Άδεια από τη σημαία



Μετά από μεγάλης διάρκειας απουσία που πήρα από τη σημαία, επιστρέφω σήμερα, σε περίοδο Εθνικής Εορτής, σημαιοστολισμένος και ανανεωμένος. 
Ημέρα γιορτής η σημερινή για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού γιορτάζει ο πολιούχος της Άγιος Δημήτριος και όλο το πολιτικό σινάφι της πόλης θα μαζωχτεί έξω από την ομώνυμη εκκλησία. 2 ημέρες αισθάνεται πρωτεύουσα αυτή η πόλη, μία είναι η σημερινή και η δεύτερη όταν ανοίγει η Έκθεση και νομίζω είναι αρκετές! Καλά είμαστε εδώ "χαλαροί" με τα φραπεδογάλατα μας, είναι στο DNA του Θεσσαλονικέα να γκρινιάζει από τη μία επειδή τα πάντα βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά από την άλλη να εκνευρίζεται από την πολυκοσμία. Κοινώς δεν έχει την στόφα του πρωταγωνιστή και όπως κατ' επανάληψη έχει δηλώσει ραδιοφωνικός παραγωγός της πόλης, είμαστε η Πρωτεύουσα του κόμπλεξ.


Για να περάσουμε και στα αγωνιστικά σιγά σιγά, η διαφαινόμενη κάβα που είπα ότι θα χτίσω,
περισσότερο μοιάζει με το σπίτι που ήθελε να χτίσει ο Τσάκωνας σ' εκείνη την αλησμόνητη βιντεοταινία της δεκαετίας του 80' για μια χούφτα τούβλα. "Εργοτάξιο θα στο κάνω" έλεγε ο εργολάβος και δεν του είχε βάλει ούτε ένα τούβλο μέσα σε 6 μήνες. 
Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε σήμερα, 2 μεγάλα ντέρμπι έχει στο πρόγραμμα, το 1ο στις 16:30 μεταξύ Σάλκε και Ντόρτμουντ και το 2ο και μεγαλύτερο στις 19:00 μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ στοιχηματικά με κανένα από τα 2, αλλά σίγουρα θα κάτσω, όπως και πολύς κόσμος να παρακολουθήσω το El Classico. Οι μόνοι που δεν θα το παρακολουθήσουν σίγουρα, είναι οι παίκτες της Σαραγόσα και της Αλαβές που αγωνίζονται στις 19:15 και από εκεί έρχεται και η πρώτη μου επιλογή για σήμερα. Με 5 στα 6 OVER 2,5 στα τελευταία τους παιχνίδια και οι 2 ομάδες, υπόσχονται γκολ και θέαμα, αν όχι εφάμιλλο του El Classico, από στοιχηματικής απόψεως όμως άκρως ενδιαφέρον. Σε απόδοση 2,05 το OVER 2,5 και το κρατάω, για μια Σαραγόσα που παράγει σωρεία ευκαιριών στα παιχνίδια της, βρίσκει το εύκολο γκολ τώρα τελευταία, κάτι ανάλογο ισχύει και για την Αλαβές όμως, που σαφώς θα παίξει με αντεπιθέσεις, αλλά είναι ένα στυλ παιχνιδιού που ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Για να  κλείσω με την Ισπανία και μετά να πάω στα μεσημεριανά (έτσι τ' ανάποδα τα παίρνω σήμερα), θα στηρίξω και τον ΑΣΟ της Μάλαγα, που είναι πιο σοβαρή ομάδα από τη Θέλτα, έχει καλύτερο προπονητή στον πάγκο (Μπερντ Σούστερ) και κάτι τέτοια ματς συνήθως τα καθαρίζει μέσα στο Λα Ροσαλέδα. Έχει και 2 σημαντικές απουσίες η Θέλτα, λείπουν Ραφίνια και Κρον Ντέλι, πολύ σημαντικοί παίκτες στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της. Κλείνω από Ισπανία με το Τενερίφη - Λα Κορούνια, ορισμός του UNDER 2,5 το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να το έχουν ανάγει σε  επιστήμη (ειδικά η Λα Κορούνια που έχει 9 στα 10 φέτος). Εγώ θα κρατήσω το ΝΟ-ΓΚΟΛ πάντως, στην εξαιρετική απόδοση του 1,95, αφού τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια και των 2 ομάδων δεν ήταν αμφίσκορα.

Πάμε να δούμε και τα μεσημεριανά. 3 οι επιλογές μου κι από εκεί και πρώτη και καλύτερη από ο ΑΣΟΣ της ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Αντιμετωπίζει μια Άαλεν, που όποιες μαγκιές έκανε εκτός έδρας ήταν απέναντι σε ασταθείς ομάδες  όπως η Μπόχουμ και η Καρλσρούη. Το περσινό παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων στο ίδιο γήπεδο έληξε με 6-1 και την Άαλεν να έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από ότι φέτος. Ακόμα και το 1-0 μου αρκεί εμένα πάντως για να βγει ο ΑΣΟΣ.

Στις 15:00 έχουμε Superleague και Ξάνθη - Ατρόμητος. Η έλευση του Γερμανού τεχνικού Μάουερ


(είχε εργαστεί και στον ΟΦΗ παλαιότερα) έφερε μαζί του πολλά γκολ για την Ξάνθη, που είχε βάλει 4 γκολ όλα κι όλα στο πρωτάθλημα και σε 2 παιχνίδια με τον Γερμανό στον πάγκο πέτυχε 8! Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου ο Μάουερ, ποιοτικότατη ομάδα ο Ατρόμητος, ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και δεν βρίσκω το λόγο να μην ποντάρω στο OVER 2,5 του 2,60!

Κλείνω τα μεσημεριανά, με ένα διαφαινόμενο OVER 2,5, αυτό του Ανόβερο με αντίπαλο την Χόφενχαϊμ. 9 στα 9 OVER 2,5 έχει η Χόφενχαϊμ και ας τα κάνει 10 να γίνει και στρόγγυλο το νούμερο. Το Ανόβερο εντός έδρας βρίσκει γκολ και από το πουθενά και νομίζω ότι στο 1,57 που προσφέρεται το συγκεκριμένο γεγονός, θα γίνει βάση για αρκετά παρολί σήμερα.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, έπεται συνέχεια αύριο, ας ελπίσουμε ότι η επιστροφή μου θα φέρει και χρήμα στις τσέπες σας (αλλά και στη δική μου).

Πρόταση 1: Παρολί 3αδα

Φρανκφούρτη - Άαλεν ΑΣΟΣ 2,00
Σκόντα Ξάνθη - Ατρόμητος OVER 2,5 2,60
Ανόβερο - Χόφενχαϊμ OVER 2,5 1,57

Συνολική απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 8,16
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 2: Παρολί 3αδα

Μάλαγα - Θέλτα ΑΣΟΣ 1,75
Σαραγόσα - Αλαβές OVER 2,5 2,05
Τενερίφη - Λα Κορούνια ΝΟ-ΓΚΟΛ 1,95

Συνολική απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 7,00
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: -78,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (26/10/2013): 6 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (26/10/2013): -84,14 ευρώ

* οι αποδόσεις είναι από τη stoiximan.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2