλει γκολ. Οι Βάσκικες έδρες είναι από τις πιο δύσκολες στην Ισπανία και θα στηρίξω την Εϊμπάρ σήμερα που παρόλο που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία, έχει δείξει καλύτερα και περισσότερα πράγματα στο χορτάρι από την τυχερή Μούρθια.
Στο Νουμανθια - Σαμπαντέλ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Νουμάνθια. Μικρός ο ΑΣΟΣ για τα γούστα μου, αλλά θα ποντάρω στο 1 ημίχρονο/ 1 τελικό, αφού η Σαμπαντέλ έχει πάρει 2 νίκες εντός έδρας μόνο, αλλά με αρκετή δόση τύχης. Σαρωτική είναι η Νουμάνθια όταν αγωνίζεται στο Παχαρίτος και περιμένω να φτάσει σε μια άνετη νίκη απόψε.
Ρεάλ Β' - Σαραγόσα. 5 ήττες σε 5 παιχνίδια έχει η Ρεάλ Β' που παράγει όμως  τεράστιο αριθμό ευκαιριών σε κάθε της παιχνίδι. Θα τα βρει σκούρα η Σαραγόσα απόψε στο Αλφρέντο ντι Στέφανο, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε στην 1η της νίκη κι αυτή και παρά το 3-0 που κέρδισε, δεν ήταν καθόλου εύκολη η επικράτηση της. Ποντάρισμα στον ΑΣΟ ελπίζοντας να κάνει επιτέλους σεφτέ στις νίκες η Ρεάλ Β'.

Primera Division Κυριακής

Πάμε και στα παιχνίδια της Κυριακής με πρώτη στάση το Μπαλαϊδος και το Θέλτα - Βιγιαρεάλ. Με προπονητή τον Λουίς Ενρίκε η Θέλτα έχει γίνει πολύ Αλέγκρο ομάδα και όλα της τα παιχνίδια είναι γεμάτα από γκολ και θέαμα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Βιγιαρεάλ, που ήρθε με φόρα από τη Σεγούντα και θέλει να αποδείξει ότι δεν θα έχει το ρόλο κομπάρσου φέτος. Το OVER 2,5 είναι η πιο σοφή επιλογή στο συγκεκριμένο αγώνα, θα κρατήσω όμως και το ΔΙΠΛΟ.
Βαλένθια - Σεβίλλη. Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Βαλένθια που έχει μόλις 1 νίκη φέτος  σε επίσημα παιχνίδια και διασύρθηκε μεσοβδόμαδα από τη Σουόνσι μέσα στο Μεστάγια για το Europa League με 0-3. Άρχισαν και τα λαϊκά δικαστήρια εκεί, με τους οπαδούς να περιμένουν αγριεμένοι έξω από τα αποδυτήρια τους παίκτες, ενώ αυξήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Η Σεβίλλη προχώρησε σε ριζική ανανέωση φέτος αλλά σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς, ενώ τουλάχιστον σε σχέση με τη Βαλένθια έχει δείξει πολλά περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι σήμερα. Μια κανονιά στο ΔΙΠΛΟ θα την ρίξω σε ένα σύστημα.

Segunda Κυριακής

Μαγιόρκα - Μιραντές. Μόνο OVER 2,5 έχει η Μαγιόρκα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αφού η άμυνα της είναι για τα μπάζα και δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ταμπούρι θα πάει να παίξει η Μιραντές, που δύσκολα όμως να μην βρει 1 γκολ απέναντι σ' αυτή την άμυνα. Τουλάχιστον η Μαγιόρκα έχει την ποιότητα μπροστά να βάλει έστω και 1 παραπάνω από την αντίπαλο της και να κερδίσει. Δεν θα με απασχολήσει ο χαμηλός ΑΣΟΣ, αλλά το OVER 2,5 που πιστεύω θα έρθει εύκολα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Πονφεραδίνα - Χέρκουλες. Αμφότερες είναι ομάδες της τακτικής, της υπομονής και του μισό μηδέν (ειδικά η Χέρκουλες). Εξαιρετικά απίθανο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και να σκοράρουν και οι 2. Το ΝΟ-ΓΚΟΛ είναι η πιο σοφή επιλογή στο συγκεκριμένο αγώνα.
Χιρόνα - Λας Πάλμας. Η Χιρόνα αυτή τη στιγμή διαθέτει την πιο ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή στην κατηγορία. Μπορεί να βγάλει γκολ απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα και με οποιονδήποτε τρόπο. Ποιοτικότατο ρόστερ η Λας Πάλμας που ακόμα ρολάρει όμως και δεν έχει βρει ρυθμό. Θα δώσω τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, αλλά θα κρατήσω και το OVER 2,5, αφού τα περισσότερα παιχνίδια της Χιρόνα κινούνται σε υψηλούς ρυθμούς και έχουν πολλές φάσεις και γκολ.
Χάέν - Κόρδοβα. Κλείνω με το συγκεκριμένο παιχνίδι που πάλι περιμένω να σημειωθούν αρκετά γκολ. Πολύ μέτρια ομάδα η Χαέν και η νίκη που πέτυχε επί της Χιρόνα στο πρωτάθλημα με 3-1 είναι στάχτη στα μάτια. Θέμα χρόνου είναι να χτυπήσει φόρμα η Κόρδοβα, που την προηγούμενη αγωνιστική γλέντησε με 3-1 τη δυνατή Νουμάνθια. Θα πήγαινα με το ΔΙΠΛΟ, αλλά η Κόρδοβα βγάζει κόμπλεξ εκτός έδρας εδώ και χρόνια. Πιο ασφαλής επιλογή τα πολλά γκολ και το OVER 2,5 στην αναμέτρηση, αφού η μεν Χαέν  άμυνα να παίζει δεν ξέρει, αλλά μπροστά είναι αρκετά καλή, ενώ η Κόρδοβα θα κατέβει για τη νίκη και διαθέτει αυτή τη στιγμή μια από τις πιο καλές επιθετικές γραμμές της κατηγορίας.

Για να τα κάνουμε κι ένα MIX τώρα να δούμε πως θα τα ποντάρουμε όλα αυτά.

Πρόταση 1: Σύστημα 3-4
Αλμερία - Λεβάντε ΑΣΟΣ 1,85
Εϊμπάρ - Μούρθια ΑΣΟΣ 2,00
Νουμάνθια - Σαμπαντέλ 1 ημίχρονο/ 1 τελικό 2,55
Χιρόνα - Λας Πάλμας ΑΣΟΣ 2,15

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 20,28
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 ευρώ την κάθε στήλη)

Πρόταση 2: Παρολί με ΓΚΟΛ
Θέλτα - Βιγιαρεάλ OVER 2,5 1,70
Μαγιόρκα - Μιραντές OVER 2,5 1,85
Πονφεραντίνα - Χέρκουλες ΝΟ-ΓΚΟΛ 1,80
Χιρόνα - Λας Πάλμας OVER 2,5 1,80
Ρεάλ Χαέν - Κόρδοβα OVER 2,5 1,85

Συνολική απόδοση στην 5αδα: 18,85
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 3: Σύστημα 3-4
Σοσιεδάδ - Μάλαγα ΔΙΠΛΟ 3,45
Ρεάλ Β' - Σαραγόσα ΑΣΟΣ 2,80
Θέλτα - Βιγιαρεάλ ΔΙΠΛΟ 2,35
Βαλένθια - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 3,55

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 80,58
Ποντάρισμα: 1,5 ευρώ (5 στήλες επί 0,30 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (20/09/2013): - 49,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (21/09/2013): 7,5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (21/09/2013): -56,14 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2