Ένας τερματοφύλακας που τον έλεγαν Ρομπέρτο

Μια εμφάνιση που θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στη μνήμη πολλών φιλάθλων και κυρίως των οπαδών του Ολυμπιακού, έκανε χτες ο Ισπανός Ρομπέρτο, που κράτησε ανέπαφη την εστία του με εντυπωσιακές επεμβάσεις και έδωσε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στους Ερυθρόλευκους.
Το μόνο που δεν είχα προβλέψει είναι η αλήθεια ήταν αυτό, ότι θα κατεβάσει τα ρολά ο Ισπανός. Προσπαθώ να βλέπω τα πάντα κάτω από στοιχηματικό πρίσμα και όχι οπαδικό και συναισθηματικό. Το λέω αυτό, γιατί είδαμε χτες μια ομάδα που δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο του γηπέδου, έπαιξε φουλ άμυνα μέσα στην έδρα της και χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο κατάφερε με μισή κυριολεκτικά ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι. Αν έβγαζες τις φανέλες των 2 ομάδων και προσπαθούσες να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται την αναμέτρηση, θα βλασφημούσες την τύχη σου, όπως έκανα κι εγώ άλλωστε, που πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ. Ο χτεσινός αγώνας ήταν ένα κλασσικό παράδειγμα (πιο κλασσικό δεν γίνεται), για το πόσο μεγάλη σημασία έχει για έναν παίκτη να διαβάζει καλά το παιχνίδι πριν ξεκινήσει. Το ότι ο Ρομπέρτο θα κατέβαζε τα ρολά και θα έσωζε τουλάχιστον 5-6 γκολ δεν προβλεπόταν. Ακόμα και η γυναίκα μου που καταλαβαίνει ελάχιστα από ποδόσφαιρο, βλέποντας τις φάσεις μου είπε ότι έπρεπε να λήξει 1-6 το παιχνίδι. Θα αισθανόμουν ότι έχω ξεφτιλιστεί, αν έγραφα ότι ο Ολυμπιακός θα μπει σαν οδοστρωτήρας στο γήπεδο, θα πατήσει την Μπενφίκα, ότι ο Μήτρογλου είναι ο νέος Φαν Μπάστεν και άλλα τέτοια που έγραφαν οι αθλητικογράφοι όλη την εβδομάδα. Δεν γράφω για να χαϊδέψω τ' αυτιά κανενός όμως, χρήματα ποντάρω όπως κι εσείς και σέβομαι ακόμα και τα 50 λεπτά που θα βάλει ο άλλος από την τσέπη του. Η ουσία που κρατάω και θέλω να επισημάνω, είναι το πόσο σημαντικό είναι να διαβάζει ένας παίκτης τον αγώνα. Το πόσο αξία έχουν οι αποδόσεις που κυκλοφορούν και πως μπορεί να κάνει σωστό παιχνίδι. Με την τύχη κανείς δεν μπορεί να τα βάλει, πάντα θα είναι ο αστάθμητος παράγοντας σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Όταν βαδίζεις σωστά όμως, κάποια στιγμή θα σε ευνοήσει και η τύχη, κάποια στιγμή οι άνεμοι θα φυσήξουν ευνοϊκά.

Πάμε να δούμε όμως και τα αποψινά παιχνίδια, στα οποία το ενδιαφέρον από στοιχηματικής άποψης πάντα, είναι μικρότερο σε σχέση με χτες. Έτσι όπως διάβασα τους αγώνες, δύο δρόμοι υπάρχουν απόψε κατά την προσωπική μου άποψη. Η' τα σπρώχνει χοντρά κάποιος στα καυτά φαβορί της βραδιάς, Νάπολι, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα ή φτιάχνει κανένα συστηματάκι με μεγάλες αποδόσεις κυνηγώντας φαντάσματα. Καλά σημεία η σημερινή ημέρα δεν έχει για να στηριχτείς και να πεις θα παίξω μια δυνατή ΔΥΑΔΑ ή έστω μια ΤΡΙΑΔΑ. Ακόμα και τα στοιχήματα σε γκολ είναι πετσοκομμένα. Ότι φωτίσει ο Θεός τον καθένα μας λοιπόν, αλλά παρόλα αυτά θα γράψω τις σκέψεις μου για μερικά από αυτά.

