Πολλά βαρύς με ολίγη

Αααχ, σαν τον ελληνικό καφέ δεν έχει. Από τον θόρυβο του ρουφήγματος τη στιγμή που τα χείλη ακουμπούν στο φλιτζάνι, μέχρι το κουλουράκι που βουτάς μέσα για να μουλιάσει. Σταθερή αξία σε κάθε ελληνικό σπίτι και ειδικά τα κρύα πρωινά του χειμώνα που δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Κάπου άκουσα ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ο πιο βαρύς των τελευταίων 100 ετών στην Ελλάδα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση μετά από τόσο δροσερό καλοκαίρι. Το μόνο που με ανησυχεί είναι τα πέλετ και τα καυσόξυλα που θα καίγονται ολημερίς στην πόλη και θα κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.
Εμβόλιμες αγωνιστικές έχουμε αυτή την εβδομάδα αρχής γενομένης από σήμερα, με Ισπανίες, Ιταλίες, Γαλλίες, Γερμανίες, Αγγλίες και όλα τα καλά. Μέχρι και κύπελλο Ελλάδας έχει από αύριο.

Ενότητα κλάψα:

 Η κάβα πάει κατά διαόλου φυσικά και το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήταν το πιο καταστροφικό από όλα. Το 0/13 τα λέει όλα νομίζω και δεν θυμάμαι ποτέ κάποια άλλη φορά που να έκανα τόσο τραγικό παιχνίδι. Και που...; στην Ισπανία που υποτίθεται ότι είναι το πρωτάθλημα μου όπως καυχιέμαι. Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά, κάποια στιγμή θα συμβεί και το ανάποδο. Δεν πρόκειται βέβαια να κάτσω τώρα να αναλύσω τι συνέβη σε 13 ματς και δεν έπιασα κανένα, χρειάζεται 2 σελίδες. Το παιχνίδι μου όμως ήταν λογικό, δεν παρέκκλινε πολύ από αυτά που πρότειναν και έβλεπαν όσοι ασχολούνται με το Ισπανικό ποδόσφαιρο, έτυχε να έρθουν τα περισσότερα ανάποδα απλά.

Πάμε να δούμε τι έχουμε απόψε και τι θα κρατήσω προσωπικά. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω να ποντάρω, αφού αν δεν δω θετικό πρόσημο στην κάβα το παιχνίδι μου δεν πρόκειται να αλλάξει. Ακόμα είμαστε στις αρχές της σεζόν, δεν χρειάζεται κανένας πανικός.

Β' Ιταλίας

Ξεκίνημα με Ιταλία λοιπόν και το παιχνίδι Μπάρι - Παλέρμο. Ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, η μεν Μπάρι των πολλών οικονομικών προβλημάτων θα παλέψει για τη σωτηρία, η Παλέρμο είναι το Νο1 φαβορί για την άνοδο. Υπάρχει πίεση στο στρατόπεδο των Σικελών, ειδικά στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούσο, ειδικά μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Σπέτσια με 1-0. Δύσκολα θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα το Παλέρμο, έχει δώσει δυνατά παιχνίδια μέχρι στιγμής με καλές ομάδες της κατηγορίας όπως η Έμπολι, η Μόντενα και η Πάντοβα και τα έχει πάει περίφημα. Ελπίζω να ήταν κακή παρένθεση το  παιχνίδι με τη Σπέτσια και θα πάω με το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2,15 απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προβλήματα που είναι και στα μέτρα της.

Αγγλικό Λιγκ Καπ

Στην Αγγλία έχουμε αγώνες για το Λιγκ Καπ. Κράτησα σημείο από εκεί και δεν είναι άλλο από τον ΑΣΟ της ανεβασμένης Μπέρνλι που υποδέχεται τη Νότινγχαμ Φόρεστ. Ομάδες της Τσάμπονσιπ και οι 2 με την γηπεδούχο να είναι σαφώς πιο φορμαρισμένη και σε καλύτερο μομέντουμ, με 4 νίκες στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Η Νότινγχαμ θα έχει πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, αφού το Σάββατο έχει το μεγάλο ντέρμπι μίσους με την Ντέρμπι Κάουντι και δεν δείχνει να την ενδιαφέρει τόσο πολύ ο  θεσμός. Φόρμα, έδρα και κίνητρο είναι υπέρ της Μπέρνλι και μου δείχνουν τον δρόμο προς τον ΑΣΟ.

Β' Γαλλίας

Στη Β' Γαλλίας τώρα απ' όπου θα κρατήσω 2 παιχνίδια και μ' αυτά θα κλείσω την ΤΕΤΡΑΔΑ μου για σήμερα. Το πρώτο είναι το ΔΙΠΛΟ της Καέν που έδειξε να ξεμπουκώνει στο παιχνίδι με τη Νιόρ την οποία και κέρδισε με 3-1. 4 παιχνίδια έχει να σκοράρει η Κλερμόν, η οποία προέρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες με 0-0. Δεν περιμένω να βγει αέρας το ΔΙΠΛΟ, αλλά ένα 0-1 μου αρκεί για να το κλειδώσω.
Το δεύτερο σημείο που θα κρατήσω είναι το OVER 2,5 στο Χάβρη - Ιστρ. Σκοράρει ανελλιπώς η Χάβρη στα τελευταία της παιχνίδια, ενώ σίγουρα άξιζε τη νίκη με τη Σατορού την περασμένη Παρασκευή, όταν και προηγήθηκε 2 φορές στο σκορ αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε. Μαιτρ του ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και του OVER 2,5 η Ίστρ και στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα σημειώθηκαν πάνω από 3 γκολ. Σε καλή τιμή το OVER 2,5 το κρατάω κι αυτό και κλείνω την τετράδα μου.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4
Μπάρι - Παλέρμο ΔΙΠΛΟ 2,15
Μπέρνλι - Νότινγχαμ Φόρεστ ΑΣΟΣ 2,20
Κλερμόν - Καέν ΔΙΠΛΟ 2,35
Χάβρη - Ιστρ OVER 2,5 2,00

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 22,23
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (22/09/2013): -56,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (24/09/2013): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (24/09/2013): -59,14

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2