Παιχνίδια Πολυ-εθνικών (από τον Ζιντάν στον Κάτσε)

Δεν χρειαζόταν το παράδειγμα του Εργκούς Κάτσε για να μας υπενθυμίσει ότι πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχουν αλλοτριωθεί ακόμα και οι Εθνικές ομάδες και έχουν μετατραπεί σε Πολυ-Εθνικές!
Πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα χώρες αποικιοκράτες όπως η Αγγλία και η Γαλλία που άρχισαν να χρησιμοποιούν πριν κάποιες δεκαετίες τους έγχρωμους ποδοσφαιριστές που είχαν σαν σκλάβους και εκμεταλλεύονταν επί αιώνες. Σειρά πήραν άλλη κράτη όπως η Γερμανία που είναι η πλέον πολυεθνική ομάδα στον κόσμο, με παίκτες από το Ιράν, την Πολωνία, την Γκάνα, την Τουρκία, την Ισπανία, τη Νιγηρία και πάει λέγοντας... Θέματα που αντιμετωπίζει τώρα η Ελλάδα με τον Κάτσε και κάθε παίκτη που οι ρίζες του δεν είναι ελληνικές, αλλά λόγω του ότι έχει γεννηθεί εδώ, έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα της χώρας μας, αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια οι προαναφερθείσες χώρες.

