Πως δημιουργείς κάβα από το μηδέν

Το να παίζεις συνέχεια στο άγνωστο και χωρίς να σημειώνεις πόσα χάνεις και πόσα κερδίζεις είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι παίκτες στο στοίχημα. Όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά πρέπει απαραίτητα να πάρει στυλό και τεφτέρι και να σημειώνει τα πάντα!
Καλά μας τα λες θα πει κάποιος, αλλά πως να κάνεις παιχνίδι όταν δεν υπάρχει το απαραίτητο κεφάλαιο...; Όταν η τσέπη είναι τρύπια και μετά βίας βρίσκονται εκεί μέσα μερικά σεντ. Πως να δημιουργήσεις κάβα και να κάνεις σοβαρό παιχνίδι με τέτοιες συνθήκες....;
Τα πάντα γίνονται αν υπάρχουν υπομονή και οργάνωση. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι δεν βλέπουν το στοίχημα σαν επένδυση αλλά σαν αρπαχτή. Αναφέρομαι φυσικά στους μικρούς παίχτες που είναι και η πλειοψηφία και όχι στους καρχαρίες. Κέρδισες 30, 40, 50 ευρώ...; μην τα χαραμίζεις...Όπως όταν ξεκινάς μια επιχείρηση, τα πρώτα σου κέρδη πρέπει να τα επενδύεις και όχι να τα τρως στα μπουζούκια. Κανένα μαγαζί δεν είδε χαΐρι και προκοπή έτσι. Πως φτιάχνουμε την κάβα λοιπόν...
  1. Από τη στιγμή που ξεκινάμε από το ΜΗΔΕΝ και οικονομικές δυνατότητες δεν υπάρχουν ποντάρουμε μικρά ποσά από το υστέρημα μας και όσο σηκώνει η τσέπη μας. Κάποια παρολί στην αρχή ή κάποια συστήματα με λίγες στήλες αλλά και μεγάλες αποδόσεις μέχρι να κάτσει κάποιο καλό ποσό ενδείκνυται. Ένα 50ευρω να κερδίσουμε στην αρχή η δουλειά μας γίνεται. 
  2. Αφού κερδίσουμε ένα ποσό της τάξεως των 50 ευρώ μπορούμε ακολούθως να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να το κάνουμε πιο σοβαρό, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας και μειώνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Σταματάμε τα ξανοίγματα και ποντάρουμε μεγαλύτερα ποσά αλλά σε πιο λίγες επιλογές (π.χ. ΔΥΑΔΕΣ, συστήματα 2-3, ΜΟΝΑ αποδεκτά).
  3. Καλό είναι να βάζουμε όρια και να μην αλλάζουμε το ποντάρισμα μας αν δεν φτάσουμε σε κάποιο επιθυμητό ποσό. Για παράδειγμα, μπορούμε να θέσουμε σαν όριο, ότι θα ποντάρουμε 4 ευρώ σε κάθε δελτίο μας μέχρι να φτάσει η Κάβα τα 100 ευρώ. 
  4. Αναλόγως τα όρια που έχουμε θέσει το ποντάρισμα μας  μπορεί να αυξάνεται μετά από κάποιο ποσό. Πχ, αν περάσει η κάβα τα 100 ευρώ στο κάθε μας δελτίο να ποντάρουμε 5 ευρώ αντί για 4. Αν περάσει τα 200 ευρώ, να ποντάρουμε 6 ευρώ σε κάθε δελτίο αντί για 5 και πάει λέγοντας. 
  5. Όταν το ποσό της κάβας μας αυξάνεται παράλληλα αυξάνεται και το ποντάρισμα μας, επίσης όμως μειώνεται το ρίσκο. Γενικώς είναι καλό να κρατάμε μια ισορροπία στο προσδοκώμενο κέρδος που επιθυμούμε. Δεν είναι σόφρων να επιδιώκουμε με 4 ευρώ από μια ΔΥΑΔΑ να πάρουμε 16 και αν ποντάρουμε 5 ευρώ να πάρουμε πολλά περισσότερα. Η κοινή λογική λέει, ότι ποντάροντας περισσότερα χρήματα είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το ίδιο ποσό. 2 παιχνίδια για παράδειγμα που έχουν 2,00 απόδοση, αν τα παίξουμε σε ΔΥΑΔΑ και ποντάρουμε 4 ευρώ θα μας δώσουν εάν επαληθευτούν 16 ευρώ, με 12 ευρώ καθαρό κέρδος στην τσέπη μας. Για να μπει ένα 12ευρω στην τσέπη μας καθαρό, ποντάροντας 5 ευρώ σε μια 2αδα δεν είναι ανάγκη να βάλουμε αποδόσεις από 2,00 και πάνω. Δύο παιχνίδια με απόδοση κοντά στο 1,85 με ποντάρισμα 5 ευρώ μπορούν να μας δώσουν αυτό το ποσό. Κοινώς, αυξάνοντας το ποντάρισμα μας, μειώνουμε το ρίσκο μας.
  6. Καλό είναι εάν προσεγγίσουμε ένα ποσό, το ποντάρισμα μας να σταθεροποιηθεί. Αν καλώς εχόντων των πραγμάτων δηλαδή η κάβα μας φτάσει ένα ποσό των 400-500 ευρώ, μπορούμε πάγια να ποντάρουμε 10 ευρώ σε κάθε μας δελτίο.
Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά πως κάνουμε παιχνίδι όταν έχουμε κάβα... Όταν δεν έχουμε λεφτά ασφαλώς παίρνουμε μεγαλύτερα ρίσκα. Όταν έχουμε όμως πρώτα παίζουμε άμυνα για να μην τα χάσουμε... Καταρχήν χρειάζεται μελέτη... Παίκτης που δεν διαβάζει, δεν μελετάει και δεν παρακολουθεί μερικούς αγώνες είναι καμμένο χαρτί. Αφού λοιπόν διαβάσαμε σημειώνουμε τα ματς που θέλουμε να παίξουμε. Προσωπικά συνηθίζω να τα χωρίζω σε 3 κατηγορίες, τα ΔΥΝΑΤΑ, αυτά που έχουν ΜΕΤΡΙΟ ΡΙΣΚΟ και αυτά με ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ.
Το Σαββατοκύριακο που έχει πολλούς αγώνες ποτέ δεν θα ποντάρω σε παραπάνω από 10 (ανά μέρα). Συνήθως 4-5 είναι ΔΥΝΑΤΑ σημεία και τα υπόλοιπα με ρίσκο ή πολύ ρίσκο. Τα 4 ΔΥΝΑΤΑ ας πούμε που θα έχουν αποδόσεις από 1,75 μέχρι 2,00 το πολύ θα τα σπάσω σε 2 ΔΥΑΔΕΣ. 3 με μεγαλύτερο ρίσκο που μπορεί να κυμαίνονται σε αποδόσεις από 2,00 εώς 3,00 τα παίζω σε ένα σύστημα 2-3 και τα υπόλοιπα που έχουν μεγαλύτερο ρίσκο, που είναι σε αποδόσεις πάνω από 3,00 σε κάποιο σύστημα πάλι 2-3 ή 2-3-4 ή 3-4, αναλόγως την κρίση μου.
Κοινώς παίζω 2 ΔΥΑΔΕΣ ξερές και 2 συστήματα.Οι Δυάδες είναι η ασπίδα μου, αν περάσει έστω και η μία παίρνω όλο το ποντάρισμα μου πίσω ή έστω το 70% με 80%. ότι περνάει από εκεί και πέρα είναι κέρδος στην τσέπη μου. 
Όλα τα παραπάνω θα τα δείτε στην πράξη κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Στο αποψινό ζουμί τώρα... ματς απόψε δεν έχει για να κάνουμε σοβαρό παιχνίδι, γι' αυτό ποντάρουμε χαλαρά και ίσα ίσα για το σπορ. Με το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας θα ασχοληθώ, που μετέχουν ομάδες μόνο από την Λιγκ 1 και την Λιγκ 2 της Αγγλίας.
Πρώτη μου επιλογή ο ΑΣΟΣ της Έξετερ που φέτος δείχνει πολύ σοβαρή εντός έδρας σε σχέση με πέρυσι και ήδη έχει το 3 στα 3 για το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει την Γουίκομ που είναι δυσκοίλια στο γκολ και είναι χωρίς εκτός  έδρας επιτυχία στο πρωτάθλημα. Σε απόδοση 2,00 ο ΑΣΟΣ για την σοβαρή και κυνική Έξετερ.
Δεύτερη επιλογή μου ο ΑΣΟΣ στο παιχνίδι Πορτ Βέιλ - Μπέρι. 1 κατηγορία χωρίζει τις 2 ομάδες αλλά μικρές αγωνιστικές διαφορές. Γνωρίζονται από πέρυσι άλλωστε που αγωνίζονταν στην ίδια κατηγορία. Δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα η Πορτ Βέιλ στη Λιγκ 1 και ψάχνει μια τόνωση ηθικού. Αντίθετα η Μπέρι αγωνίζεται με ενθουσιασμό σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές στην Λιγκ 2. Ποντάρω στην αντίδραση των γηπεδούχων που είναι δυνατή στα εντός έδρας και συνήθως βρίσκουν εύκολα δίχτυα. 1 μόλις νίκη στα τελευταία 17 της επίσημα παιχνίδια εκτός έδρας έχει η Μπέρι και ο ΑΣΟΣ που παίζεται στο 1,95 αυτή τη στιγμή αποτελεί επιλογή.
Τρίτη μου επιλογή το OVER 2,5 στο παιχνίδι Τσίλινγχαμ - Λέιτον Όριεντ. Ακόμα ψάχνει την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα η Τσίλινγχαμ που δεν έχει καμία σε 5 αγώνες, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια. Τρένο η Λέιτον Όριεντ, με 5 στις 5 νίκες και επίθεση φωτιά με 13 γκολ, την 2η καλύτερη της Λιγκ 1. Λίγο το ότι η Τσίλινγχαμ ψάχνει για αντίδραση, λίγο η επιθετική ικανότητα της Λέιτον, μας ευνοούν για να κοιτάξουμε στο OVER 2,5 που παίζεται σε απόδοση 2,00 στο διαδίκτυο. 
Κλείνω με το ΔΙΠΛΟ της Μπράντφορντ μέσα στην έδρα της Χάρτλπουλ. Δίχτυα δεν έχουν βρει ακόμα οι γηπεδούχοι σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα και η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη. Τις ομάδες επίσης τις χωρίζει 1 κατηγορία, με την Μπράντφορντ να είναι ομάδα κυπέλλων. Σε απόδση 2,30 το ΔΙΠΛΟ στο διαδίκτυο.

Η πρόταση μου για σήμερα: Σύστημα 3-4.

Έξετερ - Γουίκομπ ΑΣΟΣ 2,00
Πορτ Βέιλ - Μπέρι ΑΣΟΣ 1,95
Τζίλινγχαμ - Λέιτον Όριεντ OVER 2,5 2,00
Χάρτλπουλ - Μπράντφορντ ΔΙΠΛΟ 2,30

Συνολική απόδοση στην 4αδα: 17,16
Ποντάρισμα: 5 ευρώ (5 στήλες επί 1 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: -16 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: -21 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα: 5 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2