Κουπόνι ταλαιπωρίας

Ημέρα γιορτής για τους Θεσσαλονικείς που πριν μερικά χρόνια τέτοιες μέρες και για μια ολόκληρη εβδομάδα έκλεβαν την αίγλη από την Αθήνα και αισθάνονταν κι αυτοί πρωτευουσιάνοι. Για όσους δεν το πήρανε χαμπάρι ανοίγει η ΔΕΘ σήμερα και όχι, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να έρθει με πομπή φανατικών οπαδών από το αεροδρόμιο Μακεδονία, αλλά αστυνομικών, όπως στη φωτογραφία.
Μια μέρα γιορτής έχει καταντήσει μέρα ταλαιπωρίας για τους Θεσσαλονικής που δεν θα ξέρουν πιο δρόμο να πάρουν στο κέντρο για να μην πέσουν σε μποτιλιάρισμα, αφού η αστυνομία θα έχει κλείσει πολλούς από αυτούς για λόγους ασφαλείας. Ούτε όταν ερχόταν ο Βασιλιάς για διακοπές στο καραμπουρνάκι δεν λαμβάνονταν τέτοια μέτρα ασφαλείας και σε λίγα χρόνια έτσι όπως πάμε βλέπω να επιστρατεύεται και ο στρατός μαζί με την αστυνομία. Κατά τ' άλλα έχουμε δημοκρατία, οι πολίτες κυκλοφορούν ελεύθερα και ο πρωθυπουργός δεν φοβάται να επισκεφτεί όποια πόλη θέλει χωρίς να τον γιουχάρουν. Που είναι η επική δεκαετία του 80' με τις επισκέψεις του Ανδρέα, με το αλαφιασμένο πλήθος να έχει σχηματίσει πομπή από το αεροδρόμιο μέχρι την έκθεση για να τον καλωσορίσει...; Ακόμα και η Εθνική Ελλάδος χτες θύμιζε σκιά του εαυτού της, κερδίζοντας με το στείρο 0-1 μια χώρα όπως το Λιχτενστάιν, που αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Ταλαιπωρία και το σημερινό κουπόνι, αφού σοβαρά πρωταθλήματα δεν διεξάγονται και όσοι θέλουν να τζογάρουν θα ασχοληθούν αναγκαστικά με Β' κατηγορίες. Μεταμεσονύκτια ίσως είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, αφού στη λατινική Αμερική παίζουν κανονικά μπαλίτσα, αν και εδώ που τα λέμε το Σαββατόβραδο ενδείκνυται για άλλες καταστάσεις...
Με Ισπανία και ολίγη από Αγγλία θα ασχοληθώ το διήμερο, αφού κακά τα ψέμματα το πρόγραμμα είναι για τα μπάζα και θα προτιμήσω να ξαπλώσω την κορμάρα μου σε καμιά παραλία της Χαλκιδικής. Η Κάβα πάει κατά διαόλου προς το παρόν χτες το κοράκι στο Πολωνία - Μαυροβούνιο μας στέρησε ένα καλό ταμειάκι αφού ακύρωσε γκολ στο 94', σε ένα παιχνίδι που ήταν 1-1 στο ημίχρονο και οι 2 ομάδες έχαναν τα άχαστα με αποτέλεσμα να κολλήσει εκεί.
Από τις μικρές της Αγγλίας έχω ξεχωρίσει 4 οβεράκια που θα τα παίξω σε ένα σύστημα 3-4 και στην Β΄κατηγορία της Ισπανίας θα γίνει το βασικό μου παιχνίδι σήμερα και αύριο. Τα OVER 2,5 είναι στους αγώνες Κρόουλι - Τσίλινγχαμ, Καρλάιλ - Πορτ Βέιλ, Μπέρτον - Όξφορντ και Τσέλτεναμ - Πόρτσμουθ. Όλες τους είναι ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα και με πολλά over  2,5 μέχρι στιγμής στο ενεργητικό τους και δεν θα μπω σε περαιτέρω αναλύσεις...
Από την Β' κατηγορία της Ισπανίας 4 ματς διεξάγονται σήμερα και 7 αύριο. Από τα σημερινά έχω κρατήσει το ΝΟ-ΓΚΟΛ της Αλαβές με την Σαμπαντέλ, τον ΑΣΟ της Μαγιόρκα που επιβάλλεται πλέον να σηκώσει κεφάλι και το ΔΙΠΛΟ με draw no bet της Λας Πάλμας με τη Νουμάνθια. Σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησαν οι νησιώτες που έκλεισαν μέσα στην εβδομάδα τους Απόνιο και Μασούντ και τους περιμένω ακόμα πιο δυνατούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Από τα αυριανά κρατάω το Χ της Εϊμπάρ με την Κόρδοβα (δυσκολεύονται στο σκοράρισμα αμφότερες), Το OVER 2,5 στο Ρεάλ Χαέν - Χιρόνα (Τρύπια άμυνα η Χαέν που παράγει όμως φάσεις μπροστά, εξαιρετικές επιθετικές αρετές η Χιρόνα), Το UNDER 2,5 στο Πονφεραδίνα - Χιχόν (παιχνίδι τακτικής αναμένεται που ίσως κριθεί στο γκολ, πολύ σφιχτές και οι 2 ομάδες) και το OVER 2,5 της Ουέλβα με την Χέρκουλες (έκανε μερικές καλές προσθήκες μεσοεπιθετικών η Χέρκουλες που μπορεί να της αλλάξουν την αμυντικογενή συμπεριφορά, ενώ η Ουέλβα έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της μέχρι στιγμής).
Αυτό είναι το ζουμί του διημέρου για μένα και θα ασχοληθώ πάλι από Δευτέρα, αφού αύριο είναι χειρότερη η μέρα στοιχηματικά.

Πρόταση 1: Σύστημα 3-4 με OVER 2,5 από Αγγλία

Κρόουλι - Τσίλινγχαμ OVER 2,5 1,80
Καρλάιλ - Πορτ Βέιλ OVER 2,5 1,70
Μπέρτον - Όξφορντ OVER 2,5 2,00
Τσέλτεναμ - Πόρτσμουθ OVER 2,5 1,95

Συνολική απόδοση στην Τετράδα: 11,93
Ποντάρισμα: 4 ευρώ (4 στήλες επί 1 ευρώ τη στήλη)

Πρόταση 2: Παρολί σε  3αδα από Ισπανία

Αλαβές - Σαμπαντέλ ΝΟ-ΓΚΟΛ 1,80
Πονφεραδίνα - Σπόρτινγκ Χιχόν UNDER 2,5 1,75
Χαέν - Χιρόνα OVER 2,5 2,05

Συνολική απόδοση στην Τριάδα: 6,46
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 3: Σύστημα 3-4 από Ισπανία

Μαγιόρκα - Αλκορκόν ΑΣΟΣ 2,40
Νουμάνθια - Λας Πάλμας ΔΙΠΛΟ με Draw no Bet 2,25
Εϊμπάρ - Κόρδοβα Χ 3,25
Ουέλβα - Χέρκουλες OVER 2,5 2,25

Συνολική απόδοση στην Τετράδα: 39,48
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: -26 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: -38 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα: 12 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2