Limit Down

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά... Οι στίχοι από το γνωστό τραγούδι ταιριάζουν απόλυτα στη περίπτωση μου, μιας και ο Σεπτέμβρης είναι καταστροφικός  από στοιχηματικής άποψης μέχρι στιγμής και δεν μ' αφήνει να σηκώσω κεφάλι.
Μία από τα ίδια και χτες, πέρασαν μόλις 1 από τις 4 επιλογές μου και είμαι περίεργος να δω τι άλλο θα σπάσει.

Ενότητα κλάψα:

Μόνο η Μπέρνλι πέρασε, που κέρδισε με 2-1 τη Νότινγχαμ, η Χάβρη άνοιξε το σκορ στο 1ο ημίχρονο αλλά το OVER 2,5 δεν ήρθε ποτέ, η Καέν ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 2-2 από την Κλερμόν που είχε να σκοράρει 4 ματς, ενώ το Παλέρμο ηττήθηκε με 2-1 από τη Μπάρι και πλέον η καρέκλα του Τζενάρο Γκατούζο τρίζει για τα καλά. Το παιχνίδι μου ήταν λογικό νομίζω, όσο παίζω έτσι δεν φοβάμαι, αν και οι απανωτές σφαλιάρες πληγώνουν τον εγωισμό μου και ρίχνουν το ηθικό, όπως έγραψα και χτες όμως, ο Μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος και είναι πολύ νωρίς για κλάψες.

Πάμε να δούμε τα σημερινά, πάλι 4 παιχνίδια θα κρατήσω, όσο κι αν με παίρνει η κατηφόρα θα επιμείνω σε σύστημα 3-4.

Ισπανία

2 παιχνίδια κρατάω από την Ισπανία, το 1ο είναι το OVER 3,5 στο παιχνίδι της Σεβίλλης με τη Βαγεκάνο. 16 γκολ έχει δεχτεί η Ράγιο στους τελευταίους 4 αγώνες της, αλλά με τον Πάκο Χέμεθ στον πάγκο μην περιμένετε διαφορετική προσέγγιση στον αποψινό αγώνα. Πρέσινγκ ψηλά, τεχνητό οφσάιντ και πλάνο νίκης από τον Ισπανό τεχνικό, που όσα κι αν τρώει η ομάδα του μυαλό δεν πρόκειται να βάλει. Η Σεβίλλη καίγεται για την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα, μπροστά πετάει φωτιές, πίσω όμως έχει κι αυτή τις αδυναμίες της. Σε απόδοση 2,20 το OVER 3,5 και πάμε παρακάτω.
Το 2ο μου σημείο είναι ο ΑΣΟΣ με draw no bet στο παιχνίδι Γρανάδα - Βαλένθια. Πολύ σφιχτή ομάδα η Γρανάδα του Αλκαράθ, πρέπει να φτύσει αίμα κανείς για να την κερδίσει. Η Βαλένθια με τη νίκη της επί της Σεβίλλης δεν έλυσε όλα της τα προβλήματα και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του Γάλλου αμυντικού Αντίλ Ραμί, που καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή του αλλά και των συμπαικτών του, βάζοντας έτσι φωτιά στα αποδυτήρια. Η αλήθεια είναι ότι οι νυχτερίδες ήταν καλές στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη που κέρδισαν με 3-1, μακριά από το Μεστάγια όμως έχουν 2 ήττες με κατεβασμένα τα χέρια. Η Γρανάδα έχει καλές επιστροφές και πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει αυτή, στη δύναμη και την τακτική και πιστεύω το λιγότερο ότι δεν θα ηττηθεί απόψε. Φυσιολογικά ο ΑΣΟΣ με draw no bet (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) με καλύπτει απόλυτα.

Γαλλία

1 παιχνίδι κρατάω από Γαλλία και αυτό είναι το ΔΙΠΛΟ της Λυών. Μπορεί να αποδειχτεί τυράκι, αφού φαίνεται όλοι εκεί θα πέσουν με τα μούτρα απόψε, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψαν στην 11άδα Μπριάν και Γκομίς η Λυών δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα. Η Αζαξιό έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, ενώ η Λυών την καλύτερη μέχρι στιγμής, Ελπίζω να μην ανοίξουν τα μάτια των γηπεδούχων απόψε, που θα ποντάρω εγώ στο ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2,00.

Βραζιλία

Κλείνω με πρωτάθλημα Βραζιλίας και το παιχνίδι της Κρισιούμα με την Ατλέτικο Μινέιρο. Με καινούριο προπονητή οι γηπεδούχοι στον πάγκο, στην προσπάθεια τους που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ηττήθηκαν και στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους και αντιμετωπίζουν απόψε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο Ροναλντίνιο να απουσιάζει απόψε, η φιλοξενούμενη όμως διαθέτει την ποιότητα για να μας πληρώσει το ΔΙΠΛΟ που αγγίζει το 2,40 τη στιγμή που γράφω. Ας βγουν όλα τα παραπάνω και κάθομαι να ξενυχτίσω στις 1:30 το βράδυ για να γουστάρω μπαλίτσα και ωραίο θέαμα.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Αζαξιό - Λυών ΔΙΠΛΟ 2,00
Γρανάδα - Βαλένθια ΑΣΟΣ με Draw No Bet 2,10
Σεβίλλη - Βαλένθια OVER 3,5 2,20
Κρισιούμα - Ατλέτικο Μινέιρο ΔΙΠΛΟ 2,40

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 22,18
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 ευρώ η κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (24/09/2013): -59,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (25/09/2013): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (25/09/2013): -62,14 ευρώ

* Οι αποδόσεις είναι από την BET365

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2