Η διαμαρτυρία που γίνεται μόδα

Μετά την πρόσφατη διαμαρτυρία του Γιούργκεν Κλοπ στο παιχνίδι για το Champion's League με τη Νάπολι στο Σαν Πάολο, είχαμε και αυτή του Μαρσελίνο Γκαρσία Τοράλ στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Μπέτις και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος όπως καταλαβαίνετε για το Όσκαρ ανδρικού ρόλου φέτος!
Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ελπίζω να σας άφησε με γεμάτες τσέπες, αφού τα αποτελέσματα στο Champion's League ήταν πάνω κάτω φυσιολογικά, με τα περισσότερα φαβορί να περνάνε εύκολα ή δύσκολα. Η συγκεκριμένη στήλη δεν τα πήγε καθόλου καλά το μήνα Σεπτέμβριο, έχει μπει μέσα με τις κάλτσες, προσδοκώ ο Οκτώβρης να είναι καλύτερος.
Για σήμερα ένα παραδοσιακό παρολί θα ρίξω, μια ΤΕΤΡΑΔΑ με μέτριο ρίσκο και πάμε να δούμε τα παιχνίδια ένα ένα με τη σειρά.

Μπίλεφελντ - Καϊζερσλάουτερν

Ελπίζουμε να αναπαυθεί στα δίχτυα πολλές φορές σήμερα
Ομάδα με επίθεση φωτιά η Μπίλεφελντ αλλά άμυνα από χαρτί περυτιλίγματος και είναι ιδανική περίπτωση όταν κυνηγάμε το OVER 2,5. Την είδα και στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Κότμπους, την είχα ποντάρει στο 4-6 ΓΚΟΛ και κόντεψε να με στείλει στον κουβά, όταν το σκορ έγινε 4-2 στο 80'! Η Καϊσερσλάουτερν ξεμπούκωσε στο παιχνίδι με την Μόναχο 1860, κέρδισε με 3-0 και μπορούσε να βάλει άλλα τόσα. Λογική επιλογή το OVER 2,5 σε καλή απόδοση στον ΟΠΑΠ 1,75.

Τουρ - Μπρεστ

Κλασσική ομάδα έδρας η Τουρ, την είδα λίγο και στο παιχνίδι εκτός έδρας με την Ανζέ και ομολογώ ότι μ' άρεσε. Έχει κερδίσει εντός έδρας Λανς και Νιμ ενώ έφερε ισοπαλία με την Ίστρ. Η Μπρεστ που έχει μόνο 1 νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια είναι το ιδανικό θύμα απόψε, για την πολύ ισχυρή εντός έδρας Τουρ. Στο 1,95 ο ΑΣΟΣ είναι μια χαρά.

Μπαστιά - Λοριάν

Ομάδα έδρας και η Μπαστιά που στηρίζει  πολλά στο Αρμάντ Ζεσαρί και υποδέχεται απόψε την Λοριάν που σε 4 εξόδους της έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Η γηπεδούχος έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Μονακό, Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ και ηττήθηκε μόνο σε 1 παιχνίδι, ενώ εντός έδρας είναι αήττητη με 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 παιχνίδια. Ούτε γκολ δεν έχει σκοράρει η Λοριάν εκτός έδρας και μέχρι να συμβεί αυτό (στατιστικά θα συμβεί κάποτε), πάμε με την δυνατή έδρα και τον ΑΣΟ που πληρώνει 2,35.

Βιγιαρεάλ - Γρανάδα

Ωιμέ!
Πάμε και στην Ισπανία και όπως έγραψα και στην εισαγωγή, ο Μαρσελίνο Γκαρσία Τοράλ, έκανε κόσμο να συγκινηθεί με την διαμαρτυρία του για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο παιχνίδι με την Μπέτις. Αυτό βέβαια του στοίχισε και τη θέση του στον πάγκο για τα επόμενα 2 παιχνίδια. Απόψε υποδέχεται την Γρανάδα που είναι πολύ σφιχτή και πολύ Physical ομάδα. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και ο ΑΣΟΣ του 1,45 δεν έχει λογική. Ποντάρω στα λίγα τέρματα στην αναμέτρηση, αφού 6 από τα 7 παιχνίδια της Γρανάδα ήταν UNDER 2,5 φέτος, και 4 από αυτά 0-1 ΓΚΟΛ.

Η πρόταση: Παρολί σε 4αδα

Αρμίνια Μπίλεφελντ - Καϊζερλάουτερν OVER 2,5 1,75
Τουρ - Μπρεστ ΑΣΟΣ 1,95
Μπαστιά Λοριάν ΑΣΟΣ 2,35
Βιγιαρεάλ - Γρανάδα UNDER 2,5 1,70

Συνολική απόδοση στην 4αδα: 13,63
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: -75,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (04/10/2013): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (04/10/2013): -78,14 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2