Ενδεικτικά θα αναφέρω το παράδειγμα του Ζιντάν  και του Γιούρι Ντιορκαέφ που είχαν κατηγορηθεί από τους συμπατριώτες τους ότι δεν τραγουδούσαν αλλά και δεν γνώριζαν τον Εθνικό ύμνο της Γαλλίας στο Μουντιάλ του 1998. Αλγερινός ο ένας βλέπετε, Πολωνο-Αρμένιος ο άλλος. Θέμα είχε προκύψει και για τον Μίροσλαβ Κλόζε στη Γερμανία στο Μουντιάλ του 2006, στο ματς των ομίλων με την Πολωνία, αφού ο κατά τ' άλλα Γερμανός παίκτης (Πολωνός στις ρίζες) δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Για να μην πω και για τα αδέρφια Μποάτεγκ που ο ένας αγωνίζεται με την Εθνική Γκάνας και ο άλλος με την Εθνική Γερμανίας. 
Αυτές οι Εθνικές αγωνίζονται απόψε, οι Εθνικές των μανατζαρέων και των συμβολαίων και μικρή εντύπωση θα μου κάνει αν τα επόμενα χρόνια δω να φορούν την φανέλα με το εθνόσημο Πακιστανοί, Ινδοί, Κινέζοι και γιατί όχι και Χαβανέζοι. Πριν προλάβει κανείς να με κατηγορήσει για ρατσιστή, θα πω ότι απλά δεν είμαι, αλλά είμαι κατά της παγκοσμιοποίησης.
Τέλος μ' αυτά, πάμε να δούμε τι θα παίξουμε απόψε. Στην Ευρωπαϊκή ζώνη τα περισσότερα παιχνίδια έχουν ελάχιστο ή καθόλου στοιχηματικό ενδιαφέρον. Αυτό βέβαια οφείλεται στις αποδόσεις των φαβορί που είναι από τραγικές έως αστείες. Η υπερδύναμη του Καζακστάν προσφέρεται στο 1,33 με αντίπαλο τις νήσους Φερόες, η Νορβηγία στο 1,18 με την Κύπρο που μάλλον έχει χάσει πριν ταξιδέψει στο Όσλο, η Τουρκία των άπειρων  κηδειών στο 1,25 με 2 γκολ χάντικαπ παρακαλώ με αντίπαλο την Ανδόρα, Η Ελετία στο 1,20 με την Ισλανδία, η Γερμανία στο 1,12 με την Αυστρία και πάει λέγοντας... Όλους αυτούς τους άχαστους άσους αν τους πολλαπλασιάσεις δεν βγάζουν ούτε 3,00 απόδοση και φυσικά δεν πρόκειται να περάσουν όλοι! Έχει και κάποια αμφίρροπα παιχνίδια και κάποια φαβορί που ίσως έχουν κάποια αξία και όσοι θέλουμε να παίξουμε θα στραφούμε προς τα εκεί. να υπενθυμίσω πάντως πως οι ΜΠΟΥΚ με Εθνικές και με Champion's League κάνουν τις χοντρές τις μπάζες, γι' αυτό προτιμότερο είναι απόψε να ασχοληθούμε με αουτσάιντερ παρά με φαβορί. 
Ξεκινώ με το Ρουμανία - Ουγγαρία.
Ντέρμπι για τον 4ο όμιλο είναι το συγκεκριμένο με τις 2 ομάδες να μάχονται για την 2η θέση, αφού η 1η είναι ήδη κατειλημμένη από τους Ολλανδούς. Μόνο την νίκη θέλουν οι Ρουμάνοι, βολεύονται και με την ισοπαλία οι Ούγγροι. Τριπλή όσον αφορά τα σημεία, αλλά εξαιρετικα πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο του OVER 2,5 αφού πρόκειται για 2 ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, ενώ οι Ούγγροι ειδικά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις.
Πάμε και στο παιχνίδι της Πολωνίας με το Μαυροβούνιο.
Κρίσιμο παιχνίδι για τους Πολωνούς που αν δεν κερδίσουν δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Μουντιάλ. Το Μαυροβούνιο βρίσκεται στην 1η θέση με 2 πόντους διαφορά από την 2η Αγγλία αλλά οι Άγγλοι έχουν κι ένα παιχνίδι στο χέρι. Με τα γκολ θα πάμε κι εδώ, αφού οι Πολωνοί ειδικά όταν αγωνίζονται εντός έδρας ανοίγουν πολύ τα παιχνίδια τους. Ποιοτικότατοι οι Μαυροβούνιοι μπροστά, με παίκτες όπως ο Γιόβετιτς και ο Βούτσινιτς, μπορούν να συνεισφέρουν στο να βγει εύκολα το OVER 2,5 σε απόδοση 2,25, παρά την κρισιμότητα του αγώνα. 
Πάμε και στο παιχνίδι της Ιρλανδίας με τη Σουηδία.
Ισοβαθμούν στη 2η θέση οι 2 ομάδες μαζί με την Αυστρία με 11 βαθμούς. Για τη νίκη θα παίξουν και 2 ομάδες μόνο, αφού η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία και οι μέχρι τώρα επιδόσεις τους και σε άμυνα και σε επίθεση με οδηγούν στο να ποντάρω στο OVER 2,5 σε απόδοση 2,07.
Πιθανές βόμβες βλέπω στα παιχνίδια της Σκωτίας με το Βέλγιο και της Σλοβενίας με την Αλβανία, αλλά δύσκολα θα ασχοληθώ, εκτός αν προκύψει κάτι καλό στο LIVE. Οι Σκωτσέζοι έκαναν κηδεία μέσα στην Κροατία κερδίζοντας με 0-1 τους ποιοτικότατους Κροάτες, ενώ οι Αλβανοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους έχουν σοβαρές πιθανότητες για πρόκριση στο Μουντιάλ, με τη Σλοβενία να είναι ουσιαστικά αδιάφορη.
Τα 3 που έγραψα πιο πάνω και πολύ τους είναι για σήμερα, σε ένα ούτως ή άλλως ξενερωτικό στοιχηματικό τριήμερο.

Η πρόταση μου για σήμερα: Σύστημα 2-3

Ρουμανία - Ουγγαρία OVER 2,5 2,00
Πολωνία - Μαυροβούνιο OVER 2,5 2,25
Ιρλανδία - Σουηδία OVER 2,5 2,07

Συνολική απόδοση στην 3αδα: 9,32
Ποντάρισμα: 5 ευρώ (4 στήλες επί 1,25 ευρώ η στήλη).

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: -21 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: -26 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα: 5 ευρώ

* Οι αποδόσεις είναι από την BET365

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2