Ντέρμπι κατ' ευφημισμόν στην Κοπεγχάγη

Μπρόντμπι και Κοπεγχάγη είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Δανίας και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι πάντα γεμάτο ιδιαιτερότητες. Χαμηλά στη βαθμολογία και οι 2 φέτος, με την Κοπεγχάγη όμως να είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να ανεβαίνει, ενώ η Μπρόντμπι και φέτος θα παλέψει για τη σωτηρία.
Σας βάζω στο κλίμα από την αρχή σήμερα, που είναι ημέρα των ντέρμπι. Έχουμε και κλάσικο στην Μαδρίτη, παίζει και Τότεναμ - Τσέλσι στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή.
Από Αγγλία και Ισπανία προκύπτουν οι επιλογές μου σήμερα, συν το ντέρμπι της Κοπεγχάγης, το επονομαζόμενο New Firm (εμπνευσμένο από το Old Firm μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς στη Σκωτία).

Αγγλία Λιγκ 1

2 σημεία θα κρατήσω από εδώ και το πρώτο δεν είναι άλλο από τον ΑΣΟ της φορμαρισμένης Πρέστον. 4 συνεχόμενες νίκες έχει η ομάδα του Λάνκασάιρ και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Σουίντον σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την ομάδα επί εποχής Ντι Κάνιο, ενώ κουβαλάει και κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, στο οποίο κατέβασε βασικούς. Fair ο ΑΣΟΣ σε απόδοση 2,20 στο διαδίκτυο.
Το δεύτερο αφορά το παιχνίδι της Ρόδεραμ με το Πιτέρμπορο. Δεν πρόκειται να μπλέξω με σημεία, αλλά με το δελεαστικότατο OVER 3,5 σε απόδοση 2,60. Ομάδες με επιθετικές αρετές και οι 2, δεν συνηθίζουν να παίζουν κλειστά και τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση έχουν εξαιρετικές πιθανότητες. 3/4 OVER 3,5 έχει εντός έδρας η Ρόδεραμ και 3/4 έχει εκτός η Πιτέρμπορο. Με σύμμαχο τους αριθμούς λοιπόν και την κοινή λογική που λέει ότι θα υπάρχουν γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αγγλία Λιγκ 2

Από την Λιγκ 2 θα κρατήσω το ΔΙΠΛΟ στο  παιχνίδι της Γιορκ με την Όξφορντ. Οι γηπεδούχοι είναι ιδιαίτερα δυσκοίλιοι στο γκολ, ενώ η Όξφορντ σκοράρει με συνέπεια στα εκτός έδρας παιχνίδια της, στα οποία είναι αήττητη μέχρι στιγμής με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, πιο ποιοτικό υλικό, έχει καλές πιθανότητες να μας πληρώσει το ΔΙΠΛΟ του 2,70

Δανία

Στη Δανία όπως έγραψα και στην εισαγωγή έχουμε το New Firm μεταξύ Μπρόντμπι και Κοπεγχάγη, Πολύ μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις 2 ομάδες και για να μπείτε στο κλίμα καλύτερα, το συγκεκριμένο ματς είναι κάτι αντίστοιχο του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην Ελλάδα. Η Κοπεγχάγη κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο της χώρας τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος δεν ξεκίνησε καλά. Λόγω της βαθμολογικής της θέσης το ΔΙΠΛΟ βρίσκεται σε αποδόσεις του 2,20. Είναι θέμα χρόνου να αναρριχηθεί στοπ βαθμολογικό πίνακα, ενώ είναι και 6 παιχνίδια αήττητη, με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Μικρών δυνατοτήτων ομάδα η Μπρόντμπι που και φέτος θα παλέψει για την σωτηρία. Πάμε με το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2,25.

Ισπανία

Μια ΔΥΑΔΑ θα κρατήσω μόνο από την Ισπανία και έχει να κάνει με τους ΑΣΟΥΣ της Σοσιεδάδ και της Σαμπαντέλ. Για το πρώτο θα πω ότι οι Βάσκοι ψάχνουν μια νίκη μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Χετάφε  που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία. Μέτρια ομάδα η Σεβίλλη μέχρι στιγμής, δεν πείθει ιδιαίτερα, ενώ απόψε θα έχει και πάρα πολλές απουσίες βασικών παικτών. Στον ΑΣΟ της Σαμπαντέλ έχουμε 2 ομάδες που ότι κάνουν μέχρι στιγμής είναι εντός  έδρας. Η Χαέν είναι ίσως  η χειρότερη ομάδα μέχρι στιγμής, με μια άμυνα το λιγότερο αστεία, φιλότιμη από τη μέση και μπροστά, αλλά αρκετά τσαπατσούλα. Πιο ποιοτική ομάδα η Σαμπαντέλ, που δεν θέλγει με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής, αλλά εντός έδρας βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια.

Αυτά για σήμερα, μια ΔΥΑΔΑ και ένα συστηματάκι 3-4

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Σοσιεδάδ - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 2,12
Σαμπαντέλ - Χαέν ΑΣΟΣ 2,17

Συνολική απόδοση στη 2αδα: 4,60
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: Σύστημα 3-4

Πρέστον - Σουίντον ΑΣΟΣ 2,22
Ρόδεραμ - Πιτέρμπορο OVER 3,5 2,60
Γιορκ - Όξφορντ ΔΙΠΛΟ 2,70
Μπρόντμπι - Κοπεγχάγη ΔΙΠΛΟ 2,25

Συνολική απόδοση στην 4αδα: 35,06
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (25/09/2013): -62,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (28/09/2013): 8 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (28/09/2013): -70,14 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2