Τα πολλά γκολ στο προσκήνιο

Μόνο σε 2 από τα 8 παιχνίδια χτες έληξαν με παραπάνω από 2,5 γκολ, σήμερα όμως το πρόγραμμα είναι πιο βατό, για όσους κυνηγούν τα πολλά γκολ στο Champion's League.
Όσον αφορά τα σημεία, κάτι εξαιρετικά αξιόλογο δεν υπάρχει, αφού τα φαβορί όπως είθισται προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές. Γενικώς ο συγκεκριμένος θεσμός σπάνια προσφέρει στοιχηματικές ευκαιρίες και προτιμότερο είναι να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο. Κανένα ψιλό όμως θα το ρίξουμε απόψε, έτσι, για λόγους παράδοσης και μόνο.

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός

Έχουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, που θα δείξει η Δημόσια Τηλεόραση και περιμένω να σημειωθούν αρκετά γκολ. Καμία από τις 2 ομάδες δεν βολεύει η ισοπαλία, αφού για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε το αποψινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 3-4 χρόνια στην Ευρώπη έχει αποδείξει ότι δεν μασάει από έδρες όπως ο συγκεκριμένη, δεν φοβάται και θα πάει να κάνει το παιχνίδι του. Η Άντερλεχτ επιθετικά δαγκώνει  και έχει πετύχει ήδη 28 γκολ σε 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μέσο όρο 3,11 γκολ ανά παιχνίδι! Το OVER 2,5 σαφέστατα έχει πολύ καλές πιθανότητες και θα το κρατήσω μαζί και με το OVER 3,5.

Λεβερκούζεν - Σοσιεδάδ

Πολλά γκολ περιμένω και στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Σοσιεδάδ. Οι Γερμανοί έχουν κάνει φοβερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, διαθέτουν μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές στην χώρα τους και μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Η Σοσιεδάδ δεν τα πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Χετάφε και τον αποκλεισμό της Λυών, δεν έχει σταυρώσει νίκη. Κάποιοι λένε ότι έφτασε το ταβάνι της, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ. Η ομάδα είναι ουσιαστικά ίδια με πέρυσι, με μόνη διαφορά τον προπονητή στον πάγκο. Διαθέτει ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές μπροστά, γρήγορους και καλούς τεχνίτες που μπορεί να προβληματίσουν απόψε την άμυνα των Γερμανών. Περιμένω να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, με το OVER 2,5 να έχει σίγουρα καλή τύχη, ενώ δεν αποκλείω και το OVER 3,5.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Γιουν.

Κλείνω με το παιχνίδι της Σαχτάρ με την Μάντσεστερ. Μέτριο ξεκίνημα και για τις 2 ομάδες στο πρωτάθλημα, ειδικά για την Μάντσεστερ Γιουν. που προέρχεται και από ήττα εντός έδρας από την Γουέστ Μπρομ. Η Σαχτάρ κέρδισε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Σοσιεδάδ στην Ισπανία με 0-2, έπαιξε όμως αμυντικά και με πολύ σωστή τακτική. Απόψε μπροστά στο κοινό της που θα κατακλύσει το Ντονμπας Αρίνα σίγουρα θα ακολουθήσει διαφορετική τακτική. Αν και οι Ουκρανοί είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη τα τελευταία χρόνια στο θεσμό, θα πάω με το ΔΙΠΛΟ της Γιουνάιτεντ. Η ήττα από την Γουέστ Μπρομ δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερο timing, αφού οι παίκτες της τώρα θα ψάξουν για αντίδραση. Δύσκολα θα βρούμε ξανά την Μάντσεστερ σε αποδόσεις αουτσάιντερ και σ' αυτές τις τιμές και από τη στιγμή που οι Ουκρανοί δεν τρομάζουν φέτος θα πάω με το ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός OVER 3,5 3,40
Λεβερκούζεν - Σοσιεδάδ OVER 3,5 2,90
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Γιουν. ΔΙΠΛΟ 2,75

Συνολική απόδοση στην 3αδα: 27,12
Ποντάρισμα: 5 ευρώ (4 στήλες επί 1,25 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (28/09/2013): -70,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (02/10/2013): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (02/10/2013): -75,14 ευρώ

*οι αποδόσεις είναι από τη stoiximan.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2