Καταρχήν, το μόνο σοβαρό BET που ξεχώρισα είναι το ΔΙΠΛΟ της Άρσεναλ. Η' για κορόιδα ψάχνουν με το 1,65 στον ΑΣΟ της Ντόρτμουντ ή η Άρσεναλ ξαφνικά έγινε περιοδεύων θίασος στην Ευρώπη και θα πάει στο Βεστφάλεν για να χάσει από τα αποδυτήρια. Είδα το πρώτο παιχνίδι, η Ντόρτμουντ κέρδισε παίζοντας ταμπούρι για 90' λεπτά, εκμεταλλευόμενη την αμυντική αστάθεια των Λονδρέζων. Είναι μια τακτική κι αυτή στο ποδόσφαιρο, την οποία δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.
Για να ποντάρω  όμως απόψε τον ΑΣΟ σε απόδοση 1,65 θα πρέπει οι Γερμανοί να μπουν στο γήπεδο σαν οδοστρωτήρας και να πιάσουν την αντίπαλο από το λαιμό, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί σε καμία περίπτωση. Αν εσύ φίλε αναγνώστη, πιστεύεις ότι αξίζει να ρισκάρεις τα λεφτά σου σ' αυτή την απόδοση, σε μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει βέβαια, αλλά παίζοντας σαν την γάτα με το ποντίκι με την αντίπαλο τότε κάντο! Εγώ θα πάω με την Άρσεναλ που φέτος δείχνει αποφασισμένη να πάρει ότι δεν πήρε τα προηγούμενα χρόνια. Καταρχήν το πρωτάθλημα Αγγλίας. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για να λέμε τέτοια, αλλά η εικόνα της αυτό δείχνει μέχρι στιγμής. Στον παρόντα χρόνο είναι από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Αήττητη εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει και σίγουρα τα 5αρια στο ΔΙΠΛΟ την υποτιμούν. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι με τα όλα του απόψε, μπορεί να κριθεί και στις λεπτομέρειες και θα προτιμήσω να πυροβολήσω με το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 5,00, παρά στο 1,65 του ΑΣΟΥ και μετά να τρώω τα νύχια μου από την αγωνία. OVER 2,5 και ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ δεν έχουν απολύτως καμία αξία επίσης, σαν δευτερεύουσα επιλογή, για όσους φοβούνται τέτοιες αποδόσεις, υπάρχει και το Χ2 της διπλής ευκαιρίας στο αξιολογότατο 2,20!

Τα υπόλοιπα ματς είναι μία η άλλη. Στο Ζενίτ - Πόρτο  θα πέσουν κορμιά, στο Άγιαξ - Σέλτικ είναι φαβορί οι Ολλανδοί, αλλά όχι στο 1,75, στο 2,00 θα τους  έπαιζα. Το Ατλέτικο Μαδρίτης - Αούστρια Βιέννης είναι ανάξιο σχολιασμού (προσοχή στο OVER 2,5 εδώ, αφού οι Ισπανοί σβήνουν τις μηχανές όταν δουν ότι το παιχνίδι καθάρισε), στο Βασιλεία - Στεάουα ο ΑΣΟΣ είναι πετσοκομένος στο 1,60 λες και η Βασιλεία παίζει με την Ααράου. Πιο αστείος ακόμα είναι ο ΑΣΟΣ της Μπαρτσελόνα σε 1,20 απόδοση, αλλά πόσο να τον έδιναν οι ΜΠΟΥΚ με αυτήν την τραγική Μίλαν φέτος. Στο 1,40 η Νάπολι, που ναι μεν είναι ανώτερη σαν ομάδα, αλλά η Μαρσέιγ σίγουρα δεν είναι Σασουόλο και στο 1,44 η Τσέλσι που παίζει με την Σάλκε. Το απόλυτο τίποτα δηλαδή. Ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη, αφού εκεί που περιμένεις να δεις οι αποδόσεις είναι για τ' ανάθεμα. Εκτός αυτών, η Δημόσια Τηλεόραση αποφάσισε να δείξει το Μπαρτσελόνα - Μίλαν το βράδυ και προβλέπεται να μας παίρνει ύπνος βαθύς.

Μόνο το ΔΙΠΛΟ της Άρσεναλ θα κρατήσω  λοιπόν, στην εξωπραγματική απόδοση του 5,20 που το βρίσκω τώρα που γράφω στη stoiximan.gr

Πρόταση: Μονό αποδεκτό

Ντόρτμουντ - Άρσεναλ ΔΙΠΛΟ 5,20

Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (05/11/2013): -81,90 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (06/11/2013): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (06/11/2013): -84,90 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2