Τα Μεσογειακά της Goody's

Έβαλα μερικά κιλά το καλοκαίρι και πασχίζω να τα χάσω τώρα το χειμώνα, που ο άνθρωπος λόγω κρύου χρειάζεται και λίγο λίπος παραπάνω στον οργανισμό του για να προστατευθεί από το κρύο.
Αναπολώ εκείνες τις ένδοξες ημέρες που σαβούριαζα ότι έβρισκα μπροστά μου χωρίς τύψεις και είχα κάνει τα Goody's της γειτονιάς μου χρυσά. Ωραιότατο αυτό το μπεργκεράκι με τα καλαμαράκια που σκότωσα αρκετές φορές κατά την περίοδο της Σαρακοστής πέρυσι.
Ο τίτλος του άρθρου παραπέμπει σε Ιταλία και Ισπανία φυσικά, εκεί όπου έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα απόψε και εμβόλιμες αγωνιστικές. Με Μεσογειακά πρωταθλήματα θα ασχοληθώ λοιπόν και όχι εδέσματα, αφού και η γυναίκα με θέλει Άδωνη (όχι Γεωργιάδη). Παιχνίδι με Over 2,5 και σημεία για σήμερα και ξεκινώ από το δυτικό άκρο της Μεσογείου και την χώρα των Ισπανών.

Δύο παιχνίδια έχω κρατήσει από εκεί και στα 2 βλέπω καλά παιχνίδια με πολλά γκολ και εξηγούμαι. Το πρώτο είναι το Βαγιαδολίδ - Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι φέτος έχουν έφεση στα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, είναι κομματάκι πιο επιθετικοί με τον Ινάσιο Μαρτίνεθ στον πάγκο και με ομάδες βεληνεκούς Σοσιεδάδ έχουν παίξει ανοιχτά και στα ίσια μέσα στο σπίτι τους (2-2 με Σεβίλλη, 2-3 με Μπιλμπάο, 2-2 με Μάλαγα). Ομάδα με τεράστια ποιότητα η Σοσιεδάδ μπροστά, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (5 θα δώσει σε 7 ημέρες, αυτό είναι το 3ο). Όπως και να 'χει όμως, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, έχει ανακτήσει την ψυχολογία της και μερικές φορές η καλή διάθεση ξεπερνά την όποια κούραση. Για τη νίκη θα παίξουν και οι 2, ωραιότατο το OVER 2,5 σε απόδοση 2,02.
OVER 2,5 βλέπω και στο παιχνίδι της Οσασούνα με την Βαγεκάνο.Ομάδα με αρχιδάτο προπονητή η Βαγεκάνο, που σύμφωνα με δηλώσεις του, θα παίξει στα ίσια και επιθετικά, αφού δεν γουστάρει να βλέπει την ομάδα του να κλείνεται και να παίζει αντιποδόσφαιρο για να πάρει αποτέλεσμα, όπως κάνουν κάποιες άλλες (βλέπε Οσασούνα, σπόντα ήταν αυτή). Βγάζω το καπέλο μου στον Πάκο Χέμεθ εδώ και πολύ καιρό, γιατί με το υλικό και το μπάτζετ που έχει η Ράγιο καταφέρνει και παίζει αξιοπρεπέστατο ποδόσφαιρο. Ματσάρα πιστεύω θα γίνει και ανοιχτό παιχνίδι και θα ποντάρω κι εδώ στο OVER 2,5 σε απόδοση 2,02.
Ο αρχιδάτος προπονητής της Ράγιο
Οι Βάσκοι όταν αγωνίζονται με ομάδες ανάλογου βεληνεκούς μπαίνουν πολύ ορμητικά μέσα στο Ελ Σαδάρ και κάτι ανάλογο θα κάνουν και απόψε.

Πάμε και στους Ιταλούς, 3 ματς έχω κρατήσει απεκεί (χωριάτικο είναι αυτό), με πρώτο και καλύτερο τον ΑΣΟ της Κάλιαρι. Την Μπολόνια την είδα στη νίκη της επί της Λιβόρνο με 1-0. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας, κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις και θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί. Η Κάλιαρι είναι αήττητη στην έδρα της φέτος και ανάλογα παιχνίδια μας έχει συνηθίζει να τα καθαρίζει εκεί τα τελευταία χρόνια. Όχι κάτι το ιδιαίτερο η Μπολόνια, για το Χ θα παίξει κυρίως, η Κάλιαρι θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, είναι καλύτερη ομάδα, το παιχνίδι εξαρτάται από τα δικά της πόδια, όπως και ο ΑΣΟΣ στον οποίο θα ποντάρω σε απόδοση 1,75.
Στο Τζένοα - Πάρμα περιμένω γκολ. Με πολύ ενθουσιασμό αγωνίζεται η Πάρμα και διαθέτει ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές μπροστά, με πρώτο και καλύτερο τον Κασάνο, που μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Ροντέο τα περισσότερα παιχνίδια της, στα 5 τελευταία σημειώθηκαν πάνω από 3,5 γκολ ανά αγώνα. Δεν συμμερίζεται το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου η Τζένοα, αφού ανάλογη ποιότητα δεν διαθέτει και επειδή απόψε γνωρίζει καλά τι ομάδα θα αντιμετωπίσει, περιμένω να είναι αρκετά επιφυλακτική στο παιχνίδι της.Θα ποντάρω στο εύρος γκολ 2-3, περιμένοντας να υπάρξουν γκολ στο παιχνίδι, αλλά το σκορ να μην ξεφεύγει παραπάνω.
Ο Κασσάνο σε μια αναπαράσταση
του Ρόκυ 3
Όπως και να 'χει όμως, περιμένω κάποια γκολ στον αγώνα, αφού η Πάρμα ναι μεν επιθετικά φυσάει, αμυντικά είναι από τις χειρότερες ομάδες στην Ιταλία αυτή τη στιγμή.
Το OVER 2,5 θα κυνηγήσω στο παιχνίδι της Φιορεντίνα με τη Νάπολι, που είναι και το πιο σημαντικό της αποψινής βραδιάς στην Ιταλία. Ποιοτικότατες ομάδες και οι 2 μεσοεπιθετικά, μ' αρέσει πολύ η φετινή Φιορεντίνα, με τους  Ισπανούς Μπόρχα Βαλέρο και Χοακίν, παίζει γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα της Νάπολι. Φυσικά όμως και οι Ναπολιτάνοι διαθέτουν τα όπλα για να προκαλέσουν προβλήματα και περιμένω ωραίο παιχνίδι το οποίο προφανώς θα παρακολουθήσω κιόλας. Σε απόδοση 2,02 το OVER 2,5 είναι εξαιρετική επιλογή θα έλεγα.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Βαγιαδολίδ - Σοσιεδάδ OVER 2,5 2,02
Οσασούνα - Βαγεκάνο OVER 2,5 2,02

Συνολική απόδοση στην ΔΥΑΔΑ: 4,08
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ

Κάλιαρι - Μπολόνια ΑΣΟΣ 1,75
Τζένοα - Πάρμα 2-3 ΓΚΟΛ 1,97
Φιορεντίνα - Νάπολι OVER 2,5 2,02

Συνολική απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,96
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (26/10/2013): -84,14 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (30/10/2013): 6 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (30/10/2013): -90,14 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2